29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Ahoj holky,
je mi dneska nějak divně. No jo, už aby bylo za týden...
Petruška ve školce, jsem zvědavá, jestli mi úča zas řekne, že vůbec nekašlala... Petruška ráno hlásila, že už nekašle, jelikož díky driáku s názvem Dithiaden si nepamatuje, že kašlala už od tří od rána. No tak aspoň se vyspí. A už odkašlává, tak aspoň něco.
Jé líbí se mi výraz rozkvíčávat misho.
U nás je to na ortopedii jak na běžícím pásu, jedno mimino za druhým, kolikrát Kvíčalu ani nestihnu svlíknout a už nás tam volaj. Hlavně že nemusí nosit nějaký ty vychytávky, by mě asi omejvali.
MY kojíme, to je dobrý. My kakáme, my papáme, my spíme. Takhle my se bavíme doma s manželem a je to docela sranda.
Upravil(a) Želvička17 (4. 11. 2011 9:17)
Není tady
Ahoja v novém chlívu!Těhulkám v něm přeju zdravá a krásná miminka!!!
Mishi chudák malá Juli-já doma radši oft. septonex mám,ale zatím jsem ho naštěstí nemusela použít.Ale mat. mlíko říkaj,že je na všechno tak to zatím zkusíš no.
My jdeme na kyčle v pondělí a to mám kontrolu i já po 6nedělí,fuj se mi tam nechce,vypadám pořád jak těhotná s obřím břichem a hnusnýma celulitickýma stehniskama s bonusem obřích hemíků,bych se nejradši hanbou propadla do západního Německa:-)) .U nás usínání o půl 10,1budíček v 1-zázrak!,no a další klasika,2,půl 4,5,půl 7 a teď si zdřímnul na 15minut a už tam zase heká
Není tady
Dobry rano Podzimnatka
tak uz novy chlivecek a zrejme posledni v tehulich Zbyvajicim tehulkam preji rychle a pohodove porody a zdrava miminka
No a pak uz predame stafetu Zimnatum
Jj, uteklo to rychle...
My dnes slavime 6 tydnu Na kyclicky jdeme taky v utery a A. taky v porodnici brecela, nelibilo se ji, ze jsem ji svlikla do naha, tak zacala brecet a jak na ni jeste sahl doktor, tak bylo vymalovano. Myslim, ze ji studel ten gel, jakmile mi ji vratil a ja ji zacala oblikat, tak uz zase bylo po kriku, ale musela jsem ji davat chvilema do pusinky malicek k cumlani na uklidneni
Jsem zvedava jak ted v utery dopadneme, doufam, ze dobre a nebudeme muset davat ty pliny navic, vypada v tom jak hrusticka
Misho, na ocicka tady mam taky ten O.septonex, ale zatim jsem ho nemusela pouzivat. V lekarne mi rekli, ze jak no nacnu, tak za mesic uz vyhodit, dyl pry nevydrzi.
Anyzku, dekuji za optani na mamku, chudak je na tom porad spatne, dnes ji vyriznou mandle, ma toho pacholka bacila az za mandlema, takze od pondeli zadny zlepseni, snad ted uz by to mohlo byt lepsi. Nemuzu za ni ani jet, protoze bych se mohla nakazit, tak je mi to moc lito
Eli, takze nase holky budou slavne sportovkyne?
Není tady
maminaanýzek1 napsal(a):
Ahoja v novém chlívu!Těhulkám v něm přeju zdravá a krásná miminka!!!
Mishi chudák malá Juli-já doma radši oft. septonex mám,ale zatím jsem ho naštěstí nemusela použít.Ale mat. mlíko říkaj,že je na všechno tak to zatím zkusíš no.
My jdeme na kyčle v pondělí a to mám kontrolu i já po 6nedělí,fuj se mi tam nechce,vypadám pořád jak těhotná s obřím břichem a hnusnýma celulitickýma stehniskama s bonusem obřích hemíků,bych se nejradši hanbou propadla do západního Německa:-)) .U nás usínání o půl 10,1budíček v 1-zázrak!,no a další klasika,2,půl 4,5,půl 7 a teď si zdřímnul na 15minut a už tam zase heká
Anyzku, Ty jsi se teda popsala To urcite neni pravda, kdyz jsem videla fotecku na FB kde jsi byla tehulka skoro pred porodem, tak jsi byla hubena tak tycka, tak nekecej
Taky se po nedeli objednam na gyndu, ja se tam docela tesim, jsem zvedava jakou antikoncepci vybereme. Uz se tesim na manzilka Se priznam, ze jsme se uz pomuchlovali
S ochranou, ale pro me zatim nic moc, nejak me to bolelo, urcite to bylo tou blbou ochranou
Není tady
Všechno nej nej Adélce k šesti týdnům. A jsem zvědavá jestli to Isi budeš mít taky tak, mně přišlo že fakt úderem tohoto dne se mi hrozně ulevilo po stránce psychické, ale nejsem si jistá, jestli jsem si to jen tak nevsugerovala...
Anýzku, jak já Ti rozumím. Já zase pokud se před cvičením zapomenu vyčůrat... no nic...
Jo ty ses mě Isi ptala na tu imunitu, to co jsem Ti psala, to berou i dospělí a kamarádka si chválila ten Preventan...
My se moc nemuchlujeme, já na to furt nejsem nějak příliš naladěná...
Není tady
Isi mamka je teda chudák ,tak to jí ty mandle měli vyříznout rovnou a ne jí tak trápit!
jinak ono to před porodem a oblečená vypadá jinak než po porodu a nahá Isi.Takovou celul jsem fakt nikdy neměla a místo velikosti 36-38 jak jsem nosila mám spodek 42.Neobleču nic a i ve větší velikosti přes to visí břicho no prostě fuj!
Želvi přeju Ti ať ti ten týden rychle uteče a Petruška ať je honem v pořádku.
Upravil(a) maminaanýzek1 (4. 11. 2011 9:20)
Není tady
Anýzku, ale ta regenerace jde fakt hrozně rychle, to je ještě brzy hodnotit. Já se dala po porodu Petrušky do pořádku až někdy po roce. A pak jsem vypadala snad líp než předtím, protože jsem měla tenkrát hodně času i víc chuti na pravidelné cvičení a odpadly obědy v závodní jídelně a tak...
Jinak prostě jsem si dala za úkol nějak přežít, ať už jakkoliv ten hnusný týden. Takže si dělám plány na každý den, domlouvám se s kamarádkama atd. Plus zásoba Zlatopramenů a redbullů, když bude nejhůř. Jo se vůbec nedivím, jak někde psali, že ženský na MD se velice často stávají alkoholičkami..
Není tady
Jinak Adélince gratulka k 6týdnům!!!
Co se týká muchlovačky tak my jednou a poprvé minulou neděli a celkem dobrý.Ale manžílek už opět dožaduje,ale já radši spím,když můžu a taky se mi nějak teď do toho nechce.
Není tady
Anyzku, taky jsem to rikala, ze ji to mohli vyriznout hned a byl by klid, ja nevim co to je za metody, to nase zdravotnictvi me zacina stvat, jestli setrej a cekaj, ze se z toho clovek vylize sam a kdyz ne, tak pak zacnou poradne lecit, nevim
Anyzku, vzdyt mas sedm deticek a presto se mi zda podle fotek, ze postavu mas hodne dobrou. A jak pise Zelvi, jeste je brzy po porodu, takze se to urcite jeste vylepsi tak aby to bylo podle Tvych predstav
Navic s tim fofrem co mas s Mikulkou, to pujde samo
Zelvi, dik za radu ohledne ty imunity, asi si neco poridim, prece jen se ted budou valit chripky a tak...
A ta pivni zasoba - Verim, ze ten tyden zvladnete v poho, hlavne aby Petruska byla ok
Není tady
Díky Isi,
zrovna jsem si domlouvala na příští sobotu, že Michalku budu mít až do neděle u druhé exmanželky mého otce. Což je super
Není tady
Dobré ráno,
no jako nakecat za ráno skoro stránku To abych si místo snídaně šla dát rovnou oběd.
Jinak včera večer porodila akut. císařem i poslední kolegyně z práce. Takže už jsem z naší party zůstala poslední, ale neva. Já si totiž ještě užívám bezstarostného spánku. Dneska hodím jenom do trouby kuřecí strehna a budu uklízet. Mám pocit, že poslední dobou jenom uklízím a pořád to není nikde poznat
Želví, tak to budeš mít víkend bez kvíčaly jenom s Petruškou?
Není tady
Jo jo Baru, to už jsi určitě slyšela ne, že si máš naspat do zásoby, páč pak už se 5 let nevyspíš...
Snad to klapne a budou děti zdraví a budu mít jen tu Petrušku, v sobotu večer se pak má už vrátit manžel, tak to celkově nějak už bude veselejší...
Akorát tedy ta Lenka má doma pitbulla... snad si nedá Michalku k večeři..
Upravil(a) Želvička17 (4. 11. 2011 10:29)
Není tady
Ahoj holky,
Misho - my pouzivame take oftalmo-septonex, par krat za den malemu vytiram ocicka, nekapu ... jen dam na bunicite ctvrecky a vytru ospalky. Eli byla rychlejsi ...
Není tady
Ten se mi osvědčil i na ouška po píchání na náušničky, i když obecně je "logičtější" Framykoin
Není tady
Isy - ja beru porad tehu vitaminy, tedy snazim se ... je to i pro obdobi kojeni. Doporucila mi to moje doktorka a je to Pregnium
Misho - fusak mame Concord, koupila jsem od jedne holciny, skoro novy za 300 Kc a je fakt supr, zatim ho nepouzivame ale v zime urcite budeme ....
Není tady
Misho, já myslím že Barunka už taky má náušničky a že je má už i dýl než Michalka
Nebude se mi stýskat, protože je to jen jeden den a protože Michalka je úplně v pohodě
Holky tak už ty miminka vyklopte, to je doba...
Možná dneska zaúčtuju celej jeden bankovní výpis, teda jestli se přestanu se sem pořád přepínat na podzimňátka..
Upravil(a) Želvička17 (4. 11. 2011 11:05)
Není tady
Jo Misho vidíš, já mám Emitex, mám tento http://www.emitex.cz/k-zimni-pytel-combi.php a mám i zvast do autosedačky tento http://www.emitex.cz/a-zavinovacka-zimni.php
Není tady
Juli - a Davídek na to trpí?
Ma ospalky ... V Pomadu na kurzech pani doporucila borovou vodu a nase doktorka spis tyhle kapky... pouze jako prevence.... prvni 3, 4 tydny parkrat za den vytirat .... Pak pry staci prevarenou vodou ....
Jo a uz parkrat jsme odsavali nudle, zacne sipat a pak mu vytahnu snopel, zatim rymu nema, doufam, ze bude cely tatinek. Jsem tak trosku od malicka chcipacek, ryma, kasel ... chytnu to docela rychle a to jsem hravala basket 1. ligu Tatka hraje fotbal.... jako ten serial okresni prebor a pokud mu zacne skrabat v krku nebo ma rymu, tak si da mroze nebo jinou zmrzku a je fit
Není tady
Emitex jsem měla klokanku, ta byla i pro miminka malinkatý.
Teď mám nějakej a vím akorát že je červenej A je v kočáru v autě, mrknu na to dneska, když si vzpomenu. Fusak používám normálně, akorát tam malou nějak moc nebalím, jen jí tam dám a přikryju.
Koukám na předpověď počasí a že by?..
Není tady
Želví já bych tak klopila
Já jsem zvědavá zda se v pondělí v tom Motole už třeba dozvím termín CS, ale myslím, že ještě ne. Dělají CS od 39tt, tak uvidím. Vycházelo by to nějak kolem toho 17. listopadu, ale ve svátek těžko plánovaný CS, že.
Není tady
Barusak napsal(a):
Želví já bych tak klopila
![]()
Já jsem zvědavá zda se v pondělí v tom Motole už třeba dozvím termín CS, ale myslím, že ještě ne. Dělají CS od 39tt, tak uvidím. Vycházelo by to nějak kolem toho 17. listopadu, ale ve svátek těžko plánovaný CS, že.
A není to nakonec jedno? Když se může i normálně rodit...
A co 11.11.2011? Taky dobrý datum ne?
Jé vy budete mít štíry, štíry já mám ráda jako správná ryba
Není tady
Téma zavřeno