29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, můžete mi někdo, technickýmu debilovi, vysvětlit, proč se mi nezobrazuje určitá stránka v mobilu celá? Blbej telefon(Nokia E52) nebo něco dělám špatně? Díky.
Není tady
Mas Android nebo win mobil? To je ten program, co je v nem nainstalovanej
Není tady
Dito, přítel říká, že pokud je tel. Nokia E52, tak by tam měl být Symbian, ne Android, ani winmobile!
Záleží na tom, který používá prohlížet v Nokii, nejlepší je Opra mini.
Pak záleží, jak si ty nastavíš tento prohlížeč /mnoho možností/
Pokud máš net v mobilu, najdi si v telefonu /v menu/ Nokia obchod , v tom obchodě najdeš kategorie- složku aplikace-zobrazí se ti tabulka a v ní zadáš nejlepší zdarma a najdeš si Opera mini web browser a ten si stáhneš, asi se ti to uloží do složky Aplikace.....tam si ji najdeš. Pokud najdeš, tak ji nainstaluješ.
Po instalaci otevřeš stránku Opera mini a v pravém dolním rohu bude červené O, na to klikneš a najdeš si položku Nastavení. Tam je to složitíé, bylo by dobtré, kdyby jsi mě poslala kontakt a já se ti ozvu nebopřítel na mail....., prý pokud umíš dobře číst, tak si to dokážeš nastavit.....
Není tady
smazáno
Upravil(a) nokturno (2. 1. 2012 8:56)
Není tady