29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Korin, to namakáš, uvidíš
Já používám IRMU jako separačku (už jen to), jako žínku, jako přebalovací podložku (doma na přebalováku) - jsem zkrátka IRMAmaniak
S ubrousky neporadím, neb používám normální jednorázovky papírové neekonomické, neekologické, ale pohodlné a podle mě hygienické
Jeden čas jsem zbylé celulózové separačky zkoušela využít po namočení jako ubrousek, ale e-e-e nic pro mě. Nemám na to ani žaludek, ani trpělivost.
Stay Dry jsem přestala používat - málo sály. Když jsem k tomu přidala cč, bylo to zase moc velké. Chtělo by to k tomu něco rozměrově jako půl plíny, nebo KRAMA žínka. Ale neřeším, neboť mám plen zásobu, která mi stačí.
Přebaluji, když je třeba - ale rozhodně bych dítě kvůli tomu nebudila... nejsem masochista
Není tady
Já jsem do kalhotovek separačku nedávala. Po pravdě ani mě to nenapadlo
Mýdlem PUL svrchňáky určitě nepoškodíš
IRMA je fakt univerzál na všechno. Já jsem jako žínky na pr... používala rádoby separačky od Medley. Jako separačky naprosto selhaly, ale jako ubrousky na pr... jsou dobré. A rychle schnou.
Nevzdávej se a všechno vychytáš
Není tady
Děkuji za vaše reakce a povzbuzení. Mám pocit, že zatím nemám v oblasti péče o dítě vychytané nic, a to jsem matka "už" 3 týdny, sakra Další pokus byl čč v zavazovací disaně a přes to flísáky - objemově jsem to zjevně přehnala... Další experimenty si nechám na zítřek. Škoda, že není léto, měla bych dítko bez dupaček, neustálá manipulace s oblečením mi asi vadí nejvíc.
Není tady
To zvládneš. Pokud nemáte doma velkou zimu, tak se to dá řešit jen plenama a návlekama na nožičky a ponožkama. Nemisíš pak kvůli každé pleně svlékat
Málo objemné jsou čč v Flip svrchňákách. Jako vkládačku můžeš použít právě tu irmu. Vůastně jí můžeš použít rovnou jako vrstvu na zadeček a pod to čč. Zvýší to savost a navíc bude pocit sucha u zadečku
A za 3 týdny nikdo nemá vše vychytané . Někdo ani po dvou letech
Upravil(a) PetraP (2. 2. 2012 13:12)
Není tady
Návleky jsou perfektní myšlenka , to mě vůbec nenapadlo. Doufám, že s látkou nebudu muset seknout, pupínky v třísle, co měl prcek z jednorázovek, se teď rozšířily i na druhou stranu. Chjo.
Není tady
Ahojky
Opět mi něco vrtá hlavou
Můžu miminu namazat prdku čímkoliv nebo máte zkušennosti, že některý krém dělá fleky, kterých se nejde zbavit??
Do porodky vezmu asi bepanthen a u T. jsem byla hodně spokojená se SEBA MEDEM, tak jestli to můžu používat??
Není tady
Zuzi - Jako fleky na plíně? Že by něco bylo nevypratelný se mi nestalo.
Na začátku jsem Jú občas mázla bepanthenem, rybilkou nebo surdocremem, (doma mam jeste Imazol, ale ten uz je na vetsi potize). Vypratelné je vše.
Ted nemažu už asi 3mesice nicim, když si vzpomenu tak cistou vazelinou (asi 1x za 14dni ).
Jinak jsem koukala na nejenprodeti.cz ze už delaji Flipky i na suchac....až budu v HK, tak je ojuknu naživo v krámě. Měly by tím pádem být stejné jako Bum Geniusky kapsovky, ale nebudou to kapsovky, prostě vnitřní systém klasický flipkácký..
Korin jak válčíte s látkováním? Pupínky se malé udělay 1x a zmizely cca za týden..nevim po čem byly (jídlo, prášek, plíny??) a už se neukázaly od té doby. Měla to na bříšku a bokách, zasahovalo to až do míst, kde už je plína..v té době jí bylo asi 14dní.
Upravil(a) misha88 (3. 2. 2012 15:47)
Není tady
Zuzi nikdy jsem od krému fleky ani žádné jiné pozůstatky na plenách neměla. Jediné .... tak po Rybilce byli pleny cítit rybinou (překvapivě )
Korin to může být cokoliv. Jestli kojíš, tak i reakce na něco, co jsi snědla.
Hodně větrejte (taky v návlekách) a uvidíš za pár dnů
Není tady
Holky látkařky, teď v Ikee budou mít irmu za 9 kaček.
A já jsem naštvaná, snad budu muset koupit na noc jednorázovky, malému se podařilo pročůrat neprůstřelné vlňáky. Přidávat mu už nic nemůžu, i tak už má na noc mega balík a párkrát ráno řekl, že ho to tlačí.
Není tady
To by člověk neřekl že z 29kč jde IRMa JEŠTĚ SLEVNIT a ono jo
Není tady
Tak to je super.
Jinak Míšo, díky za tu vazelínu. Tu jsem vlastně taky používala a byla perektní Ale až byla T. větší a bez plín. My s opruzeninama bojovali ještě nedávno
Takže asi místo krému koupím rovnou tu vazelínu...
Není tady
Tak jsem zase "zaskočila" po dlouhé době
Naše látkování právě prochází určitým vývojem Naše milované Pop-In přestávají našemu učuránkovi stačit. Párkrát už provlhly, takže je dávám čím dál míň a vytlačují je stále statečněji BM
Na noc jsou podle mně teda nepřekonatelné
Mimochodem, nějaké Pop-Iny budu prodávat a už pokukuji po něčem novém Takže kdyby měl někdo zájem, ráda přenechám...
Přemýšlím, co pořídit, holky. Pro lezoucí a chodící dítě by asi mohly být fajn kapsovky na patentky, co říkáte? Stejně je to látkování hrozná závislost i když už jsem dááávno našla, co nám vyhovuje, stále zkouším nové a nové
Jo, a pračka s Persilem stále pění, i když ne vždycky Nechápu a nevím, co s tím, takže peru v Lovele a je to
Není tady
Korin - se separačkou do kapsovek mám taky problém, jsem je teď začala půlit a zdá se to fajn, ubrousky řešíme tak, že mám plenkové ubrousky od Kikko a doma jsem si namíchala olejíček do "rozprašovače" kteý stříkám přímo na zadeček
D. se to teda móc líbí
a když jsem líná, jednorázové - sice neeko - to jistí
Zuzi - fleky od mastiček nikdy žádné, akorát pozor na pul kalhotky, mastičky prý trvale porušují nebo by mohly porušit tu nepropustnou vrstvu
Teodoro - to je super, fakt za 9 kaček?!
To musím kouknout, do kdy to platí, kéž by aspoň měsíc, dřív se tam nedostame
Není tady
Hanci, já taky persil sensitive a nepění mi nic.
9 nebo 29kc....obojí je za pusu.
BM je co?
Sucháče si rozepne? Patentky dýl trvá zapnout než such such..aby ti zas netekl za tu dobu. A kolik je malýmu?
Není tady
Dr. ty naše pupínky vidí jako lehké opruzení. Už s tím bojujeme 2 týdny, původně to měl jen v pravém třísle, bohužel v látkovkách se mu to rozlezlo i na podbřišek a na levou stranu. Třeba shoda náhod, třeba ne (a to mě zrovna popadla hrozná chuť na nějakou kapsovku). Tak ho nechám chvilku v papíru a zkusíme to znova. Jinde než pod plínou to nemá. Větrat se snažím, ale mohla bych určitě i víc...
Není tady
teodora napsal(a):
Holky látkařky, teď v Ikee budou mít irmu za 9 kaček.
Holky mám informaci, že na jeden nákup jdou vzít jen 2 kusy. Takže jestli chcete zásoby, budete muset vzít s sebou celou familii a nebo si udělat další kolečko(a) po obchodě
Není tady
Teuš Dany je taky durch. Občas taky sáhnu po jednorázovce
Není tady
Myslíte, že z IRMA deky se dá udělat opravdu SAVÉ savé jádro? Nebo teda vkládací plenu? Jo a v té Ikee to nebylo omezené počtem dek, přišla jsem si jak členka nějaké IRMA sekty
Není tady
Borůvka lesní napsal(a):
přišla jsem si jak členka nějaké IRMA sekty
holky používaj irmu jako separačku, jistě poradí víc než já
korin, co ta opruzenina a látkování?
Není tady
Borůvko já nevím, dělá to pocit sucha, proto to dávám jako horní vrstvu tu co přijde k prdce, jako separačku zároveň tím pádem taky. prostě to tím krásně proteče a mnohdy si musím sáhnout na ten čč pod tím, zda je to fakt mokré..takže jako savou vkládačku nevím no.
Není tady
Misha: D. bylo 9 měsíců a sucháče si začíná šikulka rozepínat tak jsem přemýšlela nad patentkami. Zatím máme na všem sucháč. Ale zase máš pravdu, že nevím, jestli se mi ho do nich podaří zabalit :-) Je jak žhavá střela a to zatím jen leze, si to nedokážu představit až bude chodit... BM jsem myslela Bambino Mio
Není tady
Borůvko Irmu jsem používala jako separačku - suchou vrstvu, jak píší holky a obávám se, že spíš proteče než aby něco nasála. Ale třeba se pletu?
Není tady
aha aha, děkuju za postřehy. A když jí používáte jako separačku, to normálně perete i po kajdění nebo to taky vyhodíte jako kupované separačky???? Asi se ptám jako blb, omlouvám se...
Není tady
Dlouho jsem tu nebyla, tak nejsem v obraze co teď frčí a co řešíte.
s tou Irmou, náhodou jsem se v sobotu dostala do Ikei.... Irmu používám jako separačku, je suchoučká, počuranou vyperu, pakajděnou vyhodím... Jinak bych to v té Ikei nazvala Irmové šílenství!!!
Na lezoucí a chodící dítě svrchňáky Bum Genius Flip na patentky a do toho vše možné. Tak to dělám já. Mám 4 svrchňáky a stačí. Dávám do nich klasika čč, pak stay dry vkládačky a froté ručníčky z Ikei + tu irmu. Mimochodem, ty za těch 5Kč jsem tam už dlouho neviděla.
Teď se mi na jedněch Flipkách urval jeden patentek, což mě teda docela štve. Na funkčnost nemá vliv, na jedné straně jeden patent udrží.
Jinak s odplenkováním to vidím zatím bledě... Nechce a nechce nočník ani vidět.
Není tady