6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Korin, to namaká, uvidí
Já pouívám IRMU jako separačku (u jen to), jako ínku, jako přebalovací podloku (doma na přebalováku) - jsem zkrátka IRMAmaniak
S ubrousky neporadím, neb pouívám normální jednorázovky papírové neekonomické, neekologické, ale pohodlné a podle mě hygienické
Jeden čas jsem zbylé celulózové separačky zkouela vyuít po namočení jako ubrousek, ale e-e-e nic pro mě. Nemám na to ani aludek, ani trpělivost.
Stay Dry jsem přestala pouívat - málo sály. Kdy jsem k tomu přidala cč, bylo to zase moc velké. Chtělo by to k tomu něco rozměrově jako půl plíny, nebo KRAMA ínka. Ale neřeím, nebo mám plen zásobu, která mi stačí.
Přebaluji, kdy je třeba - ale rozhodně bych dítě kvůli tomu nebudila... nejsem masochista
Není tady
Já jsem do kalhotovek separačku nedávala. Po pravdě ani mě to nenapadlo
Mýdlem PUL svrchňáky určitě nepokodí
IRMA je fakt univerzál na vechno. Já jsem jako ínky na pr... pouívala rádoby separačky od Medley. Jako separačky naprosto selhaly, ale jako ubrousky na pr... jsou dobré. A rychle schnou.
Nevzdávej se a vechno vychytá
Není tady
Děkuji za vae reakce a povzbuzení. Mám pocit, e zatím nemám v oblasti péče o dítě vychytané nic, a to jsem matka "u" 3 týdny, sakra Dalí pokus byl čč v zavazovací disaně a přes to flísáky - objemově jsem to zjevně přehnala... Dalí experimenty si nechám na zítřek. koda, e není léto, měla bych dítko bez dupaček, neustálá manipulace s oblečením mi asi vadí nejvíc.
Není tady
To zvládne. Pokud nemáte doma velkou zimu, tak se to dá řeit jen plenama a návlekama na noičky a ponokama. Nemisí pak kvůli kadé pleně svlékat
Málo objemné jsou čč v Flip svrchňákách. Jako vkládačku můe pouít právě tu irmu. Vůastně jí můe pouít rovnou jako vrstvu na zadeček a pod to čč. Zvýí to savost a navíc bude pocit sucha u zadečku
A za 3 týdny nikdo nemá ve vychytané . Někdo ani po dvou letech
Upravil(a) PetraP (2. 2. 2012 13:12)
Není tady
Návleky jsou perfektní mylenka , to mě vůbec nenapadlo. Doufám, e s látkou nebudu muset seknout, pupínky v třísle, co měl prcek z jednorázovek, se teď rozířily i na druhou stranu. Chjo.
Není tady
Ahojky
Opět mi něco vrtá hlavou
Můu miminu namazat prdku čímkoliv nebo máte zkuennosti, e některý krém dělá fleky, kterých se nejde zbavit??
Do porodky vezmu asi bepanthen a u T. jsem byla hodně spokojená se SEBA MEDEM, tak jestli to můu pouívat??
Není tady
Zuzi - Jako fleky na plíně? e by něco bylo nevypratelný se mi nestalo.
Na začátku jsem Jú občas mázla bepanthenem, rybilkou nebo surdocremem, (doma mam jeste Imazol, ale ten uz je na vetsi potize). Vypratelné je ve.
Ted nemau u asi 3mesice nicim, kdy si vzpomenu tak cistou vazelinou (asi 1x za 14dni ).
Jinak jsem koukala na nejenprodeti.cz ze u delaji Flipky i na suchac....a budu v HK, tak je ojuknu naivo v krámě. Měly by tím pádem být stejné jako Bum Geniusky kapsovky, ale nebudou to kapsovky, prostě vnitřní systém klasický flipkácký..
Korin jak válčíte s látkováním? Pupínky se malé udělay 1x a zmizely cca za týden..nevim po čem byly (jídlo, práek, plíny??) a u se neukázaly od té doby. Měla to na bříku a bokách, zasahovalo to a do míst, kde u je plína..v té době jí bylo asi 14dní.
Upravil(a) misha88 (3. 2. 2012 15:47)
Není tady
Zuzi nikdy jsem od krému fleky ani ádné jiné pozůstatky na plenách neměla. Jediné .... tak po Rybilce byli pleny cítit rybinou (překvapivě )
Korin to můe být cokoliv. Jestli kojí, tak i reakce na něco, co jsi snědla.
Hodně větrejte (taky v návlekách) a uvidí za pár dnů
Není tady
Holky látkařky, teď v Ikee budou mít irmu za 9 kaček.
A já jsem natvaná, snad budu muset koupit na noc jednorázovky, malému se podařilo pročůrat neprůstřelné vlňáky. Přidávat mu u nic nemůu, i tak u má na noc mega balík a párkrát ráno řekl, e ho to tlačí.
Není tady
To by člověk neřekl e z 29kč jde IRMa JETĚ SLEVNIT a ono jo
Není tady
Tak to je super.
Jinak Mío, díky za tu vazelínu. Tu jsem vlastně taky pouívala a byla perektní Ale a byla T. větí a bez plín. My s opruzeninama bojovali jetě nedávno
Take asi místo krému koupím rovnou tu vazelínu...
Není tady
Tak jsem zase "zaskočila" po dlouhé době
Nae látkování právě prochází určitým vývojem Nae milované Pop-In přestávají naemu učuránkovi stačit. Párkrát u provlhly, take je dávám čím dál míň a vytlačují je stále statečněji BM Na noc jsou podle mně teda nepřekonatelné
Mimochodem, nějaké Pop-Iny budu prodávat a u pokukuji po něčem novém Take kdyby měl někdo zájem, ráda přenechám...
Přemýlím, co pořídit, holky. Pro lezoucí a chodící dítě by asi mohly být fajn kapsovky na patentky, co říkáte? Stejně je to látkování hrozná závislost i kdy u jsem dááávno nala, co nám vyhovuje, stále zkouím nové a nové
Jo, a pračka s Persilem stále pění, i kdy ne vdycky Nechápu a nevím, co s tím, take peru v Lovele a je to
Není tady
Korin - se separačkou do kapsovek mám taky problém, jsem je teď začala půlit a zdá se to fajn, ubrousky řeíme tak, e mám plenkové ubrousky od Kikko a doma jsem si namíchala olejíček do "rozpraovače" kteý stříkám přímo na zadeček D. se to teda móc líbí a kdy jsem líná, jednorázové - sice neeko - to jistí
Zuzi - fleky od mastiček nikdy ádné, akorát pozor na pul kalhotky, mastičky prý trvale poruují nebo by mohly poruit tu nepropustnou vrstvu
Teodoro - to je super, fakt za 9 kaček?! To musím kouknout, do kdy to platí, ké by aspoň měsíc, dřív se tam nedostame
Není tady
Hanci, já taky persil sensitive a nepění mi nic.
9 nebo 29kc....obojí je za pusu.
BM je co?
Sucháče si rozepne? Patentky dýl trvá zapnout ne such such..aby ti zas netekl za tu dobu. A kolik je malýmu?
Není tady
Dr. ty nae pupínky vidí jako lehké opruzení. U s tím bojujeme 2 týdny, původně to měl jen v pravém třísle, bohuel v látkovkách se mu to rozlezlo i na podbřiek a na levou stranu. Třeba shoda náhod, třeba ne (a to mě zrovna popadla hrozná chu na nějakou kapsovku). Tak ho nechám chvilku v papíru a zkusíme to znova. Jinde ne pod plínou to nemá. Větrat se snaím, ale mohla bych určitě i víc...
Není tady
teodora napsal(a):
Holky látkařky, teď v Ikee budou mít irmu za 9 kaček.
Holky mám informaci, e na jeden nákup jdou vzít jen 2 kusy. Take jestli chcete zásoby, budete muset vzít s sebou celou familii a nebo si udělat dalí kolečko(a) po obchodě
Není tady
Teu Dany je taky durch. Občas taky sáhnu po jednorázovce
Není tady
Myslíte, e z IRMA deky se dá udělat opravdu SAVÉ savé jádro? Nebo teda vkládací plenu? Jo a v té Ikee to nebylo omezené počtem dek, přila jsem si jak členka nějaké IRMA sekty
Není tady
Borůvka lesní napsal(a):
přila jsem si jak členka nějaké IRMA sekty
holky pouívaj irmu jako separačku, jistě poradí víc ne já
korin, co ta opruzenina a látkování?
Není tady
Borůvko já nevím, dělá to pocit sucha, proto to dávám jako horní vrstvu tu co přijde k prdce, jako separačku zároveň tím pádem taky. prostě to tím krásně proteče a mnohdy si musím sáhnout na ten čč pod tím, zda je to fakt mokré..take jako savou vkládačku nevím no.
Není tady
Misha: D. bylo 9 měsíců a sucháče si začíná ikulka rozepínat tak jsem přemýlela nad patentkami. Zatím máme na vem sucháč. Ale zase má pravdu, e nevím, jestli se mi ho do nich podaří zabalit :-) Je jak havá střela a to zatím jen leze, si to nedokáu představit a bude chodit... BM jsem myslela Bambino Mio
Není tady
Borůvko Irmu jsem pouívala jako separačku - suchou vrstvu, jak píí holky a obávám se, e spí proteče ne aby něco nasála. Ale třeba se pletu?
Není tady
aha aha, děkuju za postřehy. A kdy jí pouíváte jako separačku, to normálně perete i po kajdění nebo to taky vyhodíte jako kupované separačky???? Asi se ptám jako blb, omlouvám se...
Není tady
Dlouho jsem tu nebyla, tak nejsem v obraze co teď frčí a co řeíte.
s tou Irmou, náhodou jsem se v sobotu dostala do Ikei.... Irmu pouívám jako separačku, je suchoučká, počuranou vyperu, pakajděnou vyhodím... Jinak bych to v té Ikei nazvala Irmové ílenství!!!
Na lezoucí a chodící dítě svrchňáky Bum Genius Flip na patentky a do toho ve moné. Tak to dělám já. Mám 4 svrchňáky a stačí. Dávám do nich klasika čč, pak stay dry vkládačky a froté ručníčky z Ikei + tu irmu. Mimochodem, ty za těch 5Kč jsem tam u dlouho neviděla.
Teď se mi na jedněch Flipkách urval jeden patentek, co mě teda docela tve. Na funkčnost nemá vliv, na jedné straně jeden patent udrí.
Jinak s odplenkováním to vidím zatím bledě... Nechce a nechce nočník ani vidět.
Není tady