6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mňa včera drsný vtip: "Babi, kam na tom bicykli?" Ná, na cintorín..." "A kto ho dovezie nazad, há?"
Není tady
Dneska mi říkala kolegyně vtip: Jakej je prej rozdíl mezi chlapem po 50 a džbánem bez ucha? Žádnej. Není ho za co chytit a přitom je ti líto ho vyhodit
Není tady
Selima napsal(a):
Mňa včera drsný vtip: "Babi, kam na tom bicykli?" Ná, na cintorín..." "A kto ho dovezie nazad, há?"
Je sice drsný, ale povedl se.
Není tady
Soleil napsal(a):
Dneska mi říkala kolegyně vtip: Jakej je prej rozdíl mezi chlapem po 50 a džbánem bez ucha? Žádnej. Není ho za co chytit a přitom je ti líto ho vyhodit
Není tady
Aby to bylo "genderově vyvážené " :
Víte proč nemůže ženská po čtyřicítce hrát na schovávanou? Protože by ji nikdo nehledal...
Není tady
Žena s mužem se dívají na TV:
Žena: „Nelíbej ho, on tě podvádí!“
Muž: „Ježíši, proč jí to říkáš? Vždyť tě stejně neslyší!“
Večer při fotbale:
Muž: „STŘÍLEJ JEŽIŠI, STŘÍLEJ!!“
Není tady
Niky, !
Není tady
Palomito, taky !
Není tady
Promovaní inženýři
https://www.facebook.com/jiri.karen/vid … 0635119984
Není tady
Palomita napsal(a):
Žena s mužem se dívají na TV:
Žena: „Nelíbej ho, on tě podvádí!“
Muž: „Ježíši, proč jí to říkáš? Vždyť tě stejně neslyší!“
Večer při fotbale:
Muž: „STŘÍLEJ JEŽIŠI, STŘÍLEJ!!“
To je zo života...
Není tady
https://www.facebook.com/22493685087852 … 1639930556 úplně vidím naši Divou Báru.. tak jsem si zavzpomínala a zasmála se
Není tady
Tohle video mi silně připomnělo: Před mnoha lety jsme měli kavalíra Dastíka. Byli jsme s ním na srazu spousty příslušníků této něžné psí sorty. Právě byl na programu závod v běhu za liščím ohonem. Dasty, sotva odrostlý štěněčímu období, stál netrpělivě na startovní čáře. Po zaznění signálu vyrazil ale překvapivě úplně jiným směrem... Poblíž startovní čáry totiž stála poněkud nerozumná panička se svou 9 letou hárající fenou...................
Není tady
Oboje, aj Divá Bára (a chrti vo videu), aj Dastík...
Není tady
Inak, aj moja jazvecová, Linda, sa hlavne v lese menila z kaviarenskej povaľačky a psa-gaučáka na predátorku... a vcelku úspešne, bohužiaľ.
Není tady
Náš další pes - Mates (Matýsek) měl právě kamarádku hrubosrstou jezevčici. Dokud byli na vodítku (Mates na lonži), byli v klidu, ale když jsme je pustili, vletěli oba střelhbitě do lesa a proháněli zajíce až do svého vlastního vyčerpání. Pak se v posledním tažení chladili v bažině. Naštěstí to pro ušáky vždycky dopadlo dobře. Zkusili jsme to asi 3 krát, ale pak už jsme je, když jsme se spolu potkali, nechávali radši na vodítku ve snaze zajochy šetřit.
Není tady
Jaj, zrovna jsem si o víkendu libovala, jaká paráda, že už nemáme chronické útěkářky. Teda, ta starší by tak chtěla, ale bojí se nás nechat samotné s tou mladší Nicméně před šestou ráno je les tak vlhký a plný vůní, to je pro tu naší čubinu úplné vábení Sirén. Vysoká se ještě drží při cestách, takže i my je potkaly.. Slyšela jsem jen dusot kopyt a jeden pes v trapu a druhej hned za ním (ta neřeší kopyta, ale hlídá si smečku). No a nic, zapískala jsem a ony se stejným tryskem vrátily ke mně. Balzám na moje nervy. Kéž by jim to vydrželo. Procházky jsou zase o relaxu a pohodě, ale stejně pořád číhám, kde se co šustne. Výcvikem jsme prošli slušným
Není tady
Máte můj obdiv!
Teda bydlet hned u lesa (jestli tedy nepřebýváte přímo v lese ), to je taková nádhera!!! Ale obdivuju vás, že po lese brouzdáte už před 6. ráno. A starší fenka jak si vás hlídá!
Není tady
vrabčák napsal(a):
Máte můj obdiv!
Teda bydlet hned u lesa (jestli tedy nepřebýváte přímo v lese ), to je taková nádhera!!! Ale obdivuju vás, že po lese brouzdáte už před 6. ráno. A starší fenka jak si vás hlídá!
Už je to skoro les Zrovna dnes jsme na borovici u domu objevili asi šest mladých veverek.. takhle, byl to živý chumel neustále se kmitajících ocásků.. číslo je jen orientační A s tím časem.. znáš to, ranní ptáče dál doskáče a dřív chcípne
Není tady
Vera kolegynin vtip: "Mami, ja chcem na Vianoce psíka..." Mama: "Čuš, kapra budeš mať, ako všetci ostatní..."
Není tady
Holky, díky moc! A dobrou noc!
Není tady
Namalovaný kamínek se starší paní v červeném hábitu, v brýlích, s perlami na krku, s viržinkem v jedné ruce a sklenkou vína ve druhé: Můj bože, já jsem bohatá! Stříbro ve vlasech, zlato v zubech, kameny v ledvinách, cukr a železo v krvi, ocel v kyčlích a nevyčerpatelná zásoba plynu!
Není tady
Není tady
Za výlohou bylo několik plyšáků. Jeden z nich byl šedý vlk a u něho cedulka - Jsem vegetarián a Karkulku sežral můj brácha
Není tady
Není tady