6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
mám pětiletého syna a vždy jsem mu kupovala fialové tesco pleny. Nyní mám za pár týdnů porodit miminko, tak jsme si s manželem řekli, že opět koupíme ony "fialové", jenomže manžel mi před pár minutami volal, že žádné takové v tescu nevidí. Tak nevím, zda změnili obal, nebo jsou jen vykoupené, anebo už se ani nedělají??????
Moc díky
Není tady
Pouze změnili obal .... jsou teď zelené
Není tady
No my kupujeme prevazne Tesco pleny (asi rok), ale zelene - Baby essentials nappies...fialove jsem tam snad nikdy nevidela.
Maji jeste v modrem obalu, ale to je snad Tesco value a ty bych uz nikdy nekoupila, je to super igelitak.
Není tady
takže změnili jen obal , holky díky .......a ted na nějaké diskusi jsem se dočetla, že oproti dřívějšku se o dost zhoršila kvalita.......ale i tyhle názory byly z roku 2009, tak ted nevím.......jste s těmi zelenými spokojené? mají gumičku?
Není tady
Ja jsem s nimi spokojena, prizniva cena i kvalita.Jsou sice objemnejsi nez treba Pampers,ale to mi vyhovuje- kdyz byla dcera mala, tak pekne drzely nozicky, no a kdyz se ucila chodit a padala an zadek, tak preci jen ten dopad nebyl tak tvrdy.
Neprotekly nam, opruzeniny taky nic...takze stale kupujeme ty stejne.
Není tady
Miru, já je kupuji taky musím jen říct, že až od velikosti 3 jsou fakt super. Předtím byly taky dobré, ale to měly pružnou část na bříšku a na zádech. Teď od těch trojek jsou pružné ty lepící pásky a to je mnohem lepší. Takže velikost 1 a 2 jsem kupovala spíše z nouze. Tyhle trojky kupujeme a jiné nechci. Třeba Huggiesky jsou otřes oproti tomu.
Není tady
Miru já jsem měla novorozenecké tesco plenky a mají žlutozelený obal až od větší velikosti jsou zelené . A jsem také nadmíru spokojená, žádné opruzeninky. Fakt super a novorozenecké taky skvělé.
Není tady