29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Misho máš SZ
Není tady
Holky, ta inverze me fakt stve... a par okolnich baraku taky, topeji sajrajtem
Není tady
misha88 napsal(a):
Barusak napsal(a):
Jo Misho vidíš, já mám Emitex, mám tento http://www.emitex.cz/k-zimni-pytel-combi.php a mám i zvast do autosedačky tento http://www.emitex.cz/a-zavinovacka-zimni.php
Jo na tyhle přesně koukám Baru na ty zimní , a já do autosedačky mám od švagrovky něco taky na ten způsob zavinky Emitexové, ale je to od jiné firmy...
Odzkoušený nemám tedy ale vypadá moc dobře, je měkounký a teploučký. A kupovala jsem na doporučení zkušené matky
Já mám tedy béžový, ale jsem zvědavá jak moc budeme za čuňátka, ale dá se na 30C normálně hodit do pračky.
Není tady
No já právě koupila Kvíčale novou kombinézu a jaksi se s tím nelze dostat do autosedačky...
Není tady
misha88 napsal(a):
Lici nic mi nedošlo, zatím..
Poslala jsem znova
Není tady
téda kecalíny..
my máme taky emitexáckej
Želví jako budeš mít hlídačku jo? ty se máš.. maža taky chtěl,ale my ještě nemůžem musel abych mamce odstříkat aspoň 6dávek a to se mě nechce.. a Míšu jsi dala do školky když kašle? a kjaktože se tam nevejde s kombinézou?
Anýzku ty jsi kecka,to se vidíš ty,ale určo to není hrozný ty hubeňourko..
my byli ve městě nakoupit a v lékárné,mám rýmu jak trám a bolí mě hlava.. tak se jdu chvíli natáhnout než pojedu pro matýska do školky
Není tady
A co máš na rýmu leni? Včera jsem kupovala Olynth, prej je to na tu zadní rýmu.
Jo dala jsem Petrušku do školky, Míšu radši ještě ne Tam totiž chrchlaj všechny děti, včera na mě vyjela kvůli tomu MUDr., páč jsem na to narazila, že jako rodiče tam tahaj nachcípaný děti a dostala jsem čočku, že její dcera taky, páč by přišla o práci... Kdyby byla zvadlá jako včera, tak jí tam jasně že nedám, ale byla dobrá. Uvidíme, učitelky furt říkaj, že nekašle, a to vůbec. Asi mám nějaký halucinace...
Není tady
Ahojky ženy ...
Tak monitor dobrý 3.stahy na 90 :-) jinak nic moc. Vyšetřená jsem nebyla ale gynDr. mi říkala, že CS3 moc nevypadá na porod.
Další KO bude 9.11. (na naše výročí) a už mám raději počítat s tím, že si mě tam nechají :-((( Bojim, bojim :-(
A poslední 4.těhulinky určo porodí v chlívku č.9 :-) Tak ať nám to dobře dopadne :-)
Není tady
Co to? Já tam vidím nějakou ženskou co ukazuje jaký má kabelky
Není tady
Ja dokoukavam Prostreno, Baru koukala jsi vcera? Ta Tereza jak varila, cigarko u toho, proste pohoda A ty dortiky, to byl taky mazec
Ale zase je ze vsech se mi zda nejnormalnejsi, ta z pondelka je pekna kr.a.va namyslena
Misho, jak jsou silny ty latkovy vlozky do podprdy? Myslis, ze by zachytily to moje vetsi mnozstvi mlika treba za noc? Asi ne, vid. Skoda, jako ty misticky nejsou spatny, ale taky ne dobry, protoze se mi ty prsa zaparujou a pak to zaschly mlicko uz jde citit, takze pred kazdym kojenim si musim prsa umyvat, ach jo... a furt to mliko leje a leje, zacnu kojit a Adelka se po chvili pusti, protoze ji to leje proudem do pusinky a tak nestiha polykat... kdyz to prso pusti, tak z nej strikaji 4 proudy mlika a tak cekam az to prejde, zatim mala breci, no jsem z toho fakt nekdy hodne zoufala a uz me to nebavi byt furt zmacena a Adelku neustale prevlikat...
Není tady
Jste to nestihly
Bylo tam koupání miminek, ale o nic jste ve finále nepřišly. Jen, že je lepší vanička než kyblík a mají se mydlit ruce a pr... jenom, no tak to je vše
Není tady
Žiši já tohle nemám tak ráda, tyhle rady, ať si každej koupe dítě jak chce. Pro někoho je určitě zase lepší kyblík.
Komu se maj mydlit ruce a pr--l?
Ještě že jsem to nestihla, bych upadla do doživotní depréze, že neumím vykoupat svoje mimino
Ale nějaká ženská tam říkala, že si koupila kabelku za 40 Kč nebo co, asi mi něco uniklo
Není tady
Misho, mrkni treba tady - info o miskach - http://www.pilulky24.cz/detail/medela-m … mleka-2ks/
Na kontrolu k detsky jdeme v utery a pak rovnou hned na kycle do nemocnice, jsem zvedava jak to stihnu do dalsiho kojeni obehat. Manzel bude po nocni tak se mnou asi nepojede, to bude super. A to mam detskou na druhy strane mesta nez je nemocnice
Není tady
To jsou adrenalíny viď Isi?
Není tady
Isabel napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
To jsou adrenalíny viď Isi?
To teda jo, to jeste urcite chytim cestou domu pet traktoru, dva autobusy, jednoho tiraka a ctyry pokakany duchodce
Jo a jeste jsem zapomela na autoskolu, na ty mam taky ted stesti
Není tady
My máme v baráku počůranýho důchodce, hrozně ráda po něm jezdím výtahem...
Jednou jsem narazila na jednoho s rádiovkou a přísahám, jel po kruháku opačně...
Není tady
Jo a nějakej soused v úterý na mě ve výtahu: Mladá paní, jak nám to tady parkujete?
Tak mu říkám že jako prase no...
Není tady
Téma zavřeno