|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ročník - ale ono to vyjde nastejno 
Není tady
lupina montana napsal(a):
Ročník - ale ono to vyjde nastejno
Tak nějak skorem nastejno
jsem to zrovna chtěla napsat 
Tohle by možná stálo za nový vlákno...
Není tady

Pomalu jo 
Já spadám podle ročníku narození do první kategorie. Naši se rozvedli rok po mém narození a než se rozestěhovali, žili jsme pohromadě v jednom bytě 1+1 ještě pět let. Můžu říct, že rodiče se k sobě chovali korektně, nezažila jsem - až na jednu výjimku - žádné hádky a i po rozvodu, když už táta bydlel zvlášť, pomáhal s mojí výchovou, tzn. pravidelně mě vodil ráno do školy, chodil k nám na večeři a vídával mě v průměru 5x - 6x do týdne. Na tu dobu - začátek 70. let - to bylo velmi liberální uspořádání rozvedené rodiny
Ovšem idylka neměla dlouhého trvání, protože otec zanedlouho zemřel
a mě čekala role dítěte matky-samoživitelky se vším všudy ... 
Ale mým rodičům všechna čest, že žili tak, že jsem skutečně nevěděla, že jsou rozvedeni
Po letech jsem byla velmi překvapena, když jsem zjistila, že se rozvedli už rok po mém narození, protože jsem dlouhou dobu žila v tom, že se rozvedli až těsně předtím, než jsme se rozestěhovali
MMCH já si nedovedu představit, že bych se rozvedla a byla bych odsouzena sdílet s BM společnou domácnost ještě pět let poté, ještě ke všemu spát s ním v jedné místnosti (protože dispozice obývaného bytu 1+1 jiné a lepší řešení nenabízela) 
Není tady
Pamatuji si, že se říkávalo .....ženská má dlouhou sukni, aby za ní mohla lecos schovat.
Není tady
To mi říkávala ještě tchýně- ale se zástěrou.
Já se jí jednou ptala, jestli jí fakt nevadí, že se s ní zachází, jako s hadrem na podlahu - hrdě mi odvětila že ne, páč drží rodinu pohromadě 
No, následky si nesem dodnes.
Není tady
Tak jo - pišu vlákno, sem na Vztahy.
Není tady