18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Plínky ne, my koupíme Jú k vánocům čínskej nočník (a novej átek)
Není tady
U nás se taky ádné nové plínky nechystají, máme toho a a
A přebalování i oblíkání je u nás taky u měsíc naprostý horor. Nepoleí ani chilku, neustále se otáčí a ŘVE nechce leet, pere se semnou. Je to hrůza, co by jinak trvalo dvě minuty, tak ji oblíkám třeba 15 minut. Celou dobu se u toho probíná o táčí a řve, u má docela sílu, mám problém ji udret, nakonec jsme z toho zpocené obě
Není tady
Mish, hezký dárky jsi vymyslela
Holky, jaký máte látkový ubrousky a který byste mi doporučily?
Kdy dáváte čč sloenou na dvanáctiny (desetiny..), tak to dáváte jen do flipek nebo i jiných svrchňáků? Drí to tam?
Budu pořizovat M. nový PULky, protoe mu začínají být malé, IV mu střihem vůbec nesedí, u je nechci, Thirsties duowrap vel. 1 mu sedí perfektně a chtěla bych je znova (tedy velikost 2), ale mají suchý zipy, který si M. umí rozepnout, tak nevím, jesti bych je měla opět pořizovat, a pak mám flipky, ty určitě jetě koupím, ale asi jen jedny, chci mít ty plenky různý a jinak barevný co se osvědčilo vám a co byste mi doporučily?
Upravil(a) MariR. (28. 11. 2011 22:53)
Není tady
Vedle v chlívu o látkových vlokách si hodně maminek pochvaluje látk. vloky od Katky teflový z mmb, ona ije i plenky, koupily jste je taky?
Není tady
Ahoj, ano, já jsem je kupovala a jsem straně spokojená. Byly opravdu precizní a krásné.
No, u nás to vypadá nic moc. Chvíli to vypadalo, e si to rozmyslel a bude bez, ale teď to tedy vypadá tak, e na bobek chodí zásadně jen na nočník, toho látkovky naučily, e do těch kadit není nic krásnýho, ale na čůrání, jak kdy. A teď trochu poraďte. Musím bohuel hodně řeit vkládačky. Jak u prostě čůrá hodně, tak během čtvrt hoďky má plenky naprosto durch. Jsme se dostali do s tádila, kdy musím dávat na ven jednorázovku, protoe pak má durch i oblečení. Jako vkládačku dávám staré froté ručníky, ty jsou super, ale na 2 hodiny mi to prostě nevydrí. On podle mého, jak u přiel na to, e nemusí pořád ucmrndávat,ale čůrá najednou velké dávky, tak to prostě protéká a pelnku můu dímat. Tak ra'dte babi.
Není tady
Mám taky dotaz - KRAMA ínky pouíváte místo čtverců a nebo jako vkládajdy?
Díkes
Teď se mi dostaly do ruky a tuím, co s nimi udělám, ale chtěla bych znát vae zkuenosti
Není tady
Holči já ínky jako vkládačky
Ali tohle jsem řeila čuráním na nočník před a po vycházce. A pak to plenky v pohodě vydrela. Vyčural se těsně před oblíkáním a během těch dvou hodin u neměl potřebu a nebo jen troičku, take to nebyla taková dávka naráz.
Není tady
ínky skládám na vkládačky
Ali a nebylo by lepí pořídit si i jedny PUL kalhotky? Asi by to udrely lépe ne ty flísáčky...
Jinak poradit neumím. Terezku jsem měla v jedorázovkách a Dorotka je jetě malá Ale s tím čůráním před a po vycházce bych to vyzkouela
Není tady
No jo, jene u nás se chodí na nočník pouze kdy chce Davídek. Kdy mu řeknu pojď se vyčůrat, tak mi řekne, e nece a neposadím ho na něj ani heverem. A e by si sedl na nočník na mojí ádost to ani náhodou. Na nočník se chodí jen kdy chce on sám. Doma je to tak 50 na 50. Někdy přijde, e chce čůrat a někdy se vyčůrá do plenky. Venku si neřekne ani jednou. Hodně mi to přijde, e kdy je zaměstnanej, tak to jde do plenky. Je to takovej samouk.
Nad těma pulkama jsem přemýlela, alespoň na ven, stejně je jednou budu muse tdávat na noc.
Není tady
Já kdybych u terezky čekala a si to rozhodne sama, tak by měla plínku asi dodnes Proto jsem ji ve dvou letech ze dne na den sebrala. Sice nastal kruný týden neustálého převlíkání veho počůraného a hodněkrát jsem bojovala s tím, ji tu plínku vrátit. Ale vydrela jsem, a dalí týden u si říkala sama bez jediné nehody.
Ty PULky fakt pořiď, myslím, e ti hodně pomůou!!
Není tady
holčí, ty ínky mám jako vkládačky
Není tady
Abby u nás jsem to taky takhle zkouela, to jsme byli jetě na jednorázovkách a byl z toho akorát vztek. Proto jsem dala látkovky a nechala ho být. A ze dne na den změnil názor n anočník a začal si sám říkat. Take někdy přijde, někdy ne. bobek pokadé do nočníku. Já si myslím, e je to prostě chlap, tudí ho nic netrápí a nikam nespěchá.
Není tady
Holky, díky jetě jednou... já z toho asi uiju hotové plenky... jakoe froák na to ínka a k pr... čtverec - vechno v tom formátu ínky... a pak u jen poskládám, dám irmu a up do kalhot
Není tady
Holči nádhera!!!!
Ali mi do nočníku čuráme vstoje. Tak to zkuste. Třeba to Davídka bude bavit
Není tady
Peti u jsem zkouela vechno ve stoje, nový slipy, jakoe se do nich nečůrá, nic. Prostě kdy chcce sám, tak jde a kdy ne, tak s ním nehne nic. Super je, e ho látkovky naučily do nočníku kadit a to čůrání tak 50 na 50, take to beru taky úspěch a věřím, e za chvíli to bude 100%
Není tady
Wow, čtvrtý boxík o plenkách?
Holky, jdu se poradit. Kdy peru plenky, přetýká mi z pračky pěna Nestalo se to taky některé z vás? Asi ne, co? Nechápu, co to má znamenat ale stalo se mi to u asi 3x... a vytírání koupelny po kadém praní plen mě fakt neba
Fakta: horem plnicí pračka, Persil Sensitive (dle dávkování) a teplota 40-60°. U jiného praní se mi to neděje, jen u plínek a dřív se mi to taky nestávalo. A před praním je dávám vymáchat. Myslíte, e by to mohla být reakce lučáku (mám nějaké íleně drahé z drogerky:dumbom:) s tím Persilem?
Není tady
ahoj Hanci, ráda Tě po dlouhé době "vidím" Bohuel to s tou pračkou se mi nikdy nestalo, neporadím....ale moná by to mohlo být tím lučákem...dává ten lučák i k jinému prádlu? tak přeju, a se to brzy vyřeí.....
holčí, krásné plenky, co to je za plenky? A jak dopadlo ití plenek s krama ínkami a ití kapsovek? Na ty kapsovky bych se ráda jukla, hodí foto?
ali, kdy vidím, co to dá za práci odplenkovat dítě, tak jsem ráda, e je Mía stále ve věku, kdy má plný nárok na pleny ve dne v noci
Není tady
Mari mě to ádnou práci nedává. Já jsem tak trochu líná a pořád si říkám, e má čas a musí mu to v hlavince docvaknout. Take nenutím a nechávám ho být. Jen prostě řeím, jak to udělat, abych mohla dávat látkovky i na den. Teď u je to o mnoho lepí.
Není tady
Holky mela by nektera zajem o nove fleesove separacky (certifik.flees)? Mam navic 10ks, prodala bych za 80,-kc vcetne posty. Byly by k dispozici 1.tyden v lednu. Kdyztak piste sz, poslu foto.
Není tady
Jen jsem chtěla vyzvednout tohle vlákno, bo se nám mnoí příspěvky do vlákna starého .
Jinak hodně těstí v novém roce a co nejvíc úasných úlovků
Není tady
Tak jetě jednou ve správném chlívečku
Zdravím látkařky v novém roce!
Chtěla jsem se zeptat zda nevíte o někom a nebo dokonce zda by jste něktrá nechtěla koupit popolini duhy?
Není tady
A co tě na nich neba Kiku? Já ted rozprodala taky něco třem zajemkynim, asi za 15 stovek u...haha Paráda ne aby mi to leelo doma ladem e..
Není tady