6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
venue, tomu nerozumím. Tím, e volím pravici nejsem poctivě pracující? :-)))
Není tady
teď mě skutečně hodně rozesmála reportá v TV Nova. rozesmáli mě exekutoři, kteří vyhnali chameleona za terárka, aby ho mohli zabavit , terárko, ne chameleona
Není tady
To byla hodně smutná reportá.
majkafa napsal(a):
To byla hodně smutná reportá.
reportá ano, ale vyhnat chameleona.......
Není tady
Ti exekutoři se chovali hloupě a necitlivě.
aprill napsal(a):
teď mě skutečně hodně rozesmála reportá v TV Nova. rozesmáli mě exekutoři, kteří vyhnali chameleona za terárka, aby ho mohli zabavit , terárko, ne chameleona
Tak to jsem neviděla, protoe čistím koberec půjčeným strojem a TV po dobu práce nemá cenu zapínat. Nicméně bych na ty exekutory napasovala paragraf za týrání zvířat protoe chameleon má právo být chován v bezpečném a přiměřeném přístřeí a ne, aby byl vyháněn ze svého terárka. Nehledě na to, e terárko určitě nebylo jediným předmětem, který se v dotyčném bytě dal zabavit.
MMCH napadlo mě, jestli by exekutoři byli taky tak agilní, kdyby v terárku nebyl poměrně nekodný a bezbranný chameleon, ale hověla si tam vypasená krajta, prudce jedovatá černá mamba nebo párek nějakých jedovatých pavouků ...
Upravil(a) Kiara (22. 12. 2011 20:51)
Není tady
holcina napsal(a):
venue, tomu nerozumím. Tím, e volím pravici nejsem poctivě pracující? :-)))
Pro pracujici je levice.... Takhle volis proti tvym zajmum.
Není tady
:lol:tak to mě opravdu rozesmálo
Není tady
Kiara napsal(a):
aprill napsal(a):
Tak to jsem neviděla, protoe čistím koberec půjčeným strojem a TV po dobu práce nemá cenu zapínat. Nicméně bych na ty exekutory napasovala paragraf za týrání zvířat protoe chameleon má právo být chován v bezpečném a přiměřeném přístřeí a ne, aby byl vyháněn ze svého terárka. Nehledě na to, e terárko určitě nebylo jediným předmětem, který se v dotyčném bytě dal zabavit.
MMCH napadlo mě, jestli by exekutoři byli taky tak agilní, kdyby v terárku nebyl poměrně nekodný a bezbranný chameleon, ale hověla si tam vypasená krajta, prudce jedovatá černá mamba nebo párek nějakých jedovatých pavouků ...
exekutoři sebrali na co přili, včetně věcí na které pravděpodobně neměli nárok, ale vytřepat zvíře z terárka bylo fakt k popukání. určitě kdyby tam bylo něco "zajímavějího" tak by terárko obeli velkým obloukem.
Není tady
Co chameleon.
Ale vybílili byt rodičům za dluhy tatínka paní, který s nimi nikdy nebydlel. Rodina má dvojčátka miminka a jedno z nich absolvuje chemoterpii. To je zvěrstvo. To ani není zvěrstvo, to bych těm zvířatům ubliovala.
majkafa napsal(a):
Co chameleon.
Ale vybílili byt rodičům za dluhy tatínka paní, který s nimi nikdy nebydlel. Rodina má dvojčátka miminka a jedno z nich absolvuje chemoterpii. To je zvěrstvo. To ani není zvěrstvo, to bych těm zvířatům ubliovala.
byla to reportá, a tak bych ji nevěřila. exekutoři li podle doručovací adresy . pravda bude někde v polovině
Není tady
aprill napsal(a):
...exekutoři sebrali na co přili, včetně věcí na které pravděpodobně neměli nárok, ale vytřepat zvíře z terárka bylo fakt k popukání. určitě kdyby tam bylo něco "zajímavějího" tak by terárko obeli velkým obloukem.
A to já bych je v tom případě jetě poňoukla: "Klidně si tam dovnitř sáhněte holou rukou, vdy je to jenom uovka, ta vás nekousne" ... a doufala bych, e se například plivající kobra strefí hned napoprvé ...
Není tady
aprill napsal(a):
byla to reportá, a tak bych ji nevěřila. exekutoři li podle doručovací adresy . pravda bude někde v polovině
Je hnus, sebrat vechno v rodině s miminky, kde jedno z nich má onkologické potíe.
Adresa neadresa. A před Vánocemi.
V první řadě bychom měli být lidmi.
majkafa napsal(a):
aprill napsal(a):
Je hnus, sebrat vechno v rodině s miminky, kde jedno z nich má onkologické potíe.
Adresa neadresa. A před Vánocemi.
V první řadě bychom měli být lidmi.
tatínek taky není bez viny! ten nese ten největí kus viny
Není tady
Chápu, e s tebou je o tomhle těké se bavit. Jsi poslední dobou hodně necitlivá, aprill. Ale to je spí na skuhrací.
Btw to nejsou dluhy tatínka dětí. Ale jejich dědečka.
Ano, bylo to hodně necitlivé a docela nepochopitelné co rodině odvezli, ale co ten, co mu tatínek dluí ? Ten můe mít podobné potíe !! Nemá nárok ádný na to, aby dostal zpět ?!!!
Není tady
V tomto případě nechápu, proč by dospělá dcera se dvěma miminky, jedním těce nemocným, měla být postiena dluhy svého rodiče.
Modroočka napsal(a):
Jessika napsal(a):
venue napsal(a):
Ona je v pr.deli cela Evropa. Za to pan Havel opravdu nemuze.....Čímpak , děvčate, příspíváte, aby Česko v p.r.... nebylo?
Bez uráky, mně to zajímá.Pracuju, jakoe skutečně pracuju, odvádím daně, poctivě, nekradu, netuneluju, poctivě jsem chodila k volbám, v dobré víře jsem volila ty, kterým jsem věřila, co byla vdycky ODS, jako obyčejný člověk jsem se chovala a chovám tak, jak mě doma naučili, sluně, nekrást, nepodvádět, plnit svoje občanské povinnosti, co zní divně, ale prostě se chovám jako sluný člověk. To, v jakým stavu je nae republika, to je vina těch, co dovolili ji rozkrást, vytunelovat, co zlikvidovali vechno, co bylo nae, český. Moje chyba nejspí je, e jsem volila ty, kteří tohle dopustili. Vdycky jsem ale volila pravici, nikdy levici. Jene je to jedno, levice, pravice, střed, jak vidno, kam jsm doli, s láskou a pravdou, s poctivostí obyčejných lidí, vysmátí jsou ti u moci a kdo na ně můe? Nikdo. Zatím jsem nenala stranu, které bych mohla věřit a kterou bych v současné době volila.
Kdy se mně někdo zeptal, co dělám pro dnení společnost, tak jsem mu odpovídala dost podobně jako ty.
Jsou ale taky lidi (a nejsem to já, bohuel), kteří se domáhají vysvětlení u svých poslanců, proč udělali něco tak a ne jinak...
Jsou lidi, kteří sepisují petice za zachování sadu a kdy jim stromy padnou před očima, oni "zapláčou" , ale nepadnou a domáhají se vysvětlení, proč tomu tak bylo.
Jsou lidi, kteří po večerech shánějí a připravují podklady pro veřejnou schůzi, kde se má projednávat zastavení chráněné krajinné oblasti, díky pilné přípravě zjistí a definují čachry machry developera a podaří se jim výstavbě zabránit...
Jako běné označení pro takové lidi pouívají dotčené strany slova vopruz nebo kverulant .
Já bych pro ně měla označení "svědomí"...
Takové svědomí je třeba roziřovat, protoe s jídlem roste apetýt a jak to vypadá, nae poliltiky zřejmě musíme kontrolovat , ne jim jenom pomoct dosáhnout na korýtko... A pak se divit, e jim jejich pomeje chutnají a e se jim nechce od baty odejít ...
Není tady
Myslím, e politiky nemusíme kontrolovat zřejmě.
Myslím si, e je naí občanskou povinností a právem je kontrolovat a ptát se jich. Jsou to nai zaměstnanci. Dali se na slubu národu. A jako já se zodpovídám svému éfovi, stejně tak se i oni zodpovídají nám. Tohle není k rozesmání, by to tak u nás momentálně leckde s leckým vypadá, e zapomněl, e je sluebníkem občanů.
majkafa napsal(a):
V tomto případě nechápu, proč by dospělá dcera se dvěma miminky, jedním těce nemocným, měla být postiena dluhy svého rodiče.
Jasně, e je to sviĄárna, ale známe jen tuto reportá vcelku jednostrannou a to, e za otce něco i zaplatila, můe být povaováno za přiznání... mohla mu dělat třeba ručitele... Stejné, jak tuím v úterý v reportái pán s 5ti dětmi, který má přijít rovnou o celý dům..
Není tady
Frigo napsal(a):
majkafa napsal(a):
Jasně, e je to sviĄárna, ale známe jen tuto reportá vcelku jednostrannou a to, e za otce něco i zaplatila, můe být povaováno za přiznání... mohla mu dělat třeba ručitele... Stejné, jak tuím v úterý v reportái pán s 5ti dětmi, který má přijít rovnou o celý dům..
a o tom je , známe jen pohled jedné strany .
Není tady
majkafa napsal(a):
nechápe spoustu věcí!
Není tady
majkafa napsal(a):
Chápu, e s tebou je o tomhle těké se bavit. Jsi poslední dobou hodně necitlivá, aprill. Ale to je spí na skuhrací.
Btw to nejsou dluhy tatínka dětí. Ale jejich dědečka.
a od dědečka bylo citlivé rodinu své dcery dostat do takových nepříjemností?
Není tady
proč by dospělá dcera se dvěma miminky, jedním těce nemocným, měla být postiena dluhy svého rodiče
Protoe ta dcera, jak padlo v reportái, u část dluhu za svéh otce zaplatila... ale proč, to nevíme. Klidně můu spekulovat o tom, e se na dluhu nějakým způsobem podílela... a ano, má vylučovací alobu, kterou se tam mávalo - ale zas nevíme, jestli u má platný rozsudek, nebo je to zatím jen podaný kus papíru.
Exekutor a jeho pohůnkové se chovali velmi arogantně, pravděpodobně i v rozporu se zákonem (pominu-li základní lidskou slunost)... ale zatímco TV byla na místě hned, informace o tom, e by paní volala exekutorskou komoru například, či si okamitě stěovala někde jinde, mi tam chyběla.
Není tady
helena napsal(a):
proč by dospělá dcera se dvěma miminky, jedním těce nemocným, měla být postiena dluhy svého rodiče
Protoe ta dcera, jak padlo v reportái, u část dluhu za svéh otce zaplatila... ale proč, to nevíme. Klidně můu spekulovat o tom, e se na dluhu nějakým způsobem podílela... a ano, má vylučovací alobu, kterou se tam mávalo - ale zas nevíme, jestli u má platný rozsudek, nebo je to zatím jen podaný kus papíru.
Exekutor a jeho pohůnkové se chovali velmi arogantně, pravděpodobně i v rozporu se zákonem (pominu-li základní lidskou slunost)... ale zatímco TV byla na místě hned, informace o tom, e by paní volala exekutorskou komoru například, či si okamitě stěovala někde jinde, mi tam chyběla.
Heli,je víc ne jasné proč se obrátila na televizi, ono se najde hodně důvěřivých lidí, kteří ji nějakou tu kačku polou. kdeto z ex. komory ádné prachy nevymámí
Není tady