|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Není tady

Prohlášení ministra Dobeše, že učitelé budou dělat 1. a 2. atestaci, s tím, že za první dostanou přidáno 5 a za druhou 10 tisíc.
Není tady

Už vím, jak přežiju důchod 

Není tady

Nová mapa Evropy
Není tady
Život bez žen si na jeden den vyzkoušeli v Německu.... PEKLO 
http://www.novinky.cz/zena/261416-v-nem … peklo.html
Není tady

Míša Kulička napsal(a):
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp … 6455_n.jpg
Tak to bych ani nemusela čekat na důchod, takhle bych hajzlbábu šla dělat z fleku 
Není tady

Hledám v rádiu jednu stanici, projíždím frekvence - a vtom oznamovali, že právě začíná večerní pohádka "O tchoři, kterému smrděla práce". (Čr2, 19:01 hod.) Pohádku jsem neslyšela, ale pobavil mě ten název 
Není tady
Ze života -mít kafe, poprskám si monitor
(no jo, je to na jednu stranu i smutné, když si to aplikuju právě na českou skutečnosti)
http://www.stream.cz/anifest/649993-chybicka-se-vloudi
Není tady
Nechápu, jak si můžou lidi stěžovat, že je benzín drahý.
No, řekněte mi, kdy naposledy stál litr benzínu stejně jako šest vajec?
Ale je ten smích takovej nahořklej...
Není tady
blondýnky sladké...
a studované.... 
http://www.novinky.cz/koktejl/262869-bl … odinu.html
Není tady

Modroočka napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp … 6455_n.jpgTak to bych ani nemusela čekat na důchod, takhle bych hajzlbábu šla dělat z fleku
Hele a co ti brání?Když si prostory pronajmeš,můžeš tam být třeba i v masážní vaně
a vybírat prachy i od čumilů
Není tady

Nevím, jestli už to tu nebylo, ale my se díky tomu řehnili celou sobotu večer: Pavel Liška na kožním
Upravil(a) Míša Kulička (26. 3. 2012 12:06)
Není tady

Jaku napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp … 6455_n.jpgTak to bych ani nemusela čekat na důchod, takhle bych hajzlbábu šla dělat z fleku
Hele a co ti brání?Když si prostory pronajmeš,můžeš tam být třeba i v masážní vaně
a vybírat prachy i od čumilů
To je nápad, no, musím se nad tím zamyslet

Není tady
Zvu vás na návštěvu 

něco takového si nechám postavit, abyste mohli za mnou i po smrti chodit na pokec 
Není tady

To tak! ... Na PORADY, ne?!

Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Nevím, jestli už to tu nebylo, ale my se díky tomu řehnili celou sobotu večer: Pavel Liška na kožním
Tak to je sila,ale tak to opravdu chodi....
Není tady

eremuruss napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
To nemyslíš vážně.Snad jen dva s IQ tykve,co předváděli tady oba aktéři.
Není tady

tak jsem zkoukla Lisku a Kozni oddeleni a udelalo se mi spatne.
Ono to takle podobne bylo. ja jsem zazila na gynekologii. S bolestmi me zacali vyslychat na chodbe a to ne pouze gynekologicke.
Dikybohu ziji v zahranici. Tam prisel kulturni sok: lekarka mi podal ruku a predstavila se.
Není tady

Me rozesmal Pavel Bem, ze si jako pozastavi na pul roku clenstvi v ODS. Fakt .
Není tady
Jaku napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
To nemyslíš vážně.Snad jen dva s IQ tykve,co předváděli tady oba aktéři.
Ale myslim to vazne.Pamatuji si jak jsem s 9 letou dcerou sla na kozni.Doktorka si vzdy zvala do ordinace 2 lidi.Dcera mela na prirozeni vyrazku,ktera ji mokvala.V mistosti kterou delila skrin stal dalsi pacient muz.Ktery vse poslouchal.I te male holce bylo trapne.
A to neni u nas jen na koznim.Tak je to i u obvodniho lekare ke kteremu jsem chodila.Z cekarny si sestra volala pacienty do ordinace po 3 lidech. 2 z nich poslala do vedlejsi mistnosti bez dveri a ted res sve problemy s lekarem.Pamatuji si,ze mozna 5 let jsem se chystala pozadat sveho lekare o prasky na hubnuti.Neodvazila jsem se ,porad nekdo byl ve vedlejsi mistnosti a ja to nechtela resit pred lidma ktere znam,vzdyd jsme na malem meste a zname se tu.
Pak pri opakovanych prujmech me lekar,ktery me neveril me zesmesnil a ja konecne zmenila lekare.Pritom to byl velice dobry doktor,ale dal se na politiku a katastrofa.
Upravil(a) eremuruss (27. 3. 2012 9:50)
Není tady

Holky ono je v takovým případě s vámi a vám podobnými jednáno tak,jak jim to dovolíte.Já bych jim místo odpovědi jasně a srozumitelně řekla,že se o svých zdrav.problémech takto bavit nebudu a kdybych nechtěla být pochopena,změna doktora by byla víc než nutná!
Žiju sice tady,ale to co poppisujete,jsem na vl.kůži fakt nezažila.Byť se mi doktorka teda osobně nepředstavovala.
Není tady
Jaku napsal(a):
Holky ono je v takovým případě s vámi a vám podobnými jednáno tak,jak jim to dovolíte.Já bych jim místo odpovědi jasně a srozumitelně řekla,že se o svých zdrav.problémech takto bavit nebudu a kdybych nechtěla být pochopena,změna doktora by byla víc než nutná!
Žiju sice tady,ale to co poppisujete,jsem na vl.kůži fakt nezažila.Byť se mi doktorka teda osobně nepředstavovala.
Musím naprosto souhlasit. Dovolí si jen to, co si lidi nechají líbit.
Není tady
Nesetkala jsem se s přístupem jaký popisuje Erem at už u sebe, svých dětí, babičky, neměla jsem nikdy problém.
Jo možná na gynekologii, ale to se dalo jednou za rok. Ted už má gyndař kabinky,tenkrát se svlékalo v sesterně,takže jsem tam čekala naostro než mě dr zavolá k sobě. Ale nosila jsem si vždycky dlouhé triko,nebo sukni.
Není tady

Jaku napsal(a):
Mno ja jsem to lekari nebo te sestre co me na chodbe vyzpovidala jako policajt samozrejme nedovolila. Taky jsem o tom nehodlala hovorit jen zhruba.
Me napriklad gynekolog (na kterehos i stezovaly vsechny me spoluzacky) nechal po dobu vysetrovani otevrene dvere na chodbu. Do mistnosti prichazeli lidi s dotazy. Venku dalsi. Byla jsem polomrtva studem. Taky jsem mu to nedovolila. Proste to udelal. Antoz naha, nemohla jsem moc protestovat ani odejit. Veci jsem mela dost daleko.
Menit doktora nebylo absolutne mozne. Nikdo jiny me nevzal.
Moje matka byla tezce nemocna, velmi tezce. Musela jsem ji jako teenager vezt primo do nemocnice. Gynekolog ji vysetroval jen za zidkou.
To neni o pacientech, toje o respektu lekaru k pacientovi.
Upravil(a) sahleb (27. 3. 2012 12:54)
Není tady
Bacha na tučňáky!
http://www.youtube.com/watch?v=Sf6MQF_M … ure=relmfu
Upravil(a) lupina montana (27. 3. 2012 13:03)
Není tady