18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Uvědomila jsem si, e musím čůrat.. Tak se zvednu a jdu na komoru. Mezitím jsem zapomněla, proč jdu na komoru. Vzpomněla jsem si, e musím čůrat a tak jsem to otočila na záchod. A jak sedím na záchodě, vzpomněla jsem si, proč jsem la na komoru... pro toaletní papír. Sice převzato, ale jako ze ivota
Není tady
Není tady
Palomita napsal(a):
Uvědomila jsem si, e musím čůrat.. Tak se zvednu a jdu na komoru. Mezitím jsem zapomněla, proč jdu na komoru. Vzpomněla jsem si, e musím čůrat a tak jsem to otočila na záchod. A jak sedím na záchodě, vzpomněla jsem si, proč jsem la na komoru... pro toaletní papír. Sice převzato, ale jako ze ivota
Tak tohle mě teda nerozesmeje 😡
Není tady
Mě dneska rozesmál tento vtip : Babička navtíví svou vnučku v penzionu pro seniory. Babička je celá veselá, zářící, omládlá...Babičko, jak to dělá, vyzvídá vnučka. - Ale mám tady novýho mladýho oetřovatele a ten mi splní kadé přání..fakt kadé. No ale babičko, ví e to je nebezpečné, přemíra sexu můe vést i k předčasnému úmrtí...Aha, no tak to nevadí, povídá babička,kdy tak si pořídím jinýho
Není tady
Soleil,
Ale nabízí se vetečná otázka: Kolik je asi vnučce a kolik babičce?
Není tady
Peo, v Brně to ije
Není tady
Greatfull for the inspiring content! It's refreshing to read something that motivates and uplifts. Keep up the fantastic work! Innocence Test Scores
Není tady