29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky tak před chviličkou mi přišla SMSka, Miškaa je maminka, Michalka se narodila dnes ve 12.01, 3520g a 51cm
Není tady
juuuuuuu už se těším na fotečky a moc s Verunkou blahopřejeme a přejeme hlavně zdravíčko
Není tady
Jupíííí, to je krásna. Další miminko Babinetu, které je právě 1 hodinu a pár minutek k tomu na tomto světě
Takže oběma hodně zdravíčka a štěstíčka a velikánskou gratulaci mamince.
Není tady
Romčo pozdrav vyřídim, jak to bude s fotkama nevim, oni se museli odstěhovat a v novém působišti nemají ještě internet...
Není tady
Peto,pozdravuj je taky od nás a přidáváme se ke gratulacím,to je tak krásné když přibyde další miminko.
Není tady
Tak to je super zpráva!!!! Moc a moc gratuluju a můj mimísek!!!!
Ať krásně rostete a prospíváte!!!!
Není tady
Gratuluju, gratuluju, gratuluju. Hlavně hodně lásky, štěstíčka a mlíčka atˇ hodně rozte.
Není tady
Jůůůůůůů, tak tohle se mi tak kráááásně čte :-))) Oběma holčinám hodně zdravíčka a malé do vínku vše dobré
Není tady
Moc gratuluji mamince a jako další sudička Michalce zdravíčko,štěstíčko,moudrost a krásu:)
Není tady
Taky jsem tu kráááááááááásnou sms zprávu dostala!!! Gratulujeme s Kačenkou oběma Miškáám hlavně zdravíčko a štěstíčko, to ostatní při troše snahy příjde samo!! Gratulujeme
Není tady
Hodně zdravíčka oběma a gratuluju.
Není tady
Taky gratulujeme ať jste hodně zdraví a miminku do života jen to nej nej
Upravil(a) Světluška (1. 3. 2006 16:54)
Není tady
Moc oběma gratuluju a přeju jen to nej a nej:D
Není tady
Posílám mnoho gratulací a pozdravů malé babineťačce a mamince
Není tady
Tak mám všem vyřídit pozdravení od Miškyy a poděkování za Vaše gratulace.
Jinak je veselá, jak ji známe, no bodejť, je šťastná, že je maminkou. Od pondělka měla porodní bolesti, rodila až ve středu, tak si asi užila.
Při porodu myslela na můj tobogán až má z toho 15stehů
.
A když prý ji přiložili Mišku na porodním sále ke kojení, tak měla pocit, že se malá narodila se zubama
A přímo na porodním sále si dala koprovku se 4 "knedlama" - má pořád pocit že pořád jí (to známe - že ? Je třeba zaplnit tu mezeru v břiše )
No snad se tady brzy objeví, doufá, že ji manža pořídí net za porodné
Není tady
gratuluju!!!!!!!!!!!§ moc obe zdravim a preju zdravicko
a vsechny vas zdravim, ja si uzivam dalsi tyden u maminy, stara se o nas o obe, fakt mam ted materskou dovolenou:-))) za tyden budu zas s vama:-)
Není tady
Není tady