29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
helena napsal(a):
Vzpomněla jsem si včera, jak tu nedávno někde majkafa slibovala, že Česká pošta "chystá bombu", ale zatím je to tajemství... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
http://ekonomika.idnes.cz/poste-zkolabo … nomika_fih
on byl výplatní den sociálních dávek?
jestli ne, tak to měli z p...pekla štěstí
Není tady
helena napsal(a):
Tak se nesměj... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Není tady
nokturno napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
na obrázek klikněte, ať se vám zvětší, kvůli čtení
http://zklamca1.blogspot.com/2011/11/mo … derby.htmlCo bylo dnes dobrýho? No, spořádáš toho hodně!
Stránky hezký 1000 bodů!
už jsem tam nebyla tisíc let, občas tam dám obrázek, když ho chci někde vyvěsit
ale jinak dík
Není tady
helena napsal(a):
No, Heli a to je právě ta bomba, že jim klekne Apost poslední den v měsíci
Jak jsem tak pozorovala cvrkot na poště, o bombách uvažovali spíš zákazníci http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Jó, tak s tím jsem se taky setkala Nejenom, že jim klekl Apost, ono jim asi kleklo všechno ...
To si takhle jdu poslední den v měsíci, čili předevčírem, vybrat na poštu peníze z účtu, který mám u Poštovní spořitelny. Systém fungoval, pomalý jako šnek, nicméně kýžené peníze mi pracovnice poštovní přepážky přece jenom vydala. I s penězi jsem odjela na nákup, vrátila jsem se domů a za hodinu u mě doma bouchala na dveře paní z pošty společně se svojí vedoucí. Prý došlo k omylu v systému - peníze jsem sice fyzicky dostala, leč z účtu se mi neodečetly Takže jsem dnes musela jít znovu na poštu i s kartou a OP a problém se musel vyřešit.
Ještě štěstí, že bydlím na malém městě, kde se všichni známe. Stát se to jinde, třeba v Praze, tak by měla asi pracovnice přepážky smůlu a částku, o kterou se jednalo by musela velmi pravděpodobně zaplatit ze svého, protože při vzniklé chybě, za kterou ovšem nikdo nemohl, mi moje peníze vydala v podstatě neoprávněně ... A před Vánoci by to asi bylo pro tu paní velmi nemilé ...
Když to vezmu do důsledků, jestli se někde jinde stal podobný omyl, tak v tu chvíli Česká Pošta pravděpodobně rozdávala svým klientům peníze zadarmo Jako bomba fakt dobrý ...
ovšem odhlédnu-li od faktu, že každý klient není tak poctivý a tak dohledatelný jako já
v případě nedohledatelnosti nebo neochoty klienta spolupracovat při vracení peněz musí každý omyl zaplatit poštovní úředníci ze svého, což je pro chudáky pošťáky bomba na druhou
Upravil(a) Kiara (2. 12. 2011 14:32)
Není tady
Fakt jsem střízlivá
http://www.novinky.cz/krimi/252801-kole … lokan.html
Není tady
helena napsal(a):
Vzpomněla jsem si včera, jak tu nedávno někde majkafa slibovala, že Česká pošta "chystá bombu", ale zatím je to tajemství... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
http://ekonomika.idnes.cz/poste-zkolabo … nomika_fih
Já si na to taky vzpomněla... když mi přišlo asi čtvero oznámení do mailu, že mi jde balík... přijde balík... v nejbližších dnech přijde balík... ale furt nic jako datum, čas...
Až pak jednoho krásnýho dne v sedm mi volá maník na mobil... že vám dneska v devět přivezeme balík. Tak to je BOMBA. To von můj zaměstnavatel pochopí, že se seberu a jedu dom... Chtěla bych vidět specielně zaměstnavatele Českou poštu, jak jí je šumák, že jdou zaměstnanci neočekávaně domů na chvíli... čili jsem si pro něj skákla postaru na poštu.
No jestli je tohle ta tajemná novinka, pak vyházet všechny ty manažery darmodrahožrouty, co to vymysleli, je málo.
Není tady
Já si na to taky vzpomněla...
Tak já ještě pořád vzpomínám...
Nevím, zda to má souvislost s tím pádem nebo je v tom jinej ďáblík, ale od toho ata průběžně na mě ječí zákazníci, že jim nedošly zásilky. Kdyby 1-2, dobrý, může se stát... ale už jich bylo asi dvanáct.
Není tady
Tak tohle mě rozesmálo fakt hodně
http://www.stream.cz/uservideo/636361-f … nich-vanoc
a jsem zvědavá, kdo mi jako první vysvětlí, že na tom vůbec nic k smíchu není
Upravil(a) helena (9. 12. 2011 10:09)
Není tady
K smichu na tom je to, ze by takovy lek mnohe dnesni "terminatorky" opravdu potrebovaly...
Nebo... asi budu, Helco, ta prvni... pac to je spis k placi...
, ze ho nemame a zrejme mit nebudem (terminatorky by ho feministicky rozdupaly na atomy...)
Není tady
helena napsal(a):
Tak tohle mě rozesmálo fakt hodně
http://www.stream.cz/uservideo/636361-f … nich-vanoc
a jsem zvědavá, kdo mi jako první vysvětlí, že na tom vůbec nic k smíchu není
a mně by zajímalo, kolik chlapů po něčem takovém touží...
Heleno, je to úžasné...
Není tady
Před chvilkou mi rozesmála moje malá držštička.. Koukali jsme na Sněženky a těsně před koncem se mi ptá - proč je to tak smutný a já si krásně naběhla... když jsem jí řekla, protože je stáří asi smutný.. A to drzé dítě naprosto bez rozmýšlení mi odvětilo, že to přeci může být i sranda, ať se podívám na sebe. Má smůlu, že teď nemůže běhat.
Není tady
helena napsal(a):
Fakt jsem střízlivá http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
http://www.novinky.cz/krimi/252801-kole … lokan.html
Copak klokan Vendelín obzvláštní lahůdkou je, uteče-li některému chovateli zvíře, jehož výskyt není v našich končinách tak docela obvyklý, nějaký uvědomělý občan ho spatří a volá policajty ...
Nedaleko od mého bydliště existuje pštrosí farma. Stalo se, že jeden z pštrosů zatoužil po svobodě, chovatelům z farmy utekl a začal se důstojně procházet po blízké silnici. Již zmíněný uvědomělý občan uprchlíka zahlédl a zavolal na linku 158, že na okresní silnici blízko městečka XY zahlédl běhat pštrosa. Kdyby zavolal na místní oddělení, tak by se policajti okamžitě orientovali, protože o existenci pštrosí farmy ve svém rajónu samozřejmě vědí - takhle zavolal na stopadesát osmičku a byl podroben potupnému výslechu, spojenému s opatrnými dotazy ohledně zdravotního stavu oznamovatele
a trvalo dlooouho, než ti policajti opravdu přijeli, pštrosa odchytli a předali ho tam, kam patřil.
Nicméně chudák oznamovatel už asi nikdy nikam nic neoznámí, i kdyby se na místní okresce promenádoval slon nebo se po ní plazila vypasená anakonda
Není tady
Pohled z meho okna-kina:
Slysim nejake podivne zvuky, toz jdu juknout. Na protejsim chodniku jde ladnou chuzi pani a na reminku ma misto pejska uvazane... male cerne prasatko, vazne! Chrochtalo....
Ze by vencila stedrovecerni veceri?
Není tady
Vlákno - Co vás dnes šokovalo. Bohorovnost některých lidí mě opravdu skvěle pobavila.
Není tady
vidíš Modroočko a mně to přišlo šílené..urážet Er za to, co řekla na hlas a co si myslí hooodně lidí..
Ale rozesmálo mi včera, v nějaké reporáži, že si plánoval obcházet hospody a za panáky ukazovat fotky... fotky, kde je se známými lidmi..
Upravil(a) Frigo (19. 12. 2011 13:37)
Není tady
Poslední dnešní carlosův příspěvek na sexuologický... teda spíš jeho otázka
Není tady
Frigo napsal(a):
vidíš Modroočko a mně to přišlo šílené..urážet Er za to, co řekla na hlas a co si myslí hooodně lidí..
Ale rozesmálo mi včera, v nějaké reporáži, že si plánoval obcházet hospody a za panáky ukazovat fotky... fotky, kde je se známými lidmi..
No, přesně, Frigo, akorát mě rozesmálo ještě víc, jak pak někteří začali rejt i do mě, že jsem je zklamala. Čím? Že mám vlastní názor, že neumějí číst a jsou netolerantní k názorům druhých? Hm, to zklamaly holky mě. A fakt mě pobavily, když nepochpopily, že sice pan Havel nebyl můj oblíbenec, nicméně jsem nikde nepsala, že mi chybí minulý režim. Fakt neumějí číst. Ale je taky fakt, že to, co Erem, si myslí spousta, velká spousta obyčejných lidí. Hrát na okolí, jak jsem happy z toho, že jsme jako republika totálně v pr.deli, to je fakt nebudu.
Jinak mě dnes rozesmál vnouček kolegyně, koupily jsme mu s jinou kolegyní k Vánocům náklaďák a panáčkem a vercajkem cestáře a on měl takovou radost a dělal takový vopičiny, že jsme se musely fakt řehnit.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Hrát na okolí, jak jsem happy z toho, že jsme jako republika totálně v pr.deli, to je fakt nebudu.
Ona je v pr.deli cela Evropa. Za to pan Havel opravdu nemuze.....
Není tady
venuše napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Hrát na okolí, jak jsem happy z toho, že jsme jako republika totálně v pr.deli, to je fakt nebudu.
Čímpak , děvčate, příspíváte, aby Česko v p.r.... nebylo?
Bez urážky, mně to zajímá.
Není tady
venuše napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Kdyby jen Evropa a za to pan Havel opravdu nemůže
Není tady
Jessika napsal(a):
venuše napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Čímpak , děvčate, příspíváte, aby Česko v p.r.... nebylo?
Bez urážky, mně to zajímá.
Pracuju, jakože skutečně pracuju, odvádím daně, poctivě, nekradu, netuneluju, poctivě jsem chodila k volbám, v dobré víře jsem volila ty, kterým jsem věřila, což byla vždycky ODS, jako obyčejný člověk jsem se chovala a chovám tak, jak mě doma naučili, slušně, nekrást, nepodvádět, plnit svoje občanské povinnosti, což zní divně, ale prostě se chovám jako slušný člověk. To, v jakým stavu je naše republika, to je vina těch, co dovolili ji rozkrást, vytunelovat, co zlikvidovali všechno, co bylo naše, český. Moje chyba nejspíš je, že jsem volila ty, kteří tohle dopustili. Vždycky jsem ale volila pravici, nikdy levici. Jenže je to jedno, levice, pravice, střed, jak vidno, kam jsm došli, s láskou a pravdou, s poctivostí obyčejných lidí, vysmátí jsou ti u moci a kdo na ně může? Nikdo. Zatím jsem nenašla stranu, které bych mohla věřit a kterou bych v současné době volila.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Frigo napsal(a):
Ale rozesmálo mi včera, v nějaké reporáži, že si plánoval obcházet hospody a za panáky ukazovat fotky... fotky, kde je se známými lidmi..No, přesně, Frigo, akorát mě rozesmálo ještě víc, jak pak někteří začali rejt i do mě, že jsem je zklamala. Čím? Že mám vlastní názor, že neumějí číst a jsou netolerantní k názorům druhých? Hm, to zklamaly holky mě. A fakt mě pobavily, když nepochpopily, že sice pan Havel nebyl můj oblíbenec, nicméně jsem nikde nepsala, že mi chybí minulý režim. Fakt neumějí číst. Ale je taky fakt, že to, co Erem, si myslí spousta, velká spousta obyčejných lidí. Hrát na okolí, jak jsem happy z toho, že jsme jako republika totálně v pr.deli, to je fakt nebudu.
Jinak mě dnes rozesmál vnouček kolegyně, koupily jsme mu s jinou kolegyní k Vánocům náklaďák a panáčkem a vercajkem cestáře a on měl takovou radost a dělal takový vopičiny, že jsme se musely fakt řehnit.
Modroočko, vzhledem k tomu, jaká je tady poslední dobou nepředvánoční atmosféra, tak já se už moc nevyjadřuji.. nebaví mi být pod "palbou". Musím však říct, že jsem ve svém okolí nezažila jediného člověka, který mi si nemyslel to, co Erem. A to to nejsou většinou lidi, kteří by měli jakékoliv finanční problémy, problémy s prací... Některé rozhovory se známými pana Havla mi ale dost pobavily... např. "guláš na víně"...kde chtěl víc omáčky...
Dnes mi rozesmál odkaz od Heleny.. Jinak nějak nic..
Není tady
Tak to volis spatne. Pokud jsi slusny pracujici clovek, tak prece nemuzes volit pravici? Tem je vsechno lidske cizi....
Není tady
venuše napsal(a):
Tak to volis spatne. Pokud jsi slusny pracujici clovek, tak prece nemuzes volit pravici? Tem je vsechno lidske cizi....
pěkná hloupost.. Rozumný člověk, který myslí na budoucnost zas podle mně nemůže volit levici..
a střed ? který se přikloní k tomu, kdo mu dá nějaké korýtko ? hahaha..
Není tady