18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vítejte vítejte vítejte
Původní téma zde http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=38136
K tématu:
http://www.plenka-czech.cz/hoja/4-Plenk … -latkovkam
http://www.latkovepleny.cz/latkove-verz … ove-plenky
Tak maminky podělte se o zkuenosti, dejte rady, a se můeme inspirovat my ostatní
Upravil(a) PetraP (31. 10. 2011 12:03)
Není tady
Tybrďo, čtvrtý chlív?
Látkování zdar!
Upravil(a) MariR. (5. 1. 2012 23:04)
Není tady
Hodně nových látkařek, krásných plínek a neopruzených zadečků !
Není tady
Jé, to je koda, e u nemám moc čím přispívat Třeba se zase časem zapojím a budu shánět info o novinkách na trhu
Není tady
Mag já taky doufám, e se tu brzo zase zapojím
Není tady
Tak máme za sebou první den s Irmou
chtěla bych moc poděkovat za ten nápad - je to super
Není tady
Peti, chce nám říct, e je důvod gratulovat k budoucímu přírůstku? jestli to teda není u nějaká stará informace, ale já moc nedočítám
jinak u u nás proběhl návrat k látkovkám a dobré, zub sice nevyrostl zatím ádný, ale Dorča to měla podobně - několikrát to vypadalo, e u musí vylézt a nakonec se první objevil a v 10měsících...
Není tady
Ha, my jsme si látkování taky moc neuili. Davídek je doma přes den bez plenky a takméř bez nehody, venku plenku má to zase jo a noc jí za chvíli asi dávat nebudu, protoe se i v noci budí na nočník. Take látkování zdar.
Není tady
jeímarjá holky, já jsem snad nemocná, dneska jsem zase koukala na látk. plenky, ubrousky, přebalovací podloky..... já bych furt něco nakupovala....
to mám tuhle nemoc jen já?
Není tady
Mari, vítej do klubu. Já mám cukání jetě teď něco pořizovat, musím se plácat přes ruce, e u mám fakt veho dost a navíc snad za chvíli skončíme s plínama.
Není tady
Leni jetě ne. Ale doufám, e brzo bude.
Já u radi nikam nekoukám, bo nemám prachy a bylo by mě to líto
Není tady
Teo, mám to u od těhotenství a vyléčení v nedohlednu
ale asi se fakt rozoupnu a koupím tuhle nádheru http://www.branakdetem.cz/thirsties-svr … blinky.htm
Není tady
Mari, thirstiesky jsou fajn, máme ty zvětovací proukované.
Holky, setkal jsem se s pojmem "vlněná vkládačka". Znáte to, jak to funguje? Jako nepropustná vrstva navíc nebo savá vrstva? Lanolínuje se to? Zase něco, co jsem nevyzkouela. Mám tu zbytky svetrů, e bych to vyrobila.
Není tady
Ale ano, občas máme úspěch s nočníkem, ale jetě na poslední chvilku. No a na noc to taky jetě nebude tak horké.
Kdy mě ty plínky tak baví.
Není tady
teo,
taky mám ty zvětovací, ale mě by se líbily i tyhle kvůli vzoru
A kdes četla o tý vlněný vkládačce? Hoď odkaz. Já tu vlnu nepouívám, tak nevím.
teodora napsal(a):
Kdy mě ty plínky tak baví.
jen zkouej kde co, dokud má na kom koukám, e jsme na tom podobně závislý
Není tady
MariR. napsal(a):
teo,
A kdes četla o tý vlněný vkládačce? Hoď odkaz. Já tu vlnu nepouívám, tak nevím.
Právě, e nevím Asi někde v diskuzi zmínku, ale nic jsem si neuloila a a pak jsem si vzpomněla.
Není tady
Teo, tak si najdi něco jinýho
Není tady
Holky, jak uvést froté (vládačky) ze stavu "smirkový papír" zpět do "příjemného froté" ??? Někdo nějaký tip??? Díkes
Není tady
Holči, já je vdycky jen promnu v ruce. Úplně příjemné froté to není, ale mě to stačí. Stejně ji strkám do čtvercovky, take ji Dorotka přímo na zadečku nemá
Není tady
No, to já jí to taky nedávám na prdítko take to tak urgent dotaz není, ale stejně by mě zajímalo, jestli to nějak jde...
Není tady
holči, já froté plenky promnu v ruce nebo ehlím, trochu to pomůe. Myslím, e uvést je do stavu příjemného froté, nelze.
Nějaké nové plenky? Budete kupovat nebo necháte koupit dětem k Vánocům plenky?
Přebalit M. je poslední dobu straný, nevydrí chvilku v klidu, pořád se přetáčí na břicho a mátrá po věcech na přebal. pultu ocenila bych AIO pleny
A nedávno mě nedostatek suchých plen přinutil k experimentu - dát na noc vkládačku Stay Dry do PULek thirsties duowrap, ty pulky maj taky ve předu chlopeň jako flipky, vzadu sice ne, ale to nevadilo, vkládačka tam padla a drela krásně, tak jsem si pochvalovala, jak jsem to úasně vymyslela a ráno jsem zjistila, e má M. mokré body a punčoky dupačky a postýlka zůstaly suchý, ale i tak to bylo překvápko, nám se tyhle nehody toti normálně nestávají.
Upravil(a) MariR. (26. 11. 2011 15:27)
Není tady