Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#26 8. 11. 2011 19:44

Petrpetr
♥------

Re: Rozpad

ViktorkaM napsal(a):

JA myslim, ze chapu tvoji uvahu ´kdyz milenec me partnerky ma mala dvojcata´, existuje velka pravdepodobnost, ze "romanek s moji partnerkou" je jen ulet... Taky bych se asi na veci tak divala, byt na tvem miste...
Druha vec, schuzka s davnou kamaradkou - proc ne. Vybrecite se navzajem, a pokud nesklouznete k nejakym "pudovym zalezitostem", muzete se na svuj momentalni "problem" podivat ocima toho druheho (a tak ho uvidet treba v jinych, lepsich barvach...) Muze to dokonce zapusobit podobne, jako terapie s psychologem... Treba ti ona kamaradka rekne neco podobneho - a ty "budes schopen to slyset, a pochopit"...

Čekat snad nebudu.Sám nevím,už ji nevěřím,ale pořád k ní něco cítím.Přesně nevím co.Na té schůzce jsem nebyl.Nebyl bych tím vhodným společníkem.Pamatuje si mě jako vysmátýho kluka a kdyby mě viděla,asi by jí to nepomohlo.A přiznám se,že mám strach,že by se to mohlo zvrtnout.Pak by jsme si přestali vážit jeden druhého.Tedy alespon podle me.

Kdo chce,hledá způsobyKdo nechce,hledá důvody.

Není tady

#27 8. 11. 2011 20:41

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Petrpetr napsal(a):

...Čekat snad nebudu.... pořád k ní něco cítím.Přesně nevím co.Na té schůzce jsem nebyl.Nebyl bych tím vhodným společníkem....a kdyby mě viděla,asi by jí to nepomohlo.A přiznám se,že mám strach,že by se to mohlo zvrtnout.Pak by jsme si přestali vážit jeden druhého.Tedy alespon podle me.

Rozumim ti, vsechno, aj s tim "zvrtnutim"...
Udelal jsi dobre, ze jsi ke schuzce nesvolil, pokud jsi to tak citil... stolt
Jenom jsem chtela neco dodat... k tomu vytucnenemu...
Je to asik trosku (ne-li celkem reta ) o jakemsi "zbytku" jesitnosti, nebo hrdosti, ze jo? Nemyslim nic ve zlem..., nechces proste, aby te videla "na kolenou"... Chapu.
Jenze ma to i druhou stranku - pravy pritel (kamarad), te v pozici "na kolenou" urcite neodsuzuje, jeho dobry vztah k tobe ho naopak povzbuzuje k tomu, aby ti pomohl vstat. No a pokud je nahodou "na kolenou" podobne jako ty, mate obrovskou sanci a prilezitost "se navzajem podeprit, a vstat spolecne" - ted nemam na mysli vstavat spolecne ke spolecne ceste, ale podporit se v touze jit kazdy tou svoji vlastni cestou - ... (pac vidic toho druheho "stejne slabeho", najednou ziskate silu byt silnejsi pro sebe, i pro nej...)
At se rozhodnes jakkoliv, preju ti, aby to bylo k uzitku vas obou, tebe, i tve partnerky... par

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#28 8. 11. 2011 21:29

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

kdes přišla na to, že říkám, že každá změna musí být k horšímu ? jen se pozastavuju nad tím, jak se v poslední době rozmáhá, jak každá/ý, kdo je ten ex, musí být fuj. to přece není pravda. a podíl na tom, proč to neklape, mívají obvykle oba dva. navíc - kde mᚠjistotu, že ten nový a úúúžasný partner, s tebou jednou škaredě nezacvičí, třeba i hůř, než ten před ním ?
a ano, judyno, poznám, s kým je mi líp, ale nedovolila bych si posuzovat tohle za někoho jiného.

NO, keď ide o brata, tak nečakajme objektivitu - ani ja neviem, či by som jej bola celkom schopná, aj keď za zaujatú sa nepovažujem. A tiež sa mi nepáči to triedenie, rebríčkovanie a porovnávanie, ale keby Judy napísala "Bracho je teraz ešte šastnejší ako s exkou", tak by to zrejme vystihlo vec a neznelo tak nabubrele.

Holky, já fakt vím, o čem mluvím a v tomto konkrétním případě si opravdu mohu dovolit porovnání, protože je obě  znám přes 20 let (teď úplně bez ohledu na bráchu). Ale fakt to tady nechci rozepisovat, protože o mě tady nejde.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí