|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Teď jsem si četla článek, jak si klučina spletl Pohled a Pohleď a dojel jinam, než měl a v diskuzi pod článkem příspěvek:
To ještě jde. To u nás byl kolega který měl dovézt zboží do Košic u Sezimova Ústí a když se dlouho nevracel, tak jsme zjišťovali co je s ním a on nám odpověděl, že právě překročil Slovenské hranice. 
Není tady

Není tady

Njn, to je tak, keď my máme Prahu (pri Lučenci) a vy Košice.
Není tady
To jsem tedy netušila. 
Není tady
Asi je něco ve vzduchu.. francouzští fandové letěli do Budapešti na Euro a přistáli "těsně vedle" v Bukurešti
https://sport.aktualne.cz/fotbal/euro/b … 47ab5f122/
Není tady
Sousedé volali, že večer nechali na chodbě okurkový salát. Ať ho sníme, jsou na chatě. Šla jsem se podívat - a byl tam 
Není tady
Selimo, my máme Žilinu u Kladna a 2x Košice (u Kutné Hory a u Tábora). Možná je těch měst víc, já vím jen o těchto 
Není tady
Co se tu člověk všechno nedozví! 
Není tady

Ano. I proto sem chodím. 👍
Není tady
Irma napsal(a):
Sousedé volali, že večer nechali na chodbě okurkový salát. Ať ho sníme, jsou na chatě. Šla jsem se podívat - a byl tam
Tak to máte výborné sousedské vztahy! 
Není tady
LENNNA napsal(a):
Irma napsal(a):
Tak to máte výborné sousedské vztahy!
I při větě "a byl tam" jsem si vzpomněla na Janu Hlaváčovou v "Sestřičkách", i když ona tam, myslím, říkala: "A měl ho tam!"
Nebo ne?
Není tady

vrabčák napsal(a):
To jsem tedy netušila.
https://sk.wikipedia.org/wiki/Praha_(okres_Lu%C4%8Denec)
Není tady

Palomita napsal(a):
Asi je něco ve vzduchu.. francouzští fandové letěli do Budapešti na Euro a přistáli "těsně vedle" v Bukurešti
https://sport.aktualne.cz/fotbal/euro/b … 47ab5f122/

Není tady
No, vím o jedné podobné partě.............chtěla do Nice................a přiletěli do Niš
Není tady
Sice se tady směju, ale když jsem byla ještě pískle a nebyl internet ani mobily.. cestovala jsem do Anglie a málem jsem nedocestovala, protože jsem nebyla schopná nikde sehnat lístek na autobus do města s názvem Leicestr (pro ty co ví, já nevěděla a vyslovovala Lejkestr).. To překvapní a srdečné naštvání, když mi došlo, že Angličani název města vyslovují "Lestr"
Anglii a angličtinu miluju, ale tohle mě tenkrát dostalo 
Není tady
Míjela jsem mladou rodinku, podle přízvuku odněkud z Moravy. Jejich syn a dcera se jmenovali Denis a Denisa. Docela mě to pobavilio.
Není tady
Asi jsem taky nechtíc pobavila se jménem děcka.. Sestry (u doktora) se mě na něco ptaly a použily formu jména, kterou běžně nepoužívám, tak jsem hned nereagovala. Omluvila jsem se a slétly se na mě jako saně, proč mu teda dávám jméno, kterým ho pak nenazývám a že jsem ho měla pojmenovat jinak. Prý jaké výstřelky, že to vůbec není české jméno a není v kalendáři. Normálně nechaly čekat pacienty a šly hledat do kalendáře, jestli tam skutečně to jméno je. Dneska jsem vůbec měla na doktorské prostředí štěstí.. 
Není tady
Taky jsi mohla být zamyšlená. O
jim šlo? Nic jim do toho nebylo.
Možná by tě kvůli zachování pořádku rády přiměly k tomu, abys potomka nechala přejmenovat.
A to v době, kdy tu žije spousta cizinců s nejroztodivnějšími jmény...
Není tady
Selima napsal(a):
vrabčák napsal(a):
To jsem tedy netušila.
https://sk.wikipedia.org/wiki/Praha_(okres_Lu%C4%8Denec)
Seli, díky. 
Není tady
vrabčák napsal(a):
Možná by tě kvůli zachování pořádku rády přiměly k tomu, abys potomka nechala přejmenovat.A to v době, kdy tu žije spousta cizinců s nejroztodivnějšími jmény...
Ony jsou tam takové "specifické".. sestry mluví až moc a doktorka zase vůbec. By ses posmála. Ta doktorka neodpoví ani na pozdrav.. jen se na tebe podívá a kývne. Na něco se zeptáš a pokrčí rameny, nebo kývne nebo zakroutí hlavou (ne, němá není!!!). Předtím byla ještě jedna doktorka, ta zase že mi nic nepoví, že nic neví a ať se zeptám té druhé (nemluvné) a ať jí hlavně nic neříkám, protože ona to neví, protože kdyby měla vědět všechno, tak se zblázní. Takže ve finále jsme se nejvíc dozvěděla v lékárně a na recepci hotelu.. inu, každý den je plný překvapení, jen někdy je jich až moc 
Není tady

Palomita napsal(a):
Asi jsem taky nechtíc pobavila se jménem děcka.. Sestry (u doktora) se mě na něco ptaly a použily formu jména, kterou běžně nepoužívám, tak jsem hned nereagovala. Omluvila jsem se a slétly se na mě jako saně, proč mu teda dávám jméno, kterým ho pak nenazývám a že jsem ho měla pojmenovat jinak. Prý jaké výstřelky, že to vůbec není české jméno a není v kalendáři. Normálně nechaly čekat pacienty a šly hledat do kalendáře, jestli tam skutečně to jméno je. Dneska jsem vůbec měla na doktorské prostředí štěstí..
A ako sa to teda preboha volá?
Thor alebo Mississippi, alebo...?
Není tady
Seli, jmenuje se úplně normálně, jim spíš "vadilo", že mu neříkáme tak, jak ho pojmenovaly ony
Jméno tu psát nebudu, ale například Dominik.. ony by ho nazvaly Domík, Dominiček.. a my bychom mu doma říkaly Nik.. tak jednoduše na "Domího" nereaguju 
Není tady
Tohle mě fakt rozesmálo.
Čert ví, kdo ty žebříčky sestavuje. 
https://www.svetzeny.cz/celebrity/top-1 … d=12454055
Není tady
Palomita napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Možná by tě kvůli zachování pořádku rády přiměly k tomu, abys potomka nechala přejmenovat.A to v době, kdy tu žije spousta cizinců s nejroztodivnějšími jmény...
Ony jsou tam takové "specifické".. sestry mluví až moc a doktorka zase vůbec. By ses posmála. Ta doktorka neodpoví ani na pozdrav.. jen se na tebe podívá a kývne. Na něco se zeptáš a pokrčí rameny, nebo kývne nebo zakroutí hlavou (ne, němá není!!!). Předtím byla ještě jedna doktorka, ta zase že mi nic nepoví, že nic neví a ať se zeptám té druhé (nemluvné) a ať jí hlavně nic neříkám, protože ona to neví, protože kdyby měla vědět všechno, tak se zblázní. Takže ve finále jsme se nejvíc dozvěděla v lékárně a na recepci hotelu.. inu, každý den je plný překvapení, jen někdy je jich až moc
Každý jsme úplně jiný a jedině dobře, že jsi takto nastavená a v "očekávání" všech těch překvapení, které nám každý den přinese.

Vaše sestřičky by mohly trochu ubrat ze svojí přílišné iniciativy
a paní doktorka zas přidat trochu vstřícnosti a ochotně komunikovat. 
Není tady
Xsara1 napsal(a):
Tohle mě fakt rozesmálo.
Čert ví, kdo ty žebříčky sestavuje.
https://www.svetzeny.cz/celebrity/top-1 … d=12454055
žejo? Tipla bych to na chlapy
První místo mě fakt rozesmálo a můj tip chybí pro jistotu úplně 
Není tady