|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
vrabčák napsal(a):
Mě nějak ne.
Třeba příště 
Není tady
Třeba jsem na to zrovna nebyla správně naladěná, ale výstižnější bude, že tenhle způsob humoru mi není vlastní.
Každý jsme jiný, ale přesto si můžeme dobře rozumět.
Krásnou sobotu i neděli a všem
!
Není tady

Mně taky ne, mně se to líbí, když se to stává zviratkam
Není tady
vrabčák napsal(a):
Třeba jsem na to zrovna nebyla správně naladěná, ale výstižnější bude, že tenhle způsob humoru mi není vlastní.
Každý jsme jiný, ale přesto si můžeme dobře rozumět.![]()
Krásnou sobotu i neděli a všem!
Jasně
S většinou videí jsem se ztotožnila, zejména s výrazy těch vylekaných. Týpek, co si udělal účes "na Sheldona", neměl chybu.. a vzhledem k tomu, že stříhám celou rodinu, tak to MUSÍME brát s humorem, protože nehody se stávají i když nás nikdo nevyděsí
A kluci už jsou zvyklí, že kdyby nááhodou došlo na Sheldona (rozuměj to co se stalo tomu týpkovi), tak půjdou dohola a za chvíli jim to zase doroste
A mě nejvíc odpovídal ten týpek, co sebou seknul v kuchyni o zem a pak se vztyčil jak Voldemort.. četla jsem si tvůj příspěvek brzy ráno a musela jsem se zase řehtat nahlas při té představě, takže díky 
Tady je v 0:43 s čím člověk musí počítat
https://www.youtube.com/watch?v=TzdggKJBixU
Není tady

Palomita napsal(a):
Jasně
A je ti taky jasný, že nemáš vždycky navrch ?
Není tady
Tak já jsem se při prvním videu chechtala nahlas jako blázen, šlo to samo
....a při druhém taky, protože se ten samý kousek stal nedávno kolegyni při stříhání syna.....lehce se zamyslela a vyjela mu dálnici....ale až nahoru.....moooc jsem mu pochválila nápaditý a originální střih 

Není tady
rina napsal(a):
Palomita napsal(a):
Jasně
Ufff, to snad ani nemůže být možné 
Palomito, jako je ti jasné, jo? 

Není tady
LENNNA napsal(a):
rina napsal(a):
Palomita napsal(a):
Jasně
Ufff, to snad ani nemůže být možné
Palomito, jako je ti jasné, jo?
No hlavně mi až do teď nebylo jasný, že jde o boj kdo z koho. Ale mnohé to vysvětluje. Díky za citaci
Koukám, že ani nastavená ignorace rininých příspěvků nezabírá a stále jsem její oblíbenkyně. Je to lítý boj

Není tady
mia napsal(a):
Tak já jsem se při prvním videu chechtala nahlas jako blázen, šlo to samo
....a při druhém taky, protože se ten samý kousek stal nedávno kolegyni při stříhání syna.....lehce se zamyslela a vyjela mu dálnici....ale až nahoru.....moooc jsem mu pochválila nápaditý a originální střih
Zrovna dnes jsem stříhala muže. Pak přišel mládežník a říká "Kdo ti s tím Sheldonem pomáhal?" 
Není tady

Palomita napsal(a):
No hlavně mi až do teď nebylo jasný, že jde o boj kdo z koho. Ale mnohé to vysvětluje. Díky za citaci
Koukám, že ani nastavená ignorace rininých příspěvků nezabírá a stále jsem její oblíbenkyně. Je to lítý boj
![]()
Ja nikoho ignorovat nemusím. Když se mi něco nelíbí, prostě to napíšu. Nejsi moje oblíbenkyně. 😋
Není tady

vrabčák napsal(a):
Judyna napsal(a):
Vcera někdo vyhodil ke kontejneru vánoční stromek - kdysi určitě krásnou borovičku .
Judy, já viděla stromek u popelnic dokonce v polovině září!
Možná, že měli v úmyslu si ho nechat na příští Vánoce.
Jedna známa kedysi tvrdila, že kúpili nový byť a nemajú na zariadenie- takže so stromčekom nevyzerá obývačka taká prázdna
- zato vyzerala hóóódne bizarne! 
Není tady

Palomita napsal(a):
Toto mě dnes hodně rozesmálo: https://www.facebook.com/roland.schutz. … 5165560099
Mňo, ja by som im tým obliala/obsypala ten reprák...
Keď sranda, tak do konca...
Není tady

rina napsal(a):
Mně taky ne, mně se to líbí, když se to stává zviratkam
Mne ani to nie, tých mi je vyslovene ľúto...
Není tady

Historka zo školy slovenčiny pre cudzincov: časovanie slovesa byť v minulom čase podľa Sereny...: Ja som, ty si, on je... ja som bol, ty si bol, on je.bol...
Není tady
Selima napsal(a):
Palomita napsal(a):
Toto mě dnes hodně rozesmálo: https://www.facebook.com/roland.schutz. … 5165560099
Mňo, ja by som im tým obliala/obsypala ten reprák...
Keď sranda, tak do konca...
Mně by stačilo, kdybych se pak dívala, jak to uklízí, popř. bych si zašla pro nové oblečení.. Když už, tak ať z toho taky něco mám.
Na co ničit reprák, který za nic nemůže 
Není tady
"Manželka vybrala sedačku. Prej se na ni vejdou 4 lidi bez problémů. Nevím, jestli vůbec znám tolik lidí bez problémů."
-
"Co je teda na Brně tak skvělýho, že se na něj stojí fronta až do Prahy?"
(vše Twitter - psychiatr v remisi)
Není tady
https://www.facebook.com/ZenyNaVine/pho … 205220786/ naprosto přesné, v mém podání. O variantě netřeba pochybovat 
Není tady

U mňa nápodobne... dokonca som aj nejaké podobné pokusy (ako majiteľka jozefčíka) mala... 
Není tady

Selima napsal(a):
U mňa nápodobne... dokonca som aj nejaké podobné pokusy (ako majiteľka jozefčíka) mala...
Jozefčík=jezevčík?
Není tady
Selima napsal(a):
Jo, vždycky vize super.. a pak.. zmar

Není tady

rina napsal(a):
Selima napsal(a):
Jozefčík=jezevčík?
Anoano, respektíve krásna jazvečica.
Není tady
Zeman ve vitríně 
Není tady
mia napsal(a):
Zeman ve vitríně

Není tady

Není tady

Ale hlavně, že jmenoval....
Není tady