27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Po dvanáctiletém vztahu a dvou společných dětech se se mnou rozela přítelkyně.Jetě se neodstěhovala a u má "kamaráda".Prosil jsem,kemral a nic.Jen výsměch.Hádali jsme se často,ale e to dojde takhle daleko,to bych nevěřil.Nejím,nespím,nic mě nebaví.Co mám dělat?Jak se s tím vyrovnat?
Není tady
Zřídit praktické stránky rozchodu. Přiznat si e to bolí a sakra bude. Uvědomit si, e jste spolu sice měli monost ujít kus cesty, ale dál u bude muset zase sám. Poděkovat za jezké chvíle, zapomenout na ty patně a jít zas do víru ivota.
Není tady
Já slyím odevud,e bude lépe.Jen to ted nejde,srdíčko bolí a nepomohla ani návtěva psychologa.Mám ji pořád rád a nevím,jak se stím vyrovnat!
Není tady
Ač to tak zní, není to fráze. Čas vechno zhojí a vyléčí. U mě taky vyléčil. Je to laskavý lékař. Dr se.
A zaměstnej se, aby tě příli netrápily mylenky.
Ahoj,
posílám podporu, ono je to hrozné a jetě bude. Taky jsem se cítil straně, furt to lo s časem ne k lepímu ale k horímu, po týdnu jsem to přestal zvládat a nejedl, nebavilo mě nic, dokonce i vpráci jsem flákal ve jak mohl a tak abych neměl průvih. To nepočítám téměř nonstop mylení na ni, v noci neusnout a ve 4 ráno na hodinu ne vstanu. No prostě peklo. Bylo to celé neukjončené, tak jsem se s ní seel, vyříkal si, řekl jí e to bylo fajn, e ji miluju ale snad se rozhodla správně a ví co dělá. Od té doby, kdy u sem nevěděl co a jak se mě najednou začalo dělat lépe a teď po několika týdnech jpořád na ni myslím, ale u spím, jím a jsem i schopný vymyslet prezentaci do práce. Ale bolí to pořád a občas mám minutky, kdy se jen tak tupě zadívám a....ale jak jsem si sáhl na dno tak od toho dna sem se i odrazil, chce to jen impuls. Ale bolet to bude dlouho bohuel...A vím, e enský nesnáej prosení a tím spí ode mě utečou, proto jsem to bral s chladnou hlavou a nadhledem jak psal JohnyB. Stejně s tím u nic neuděláme, tak jsme se naposled proli, v klidu popovídali se ví sluností a nashledanou...
Hlavně s někým buď, s kamarády, rodinou ale hlavne nezůstavej sám, to je nejhorí to pak vteřiny běí tak pomalu...ono jakákoliv čonnost ti pomůe jak psala Majkafka
Upravil(a) Tonda26 (4. 11. 2011 22:22)
Není tady
Nejhorí je,e jsem se před chvílí vrátil z projídky autem otevřel dveře a zaslechl konec hovoru: Je mi po Tobě smutno a těím se a tě zase uvidím.To si opravdu nevolala s maminkou.Jsi dobrý,e jsi se odrazil od dna.Vzkaz pro TONDA26.Na to nemám sílu.Musím ji vídat i potom,protoe spolu máme děti.Ted dotaz z jiného soudku.Ozvala se mi dávná kamarádka.Kdysi se mnou chtěla chodit,ale zůstalo jen u kamarádství.Ted se od kamarádů doslechla,jak mi je a e chodím i k psychologovi a ozvala se mi,e mě chce vidět.Je prý v podobné situaci jako já.Mám se s ní sejít?Co kdy v tom vidí to,e jsem sám a moná snadná kořist na sbalení?Nebo si chce jen ulechčit od svých problémů a popovídat si?A abych nezapoměl,nový "kamarád" mé ted ji ex má přítelkyni a malé dvojčátka?Má takový vztah cenu?
Upravil(a) Petrpetr (5. 11. 2011 7:02)
Není tady
Ozvala se mi dávná kamarádka... Je prý v podobné situaci jako já.Mám se s ní sejít?
Sejít klidně - na kafe a střízlivej domů (k sobě ). Jinak hrozí reálný nebezpečí, e buď jeden druhýho budete povaovat za vhodnej objekt ke stěování si, případně rovnou "pomstě" partnerům... nebo, protoe si budete tak hezky "rozumět", postiení tímté (a nikdo jinej to nebude chtít poslouchat), prostě si "zbydete" a vytvoříte krásně zahořklej a nedůvěřivej pár.
Má takový vztah cenu?
To je blbě maskovanej dotaz "mohla by se případně vrátit?" (nejlíp ke mně).
Vzhledem k tomu, e to není tvůj vztah, celkem nic ti do toho není, pokud tedy neuvauje o případném zpětvzetí přítelkyně domů, a to "cenu" mít nebude...
Není tady
Diky,to mi radí vichni v okolí.Ale jsou to mí známí,tak jsem to bral tak,e jsou zaujatí.Proč ji nebrát,asi ji mám pořád rád.A s tou známouspát nebudu a pár taky né.Jsem blbej,ale mám ji pořád rád!
Není tady
JA myslim, ze chapu tvoji uvahu ´kdyz milenec me partnerky ma mala dvojcata´, existuje velka pravdepodobnost, ze "romanek s moji partnerkou" je jen ulet... Taky bych se asi na veci tak divala, byt na tvem miste...
Druha vec, schuzka s davnou kamaradkou - proc ne. Vybrecite se navzajem, a pokud nesklouznete k nejakym "pudovym zalezitostem", muzete se na svuj momentalni "problem" podivat ocima toho druheho (a tak ho uvidet treba v jinych, lepsich barvach...) Muze to dokonce zapusobit podobne, jako terapie s psychologem... Treba ti ona kamaradka rekne neco podobneho - a ty "budes schopen to slyset, a pochopit"...
Není tady
ty píe, e ji má rád, ale na jiném vlákně, e si ji neváí. co je to za vztah s někým, koho si neváím, ke komu nemám úctu ?
to vypadá spí na zoufalství, ne na lásku.
Není tady
Kdy ono lásce se asi nedá poručit a jen tak ji stopnout....
Brácha byl ve stejné situaci - lítal ode zdi ke zdi, byl na tom fakt patně, podporu rodiny měl, ale nestačilo to. Začal to řeit hospodou, nevhodným vztahem....Natěstí vztah ukončil a to pití také pominulo. Ale trvalo to. Co je ale hlavní - teď má super přítelkyni, takovou, které bývalá manelka nesahá ani po kotníky. On to ví a váí si jí. A on jeho. Hrozně moc mu to přeju.
Petře, musí tomu dát čas. Teď si to protrpí, ale bude dobře. Hlavně to uzavři, nečekej, e se k Tobě vrátí. Nech ji být. A a se s tím vím srovná, třeba také potká tu opravdu pravou. Přeji Ti to.
Není tady
jak se to tak pozná, jestli sahá nebo nesahá bývalé ani po kotníky
tohle je nějáká móda ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jak se to tak pozná, jestli sahá nebo nesahá bývalé ani po kotníky
tohle je nějáká móda ?
Pozná se to lehce. A ne kadá změna musí být k horímu. Lidi se chovají různě, někteří líp, někteří hůř. Někdo je do nepohody, někdo ne. Někdo má rád mimomanelské vztahy, někdo ne. Atd, atd. Tak to bylo , je a asi i bude. Lidi prostě nejsou stejní.
Ty nepozná, s kterým člověkem je ti líp a s kterým hůř? Nedokáe to posoudit?
Není tady
kdes přila na to, e říkám, e kadá změna musí být k horímu ? jen se pozastavuju nad tím, jak se v poslední době rozmáhá, jak kadá/ý, kdo je ten ex, musí být fuj. to přece není pravda. a podíl na tom, proč to neklape, mívají obvykle oba dva. navíc - kde má jistotu, e ten nový a úúúasný partner, s tebou jednou karedě nezacvičí, třeba i hůř, ne ten před ním ?
a ano, judyno, poznám, s kým je mi líp, ale nedovolila bych si posuzovat tohle za někoho jiného.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
kdes přila na to, e říkám, e kadá změna musí být k horímu ? jen se pozastavuju nad tím, jak se v poslední době rozmáhá, jak kadá/ý, kdo je ten ex, musí být fuj. to přece není pravda. a podíl na tom, proč to neklape, mívají obvykle oba dva. navíc - kde má jistotu, e ten nový a úúúasný partner, s tebou jednou karedě nezacvičí, třeba i hůř, ne ten před ním ?
a ano, judyno, poznám, s kým je mi líp, ale nedovolila bych si posuzovat tohle za někoho jiného.
zlatá slova, PPavloo
Ono se vdycky říká: "Neříkej hop, dokud nepřeskočí - napřed se podívej, do čeho jsi to vlastně skočil" . A aby člověk mohl říct, e nový vztah je vyvedený, musí počkat nejméně rok a dva (a ani ten rok-dva někdy nejsou ádnou zárukou).
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Pavlo, neříkám, e kadý ex je fuj. Já mluvím o konkrétním vztahu a věř, e dobře vím, o čem v tomto konkrétním případě mluvím. Rozhodně nepíu veobecně, to bych si opravdu nedovolila. Jenom jsem popsala Petrovi případ mého bráchy s tím, e vechno zlé se u něj nakonec v dobré obrátilo. A e můe být i líp, ne bylo. Nic víc, nic míń. Chtěla jsem pouze povzbudit.
Není tady
Kiara napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
zlatá slova, PPavloo
Ono se vdycky říká: "Neříkej hop, dokud nepřeskočí - napřed se podívej, do čeho jsi to vlastně skočil". A aby člověk mohl říct, e nový vztah je vyvedený, musí počkat nejméně rok a dva (a ani ten rok-dva někdy nejsou ádnou zárukou).
no, já bych o vyvedeném vztahu mluvila moná a na smrtelný posteli kdy kolikrát vidím, co jsou lidi schopni tomu druhýmu udělat i po 20 letech fungujícího manelství ...
Není tady
Judyna napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
a ano, judyno, poznám, s kým je mi líp, ale nedovolila bych si posuzovat tohle za někoho jiného.Pavlo, neříkám, e kadý ex je fuj. Já mluvím o konkrétním vztahu a věř, e dobře vím, o čem v tomto konkrétním případě mluvím. Rozhodně nepíu veobecně, to bych si opravdu nedovolila. Jenom jsem popsala Petrovi případ mého bráchy s tím, e vechno zlé se u něj nakonec v dobré obrátilo. A e můe být i líp, ne bylo. Nic víc, nic míń. Chtěla jsem pouze povzbudit.
tak hlavně, aby to vydrelo tak, jak říká.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Kiara napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
zlatá slova, PPavloo
Ono se vdycky říká: "Neříkej hop, dokud nepřeskočí - napřed se podívej, do čeho jsi to vlastně skočil". A aby člověk mohl říct, e nový vztah je vyvedený, musí počkat nejméně rok a dva (a ani ten rok-dva někdy nejsou ádnou zárukou).
no, já bych o vyvedeném vztahu mluvila moná a na smrtelný posteli
kdy kolikrát vidím, co jsou lidi schopni tomu druhýmu udělat i po 20 letech fungujícího manelství ...
Ano, to je pravda. Nikdo dopředu neví, jak to dopadne. Vidí jen to, co bylo nebo je. Rok, dva je pořád krátká doba.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Judyna napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
a ano, judyno, poznám, s kým je mi líp, ale nedovolila bych si posuzovat tohle za někoho jiného.Pavlo, neříkám, e kadý ex je fuj. Já mluvím o konkrétním vztahu a věř, e dobře vím, o čem v tomto konkrétním případě mluvím. Rozhodně nepíu veobecně, to bych si opravdu nedovolila. Jenom jsem popsala Petrovi případ mého bráchy s tím, e vechno zlé se u něj nakonec v dobré obrátilo. A e můe být i líp, ne bylo. Nic víc, nic míń. Chtěla jsem pouze povzbudit.
tak hlavně, aby to vydrelo tak, jak říká.
Děkuji za něj.
Není tady
Ahoj Petře,
přesně jak ti radí známí,i lidi tady,tak i já,čas to vechno zahojí,jiný lék na rozchod není.Musí si projít tou bolestí,trápením se,poníením a den ode dne bude líp.
A přestaň očekávat,e se vrátí nebo,e ji nový vztah nevyjde,co na tom,e její milenec má dvojčátka,moná to takhle vyhovuje oběma,být spolu,ale neít spolu,s tebou jak píe ila 12let,tak to asi pro ní nebylo to pravé ořechové a odchází,tobě nezbyde jenom se s tím smířit,protoe mám z tebe takový pocit,e ty chce tady od vech slyet jediné,e se k tobě vrátí a e se s tím nemá smiřovat,ale čekat,a moc dobře ví,e je to blbost a trápení se navíc.Musí se k tomu postavit čelem jako my vichni,vytrpět si to a časem to odezní,uvidí sám,nesna si namlouvat něco jinýho
Není tady
Judyna napsal(a):
Kdy ono lásce se asi nedá poručit a jen tak ji stopnout....
Brácha byl ve stejné situaci - lítal ode zdi ke zdi, byl na tom fakt patně, podporu rodiny měl, ale nestačilo to. Začal to řeit hospodou, nevhodným vztahem....Natěstí vztah ukončil a to pití také pominulo. Ale trvalo to. Co je ale hlavní - teď má super přítelkyni, takovou, které bývalá manelka nesahá ani po kotníky. On to ví a váí si jí. A on jeho. Hrozně moc mu to přeju.
Petře, musí tomu dát čas. Teď si to protrpí, ale bude dobře. Hlavně to uzavři, nečekej, e se k Tobě vrátí. Nech ji být. A a se s tím vím srovná, třeba také potká tu opravdu pravou. Přeji Ti to.
jj,nové kotě dobře mete
Není tady
PPavlaa napsal(a):
NO, keď ide o brata, tak nečakajme objektivitu - ani ja neviem, či by som jej bola celkom schopná, aj keď za zaujatú sa nepovaujem. A tie sa mi nepáči to triedenie, rebríčkovanie a porovnávanie, ale keby Judy napísala "Bracho je teraz ete astnejí ako s exkou", tak by to zrejme vystihlo vec a neznelo tak nabubrele.
Není tady
LenkaK napsal(a):
Ahoj Petře,
přesně jak ti radí známí,i lidi tady,tak i já,čas to vechno zahojí,jiný lék na rozchod není.Musí si projít tou bolestí,trápením se,poníením a den ode dne bude líp.
A přestaň očekávat,e se vrátí nebo,e ji nový vztah nevyjde,co na tom,e její milenec má dvojčátka,moná to takhle vyhovuje oběma,být spolu,ale neít spolu,s tebou jak píe ila 12let,tak to asi pro ní nebylo to pravé ořechové a odchází,tobě nezbyde jenom se s tím smířit,protoe mám z tebe takový pocit,e ty chce tady od vech slyet jediné,e se k tobě vrátí a e se s tím nemá smiřovat,ale čekat,a moc dobře ví,e je to blbost a trápení se navíc.Musí se k tomu postavit čelem jako my vichni,vytrpět si to a časem to odezní,uvidí sám,nesna si namlouvat něco jinýho
Asi je to pravda,ale stále bydlíme v jedné domácnosti.Proto je pro mě těké,kdy vím,e nekoho má.Třeba spolu nic nemaji,ale raději to nechci vědět.Udělali jsme oba spoustu hloupostí,ale ve se dá řeit.Jen se musí chtít.Zpátky ji u snad nevezmu,protoe by se jí u asi nedalo věřit.Píu snad,protoe ted bych to jetě asi chtěl.Sám nevím,je to ted těké.
Není tady