29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Misho asi jo.. v pondělí jdu na sociálku tak to zkusim zjistit.. každopádně já na tom "vydělám" tím,že jsem předtím nepracovala..
Isy a když trochu před kojením odstříkáš? malá se mi taky kucká když to mám hodně plné..
Není tady
Brácha, když se vrátí z Anglie na chvíli domů na dovču, tak má na kruháku vždycky také honičku na kterou stranu má jezdit
Ale ten není důchodce, takže toho jsi nepotkala
Není tady
Želvička17 napsal(a):
My máme v baráku počůranýho důchodce, hrozně ráda po něm jezdím výtahem...
Jednou jsem narazila na jednoho s rádiovkou a přísahám, jel po kruháku opačně...
to je mazec no, ja zase narazila na zenskou na kruhaci co jela opacne
Jako nektery zensky jsou fakt strasny pilotky, uz jsem potkala dve baby co mi nedaly prednost, proste musi byt clovek furt ve strehu a ted jeste kdyz Ti vzadu zacina mimi s koncertem, to je jedna radost, co??
Upravil(a) Isabel (4. 11. 2011 14:04)
Není tady
Jo co miluju já to je když mi Michalka začne v autě fňukat, Petruška ječet, že nám pláče miminko, pak se začne vycukávat z tý autosedačky a za jízdy jí strká do pusy dudlík, tak to je moje
Není tady
Takže jsem zase h..o udělala, si ten babinet asi zablokuju, ať sem furt nelezu...
Není tady
Holky, kuře na mě spáchalo podvod! Taková obr stehna mělo a po upečení jsou z toho žabí stehýnka To jsem ještě neviděla, aby se tak srazilo
Já dala schválně jen dvě, že to budou dvě porce a no to bude tak sotva pro mě!
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Jo co miluju já to je když mi Michalka začne v autě fňukat, Petruška ječet, že nám pláče miminko, pak se začne vycukávat z tý autosedačky a za jízdy jí strká do pusy dudlík, tak to je moje
jezis ted jsem si vzpomela na nejakej film, kde jela zenska s detma, ridila, malovala se a jeste prebalovala, byla to nejaka komedie. To byla sefka, co?
Není tady
To asi nebylo z Xaverova
Není tady
Barusak napsal(a):
Holky, kuře na mě spáchalo podvod! Taková obr stehna mělo a po upečení jsou z toho žabí stehýnka
To jsem ještě neviděla, aby se tak srazilo
a nemas velkej hlad? Treba se Ti to jen zda
Není tady
Isabel napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
jezis ted jsem si vzpomela na nejakej film, kde jela zenska s detma, ridila, malovala se a jeste prebalovala, byla to nejaka komedie. To byla sefka, co?
Já se maluju na semaforu na jedný konkrétní křižovatce tady...
Jinak normálně obsluhuju za jízdy Petrušku - podat pití, zas si ho vzít, podat sušenku, vzít si papír, vzít sušenku, že už nechce...
Není tady
Isabel napsal(a):
Barusak napsal(a):
Holky, kuře na mě spáchalo podvod! Taková obr stehna mělo a po upečení jsou z toho žabí stehýnka
To jsem ještě neviděla, aby se tak srazilo
a nemas velkej hlad? Treba se Ti to jen zda
Není tady
No takže já jdu odlepit pr..l od toho PC, přebalit Michalku, páč za jízdy to neumím, když jí mám na sedačce za sebou (ale třeba je to jen otázka cviku...), napapáme a mažeme pro Petrušku do školky. A pak do Tesca, páč nemám už dupačky a asi tam už zůstaneme v Mekáči, páč se mi nechce chodit s kašlánkem venku...
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Isabel napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Já se maluju na semaforu na jedný konkrétní křižovatce tady...
Jinak normálně obsluhuju za jízdy Petrušku - podat pití, zas si ho vzít, podat sušenku, vzít si papír, vzít sušenku, že už nechce...
Ty musis mit ale nervy
Není tady
Želvička17 napsal(a):
No takže já jdu odlepit pr..l od toho PC, přebalit Michalku, páč za jízdy to neumím, když jí mám na sedačce za sebou (ale třeba je to jen otázka cviku...
), napapáme a mažeme pro Petrušku do školky. A pak do Tesca, páč nemám už dupačky a asi tam už zůstaneme v Mekáči, páč se mi nechce chodit s kašlánkem venku...
tak si uzijte odpoledne, my jsme dnes doma, je tam fakt hnusne
Není tady
leenka napsal(a):
tady dneska nějak sršíte humorem
jedu do školky,bože jsem jak přejetá,ale na kruháči jsem nebyla
vid me uz boli za usima jak se tu tlemim
ja jdu uz taky neco delat, za chvili dorazi manzel z prace, tak at me nevidi valet se na gauci
Není tady
Isabel napsal(a):
leenka napsal(a):
tady dneska nějak sršíte humorem
jedu do školky,bože jsem jak přejetá,ale na kruháči jsem nebyla
vid
me uz boli za usima jak se tu tlemim
ja jdu uz taky neco delat, za chvili dorazi manzel z prace, tak at me nevidi valet se na gauci
To je stejně, viď pořád předstírat jaká je ta domácnost dřina Mě tuhle načapal, když jsem usnula na sedačce a to jsem mu před tím asi hodinku psala jak tu běhám s hadrem po jeskyni
Jsem měla málem infarkt
Není tady
Holky, tak jsem kousek dočetla a tlemím se jste mi zlepšili náladu...
stále nerodím, chjo, uklízím
s Máťou nic moc, začínám mít podezření, že má krátkodobé výpadky vnímání, tož běhají mi v hlavě myšlenky na epilepsii...no nezbývá nám než pozorovat a příští týden zahájit návštěvy lékařů, protože se mi to fakt nezdá
Není tady
Alusko, nemysli hned na nejhorší Bude to dobrý. Třeba je jen prostě nesoustředěný.
Jinak já také nerodím a uklízím Ale pěkně mě bolí v kříži teda
Uklidím vždy kousek a musím na tu sedačku, se nedá nic dělat no
Není tady
Alu - snad Mata ma jen spatny tyden a vse bude ok ....
Není tady
Hm mi teď manžel vyprávěl, jak se Petruška fotila ve školce. Fotograf prej z ní na větvi a tekly mu nervy a že prej to nemá cenu... no jo no je to stydlivka, to budou asi fotky jak fík
Takže jen ve zkratce, musím si vyfénovat vlasy.
Jsem si vybírala prachy z bankomatu, 1 200 Kč a přepadla mě tam známá a tak jsme kecaly a já pak v tom Mekáči zjistila, že mám akorát stvrzenku a prachy tam asi zůstaly... No a co myslíte, byly tam? No jasně že ne...
A pak jsem tak hezky parkovala, jak mi to parkování jde, že jsem trošku promáčkla někomu dveře a taky odřela jeho i moje. A jsem normálně se zachovala jako prase a odjela jsem a pak jsem si říkala, že je to blbý, tak jsem se vrátila, že tam nechám vizitku, ale on už tam nebyl. Tak počkám, co bude, ale kamery tam nebyly
No a co ještě se zajímavého stalo. Asi nic, Michalka usíná a usíná úplně v tichosti, když se vedle v ložnici svítí, prostě nemá ráda tmu tmoucí.
Já myslela Aluško, že bude mít chlapeček zánět středního ouška, ale teď to tak nevypadá... Mně ale Petruška taky kolikrát vůbec nevnímá když na ní mluvím a pak na mě kouká tak vyjeveně...
Není tady
Téma zavřeno