6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Syn se bude stěhovat do starého vybydleného bytu který si napřed bude celý rekonstruovat. Jde mi teda o zdárnou práci a pak hlavně o spokojeném bydlení. S předelými nájemníky jsme se nesetkali ale jen víme e s nimi byli problémy a byt byl něco jako drogové doupě. Na parketách je vidět e se tam snad i rozdělával oheň. Přítelkyně syna dokonce po vstupu do bytu řekla e se tam bojí. Věřím e a se byt celý předělá můe být krásný. Jen jsem chtěla poprosit o radu jak byt vyčistit od negativních energií. Něco jsem slyela e můu solí nebo i svíčkami ale nevím přesně. Můu pak pro jistotu těch moností udělat víc nebo by to bylo zas u jen na kodu?
Není tady
Určitě sůl pro začátek není vůbec patná volba. Do vech obvodových rohů bytu ( větinou bývají 4, ale viděla jsem i 5 ) dát do misek nejlíp himalájskou sůl. Pokud není himalájská, stačí mořská. Nechat v mističkách tak 3 dny a pak odstranit úplně z bytu. Nesplachovat do odpadu ani do WC, vysypat a vynést a ruce potom pořádně umýt a v ádném případě neolizovat nebo tak něco Pak pomůe i byt vykouřit třeba bílou lavějí, dostane se koupit v kadém čarodějném obchůdku. Před vykuřováním vyvětrat, pak vykouřit celý byt, dým nechat tak hoďku působit a pak zase vyvětrat. A pro dlouhodobějí ochranu je dobré do kadého rohu bytu umístit křiál, jen je potřeba je sledovat a kdy je třeba, tak vyčistit Hodně rad na ochranu domu a bytu je také ve Feng uej, tak zkuste něco nastudovat
Upravil(a) Jája80 (31. 10. 2011 17:52)
Není tady
základní očitění začne u tím, e znovu čistě vymaluje.
Jinak čistit se dá např. i zvukem . Velice učinný je zvuk tibetských mís.
Není tady
a zapálit v kadém okně svíčku a jednu doprostřed místnosti taky naní patné.
je hodně způsobů. asi nejvíc záleí na tom, co pro vás je nejvhodnějí - sluch ( čistit zvukem), zrak ( svíčky), čich ( vykuřování), hmat ( sůl) .....atd.
Není tady
Ahoj repelko
Ráda tě zase čtu, jak ije? Co ta vae parta?
K čitění: pochopitelně můe pouít vechno, co ti holky radí, ale já bych začala tím, e bych "očistila" děvče, které se tam bojí... Aby si opravdu vyhodila z hlavy vechny moné strachy, protoe jinak bude stále běhat s kuřidly, vkládat do prostoru Reiki symboly, sypat sůl, volat anděly a tak podobně.
Jistějí je zbavit strachů nové nájemníky bytu, aby si zbytečně nevytvářeli dalí a dalí egregory strachu. Vechny dalí "čáry máry" nejsou na kodu, ale podle mého názoru nejsou samospasitelné.
Není tady
Pandorro, jene ona slečna nemusí mít problém... Můe být je vnímavějí k energiím, které v tom bytě jsou.
Rozhodně je lepí nejdřív vyčistit prostor. A mimo jiné by se to mělo dělat v kadém novém bytě či domě, protoe tam zůstávají energie po předchozích obyvatelích a můou na ty nové negativně působit ( mluvím z vlastní zkuenosti ). Je to také daleko míň nákladné, ne "čistění" osob. Jasně, pokud se byt vyčistí a slečna bude mít pořád strach, je pak potřeba zapátrat po příčině u ní.
Není tady
Děkuji vem za rady.
Koukala jsem samozřejmě na net a hledala. No nenala nic konkrétního. Jen odkazy e mi to někdo udělá sám. Asi vyzkouím vechno co najdu. Nějak ale tíhnu, nevím proč, k té soli.
A jetě: má se to dělat v kadé mistnosti? I wc, koupelna, předsíň, nebo stačí hlavní mistnost? Asi se ptám blbě.....
Ahoj Pandorro, těí mě tvůj příspěvek, parta drí a občas zasteskne e by si zas někam vyjela pro nářez.))) Já sem chodím ale jen jako tichý čitatel. . .
O tom čitění je to hlavně asi o mně. Kluk to samozřejmě neřeí, ten se jen směje. No a holčinu jsem moná taky vystraila já, kdy jsem jí dopředu vykládala, jak to tam vypadá a kdo tam bydlel. Ona sama se ráda zabývá věcmi mezi nebem a zemí, take si myslím e si nějaký ten rituálek udělá později i sama.
Není tady
To mě docela zajímá, v prosinci se stěhujeme z města na venkov (zpátky domů do lesů...) a taky bych ráda la "do čistého"... Současný majitel má početnou rodinu, dům měl majitelů víc, ráda bych ten prostor očistila pro nás... Přítel by se mi asi smál, ale já věřím, e to funguje... :-) A to jsem jinak docela pragmatik. Nojo. Mám toho stěhování plnou hlavu a chci to vechno mít dokonalý...
Není tady
Repelko, ta sůl se můe dát do vech mísstností, ale stačí ji dát do vnějích rohů bytu. Nakresli si půdosrys bytu a do vech obvodových rohů dej do misek himalájskou nebo mořskou sůl. Po cca 3 dnech úplně odstraň z bytu, tak, jak to píu ve svém prvním příspěvku. A já za sebe bych i vykouřila bílou alvějí. Balíček přijde na asi 80 Kč a ten rozdíl je pak hned znát.
Není tady
Jája80 napsal(a):
Pandorro, jene ona slečna nemusí mít problém... Můe být je vnímavějí k energiím, které v tom bytě jsou.
Rozhodně je lepí nejdřív vyčistit prostor. A mimo jiné by se to mělo dělat v kadém novém bytě či domě, protoe tam zůstávají energie po předchozích obyvatelích a můou na ty nové negativně působit ( mluvím z vlastní zkuenosti ). Je to také daleko míň nákladné, ne "čistění" osob. Jasně, pokud se byt vyčistí a slečna bude mít pořád strach, je pak potřeba zapátrat po příčině u ní.
Zám lidi, kteří jsou vnímaví na energie a valná větina z nich se z toho "zmrcnout" můe. Přetahují si na sebe kde co, je jim fyzicky i psychicky blbě, jsou přecitlivělí. Jim můe čistit protor jak chce, stejně si tam zase něco přinesou....
Tihle lidé mají dar, se kterým se prostě musejí naučit zacházet. Není to o "problému", ale o tom: chce x nechce.
Chce to? Tak se uč a makej.
Nechce to? Tak to vra a zapomeň.
Na druhou stranu jsou "balvani", které klidně můe uloit třeba do postele, odkud právě odvezli nebotíka a oni líbezně usnou.
Take podle mého názoru tohle není v prostoru, ale v hlavě kadého z nás.
Není tady
repelka napsal(a):
O tom čitění je to hlavně asi o mně. Kluk to samozřejmě neřeí, ten se jen směje. No a holčinu jsem moná taky vystraila já, kdy jsem jí dopředu vykládala, jak to tam vypadá a kdo tam bydlel. Ona sama se ráda zabývá věcmi mezi nebem a zemí, take si myslím e si nějaký ten rituálek udělá později i sama.
No a jsme doma
A pokud se vám stejská po nářezu, sleduj moje webovky, vypukne to přítí rok na jaře
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Take podle mého názoru tohle není v prostoru, ale v hlavě kadého z nás.
Pod tohle se podepisuju.
Není tady
Pandorro, psala jsem, e slečna problém v hlavě mít nemusí, NE e ho nemá Podle mě je lepí začít s čitěním "jednoduích" věcí, ne je rovnou due. Takhle se taky můe stát, e vyčistí dui a pokud v tom bytě je opravdu "něco", tak se to na dui nalepí a jsi zase tam, kde jsi byla.
Arcanum, váně je to jen v hlavě? A jak vysvětlí to, e přijde na nějaké místo, nic o něm neví, ale má z něho straně blbý pocit. A pak se zpětně dozví, e se tam stalo něco patného. Taky to je jen a jen v hlavě?
Není tady
Jája80 napsal(a):
Arcanum, váně je to jen v hlavě? A jak vysvětlí to, e přijde na nějaké místo, nic o něm neví, ale má z něho straně blbý pocit. A pak se zpětně dozví, e se tam stalo něco patného. Taky to je jen a jen v hlavě?
Jak bych to jen rekla nejjednoduseji. ....... vnimavy clovek vnima,nekdo kdo vnima stane se i precitlively. Clovek muzes vnimat tyhle energie o kterych pises. Rozdil je jestli vnimas a umis s tim pracovat (ritual ....ten ocistuje podle mne prostor skrze vlasni nitro.....jedno s druhym je me chapani veci) nebo jsi naopak nejak,necim,nekym ovlivnena a usadi se Ti to v kebuli. Pak ty starchy pritahujes svoji myslii,je to tam.
V obou pripadech ale podle mne jakmile neco sedi (usedlo) v kebuli,bude to ovlivnovat vnimani.
Jakoze pak vnimas neco nekde kde nic ani neni a nebo naopak jakmile v kebuli neni nic takoveho a ani nemas vnimavost ,pak nevnimas,nepritahujes.
Ty vogo to je porod toto,to lip nedam.
Není tady
Jéé jak já jsem ráda e nevnímám, věřím, ale důkazy nechci zaít. Z toho bych se váně připo...))
Mám kamarádku která různé energie cítí ale ta si s nimi umí poradit.
Pandorro, web si teda ohlídáme, díky...
Není tady