18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já se musím podělit o můj objev. Koupila jsem přes internet látkové pleny AIO od gaga´s plen a jsou skvělé. Nikdy jsem nechtěla pouívat papírové pleny a tak jsem hledala nějakou alternativu ke klasickým látkovkám a s těmahle plenama jsem opravdu spokojená. Tu látkovou plenu vloím do nepromokavé kapsy a kalhotkách a zapnu na patentky, nikdy mi neprotekly a malá nezůstává v mokrém
Není tady
Zajimava zprava tykajici se ekologicnosti a zdravotnich charakteristik plenek. Dobre pro to, co se rozhoduji jake "mensi zlo" zvolit. http://www.washingtonpost.com/opinions/ … andom_1_na
Není tady
Ahoj, holky jak skladujete pouité plenky? Já si koupila plenky z www.pop-in.cz na jejich stránkách píí, e se pleny nemají namáčet, ale pro mě je to nejednoduí řeení. Přemáchnout v ruce a hodit do kybliku ne příjde na řadu pračka.
Není tady