Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 31. 10. 2011 15:19

repelka
♥♥♥----

Očištění bytu

Syn se bude stěhovat do starého vybydleného bytu který si napřed bude celý rekonstruovat. Jde mi teda o zdárnou práci a pak hlavně o spokojeném bydlení. S předešlými nájemníky jsme se nesetkali ale jen víme že s nimi byli problémy a byt byl něco jako drogové doupě. Na parketách je vidět že se tam snad i rozdělával oheň. Přítelkyně syna dokonce po vstupu do bytu řekla že se tam bojí. Věřím že až se byt celý předělá může být krásný. Jen jsem chtěla poprosit o radu jak byt vyčistit od negativních energií. Něco jsem slyšela že můžu solí nebo i svíčkami ale nevím přesně. Můžu pak pro jistotu těch možností udělat víc nebo by to bylo zas už jen na škodu?

Není tady

#2 31. 10. 2011 17:48

Jája80
♥♥♥♥♥--
Místo: konečně zase Brno :-)
Web

Re: Očištění bytu

Určitě sůl pro začátek není vůbec špatná volba. Do všech obvodových rohů bytu ( většinou bývají 4, ale viděla jsem i 5 smile ) dát do misek nejlíp himalájskou sůl. Pokud není himalájská, stačí mořská. Nechat v mističkách tak 3 dny a pak odstranit úplně z bytu. Nesplachovat do odpadu ani do WC, vysypat a vynést a ruce potom pořádně umýt a v žádném případě neolizovat nebo tak něco smile Pak pomůže i byt vykouřit třeba bílou šlavějí, dostane se koupit v každém čarodějném obchůdku. Před vykuřováním vyvětrat, pak vykouřit celý byt, dým nechat tak hoďku působit a pak zase vyvětrat. A pro dlouhodobější ochranu je dobré do každého rohu bytu umístit křišál, jen je potřeba je sledovat a když je třeba, tak vyčistit smile Hodně rad na ochranu domu a bytu je také ve Feng šuej, tak zkuste něco nastudovat smile

Upravil(a) Jája80 (31. 10. 2011 17:52)

http://lb2f.lilypie.com/TikiPic.php/7OjT4Rq.jpghttp://lb2f.lilypie.com/7OjTp2.png

Není tady

#3 31. 10. 2011 19:24

agewa
♥♥♥♥♥♥-

základní očištění začneš už tím, že znovu čistě vymaluješ.
Jinak čistit se dá např. i zvukem . Velice učinný je zvuk tibetských mís.

Není tady

#4 31. 10. 2011 19:27

agewa
♥♥♥♥♥♥-

a zapálit v každém okně svíčku a jednu doprostřed místnosti taky naní špatné.
je hodně způsobů. asi nejvíc záleží na tom, co pro vás je nejvhodnější - sluch ( čistit zvukem), zrak ( svíčky), čich ( vykuřování), hmat ( sůl) .....atd.

Není tady

#5 31. 10. 2011 20:51

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ahoj repelko par
Ráda tě zase čtu, jak žiješ? Co ta vaše parta?

K čištění: pochopitelně můžeš použít všechno, co ti holky radí, ale já bych začala tím, že bych "očistila" děvče, které se tam bojí... Aby si opravdu vyhodila z hlavy všechny možné strachy, protože jinak budeš stále běhat s kuřidly, vkládat do prostoru Reiki symboly, sypat sůl, volat anděly a tak podobně.

Jistější je zbavit strachů nové nájemníky bytu, aby si zbytečně nevytvářeli další a další egregory strachu. Všechny další "čáry máry" nejsou na škodu, ale podle mého názoru nejsou samospasitelné.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#6 1. 11. 2011 8:54

Jája80
♥♥♥♥♥--
Web

Pandorro, jenže ona slečna nemusí mít problém... Může být je vnímavější k energiím, které v tom bytě jsou.
Rozhodně je lepší nejdřív vyčistit prostor. A mimo jiné by se to mělo dělat v každém novém bytě či domě, protože tam zůstávají energie po předchozích obyvatelích a můžou na ty nové negativně působit ( mluvím z vlastní zkušenosti ). Je to také daleko míň nákladné, než "čistění" osob. Jasně, pokud se byt vyčistí a slečna bude mít pořád strach, je pak potřeba zapátrat po příčině u ní.

http://lb2f.lilypie.com/TikiPic.php/7OjT4Rq.jpghttp://lb2f.lilypie.com/7OjTp2.png

Není tady

#7 1. 11. 2011 9:27

repelka
♥♥♥----

Děkuji všem za rady.
Koukala jsem samozřejmě na net a hledala. No nenašla nic konkrétního. Jen odkazy že mi to někdo udělá sám. Asi vyzkouším všechno co najdu. Nějak ale tíhnu, nevím proč, k té soli.
A ještě: má se to dělat v každé mistnosti? I wc, koupelna, předsíň, nebo stačí hlavní mistnost? Asi se ptám blbě.....

Ahoj Pandorro, těší mě tvůj příspěvek, parta drží a občas zasteskne že by si zas někam vyjela pro nářez.))) Já sem chodím ale jen jako tichý čitatel. . .

O tom čištění je to hlavně asi o mně. Kluk to samozřejmě neřeší, ten se jen směje. No a holčinu jsem možná taky vystrašila já, když jsem jí dopředu vykládala, jak to tam vypadá a kdo tam bydlel. Ona sama se ráda zabývá věcmi mezi nebem a zemí, takže si myslím že si nějaký ten rituálek udělá později i sama.

Není tady

#8 1. 11. 2011 10:44

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

To mě docela zajímá, v prosinci se stěhujeme z města na venkov (zpátky domů do lesů...) a taky bych ráda šla "do čistého"... Současný majitel má početnou rodinu, dům měl majitelů víc, ráda bych ten prostor očistila pro nás... Přítel by se mi asi smál, ale já věřím, že to funguje... :-) A to jsem jinak docela pragmatik. Nojo. Mám toho stěhování plnou hlavu a chci to všechno mít dokonalý...

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#9 1. 11. 2011 12:41

Jája80
♥♥♥♥♥--
Web

Repelko, ta sůl se může dát do všech mísstností, ale stačí ji dát do vnějších rohů bytu. Nakresli si půdosrys bytu a do všech obvodových rohů dej do misek himalájskou nebo mořskou sůl. Po cca 3 dnech úplně odstraň z bytu, tak, jak to píšu ve svém prvním příspěvku. A já za sebe bych i vykouřila bílou šalvějí. Balíček přijde na asi 80 Kč a ten rozdíl je pak hned znát.

Není tady

#10 3. 11. 2011 19:34

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jája80 napsal(a):

Pandorro, jenže ona slečna nemusí mít problém... Může být je vnímavější k energiím, které v tom bytě jsou.
Rozhodně je lepší nejdřív vyčistit prostor. A mimo jiné by se to mělo dělat v každém novém bytě či domě, protože tam zůstávají energie po předchozích obyvatelích a můžou na ty nové negativně působit ( mluvím z vlastní zkušenosti ). Je to také daleko míň nákladné, než "čistění" osob. Jasně, pokud se byt vyčistí a slečna bude mít pořád strach, je pak potřeba zapátrat po příčině u ní.

Zám lidi, kteří jsou vnímaví na energie a valná většina z nich se z toho "zmrcnout" může. Přetahují si na sebe kde co, je jim fyzicky i psychicky blbě, jsou přecitlivělí. Jim můžeš čistit protor jak chceš, stejně si tam zase něco přinesou....
Tihle lidé mají dar, se kterým se prostě musejí naučit zacházet. Není to o "problému", ale o tom: chceš x nechceš.
Chceš to? Tak se uč a makej.
Nechceš to? Tak to vra a zapomeň.

Na druhou stranu jsou "balvani", které klidně můžeš uložit třeba do postele, odkud právě odvezli nebožtíka a oni líbezně usnou.
Takže podle mého názoru tohle není v prostoru, ale v hlavě každého z nás.

Není tady

#11 3. 11. 2011 19:37

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

repelka napsal(a):

O tom čištění je to hlavně asi o mně. Kluk to samozřejmě neřeší, ten se jen směje. No a holčinu jsem možná taky vystrašila já, když jsem jí dopředu vykládala, jak to tam vypadá a kdo tam bydlel. Ona sama se ráda zabývá věcmi mezi nebem a zemí, takže si myslím že si nějaký ten rituálek udělá později i sama.

No a jsme doma lollollol
A pokud se vám stejská po nářezu, sleduj moje webovky, vypukne to příští rok na jaře wink

Není tady

#12 3. 11. 2011 20:54

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

Pandorraa napsal(a):

Takže podle mého názoru tohle není v prostoru, ale v hlavě každého z nás.

Pod tohle se podepisuju.   smilewink

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#13 3. 11. 2011 21:08

Jája80
♥♥♥♥♥--
Web

Pandorro, psala jsem, že slečna problém v hlavě mít nemusí, NE že ho nemá hmm  Podle mě je lepší začít s čištěním "jednodušších" věcí, než je rovnou duše. Takhle se taky může stát, že vyčistíš duši a pokud v tom bytě je opravdu "něco", tak se to na duši nalepí a jsi zase tam, kde jsi byla.

Arcanum, vážně je to jen v hlavě? A jak vysvětlíš to, že přijdeš na nějaké místo, nic o něm nevíš, ale mᚠz něho strašně blbý pocit. A pak se zpětně dozvíš, že se tam stalo něco špatného. Taky to je jen a jen v hlavě?

Není tady

#14 3. 11. 2011 21:44

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

Jája80 napsal(a):

Arcanum, vážně je to jen v hlavě? A jak vysvětlíš to, že přijdeš na nějaké místo, nic o něm nevíš, ale mᚠz něho strašně blbý pocit. A pak se zpětně dozvíš, že se tam stalo něco špatného. Taky to je jen a jen v hlavě?

Jak bych to jen rekla nejjednoduseji. hmm....... vnimavy clovek vnima,nekdo kdo vnima stane se i precitlively.  Clovek muzes vnimat tyhle energie o kterych pises. Rozdil je jestli vnimas a umis s tim pracovat (ritual ....ten ocistuje podle mne prostor skrze vlasni nitro.....jedno s druhym je me chapani veci) nebo jsi naopak nejak,necim,nekym ovlivnena a usadi se Ti to v kebuli. Pak ty starchy pritahujes svoji myslii,je to tam.
V obou pripadech ale podle mne jakmile neco sedi (usedlo) v kebuli,bude to ovlivnovat vnimani.
Jakoze pak vnimas neco nekde kde nic ani neni a nebo naopak jakmile v kebuli neni nic takoveho a ani nemas vnimavost ,pak nevnimas,nepritahujes.  smile

Ty vogo to je porod toto,to lip nedam. wink

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#15 4. 11. 2011 14:06

repelka
♥♥♥----

Jéé jak já jsem ráda že nevnímám, věřím, ale důkazy nechci zažít. Z toho bych se vážně připo...))
Mám kamarádku která různé energie cítí ale ta si s nimi umí poradit.

Pandorro, web si teda ohlídáme, díky...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí