29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vítejte vítejte vítejte
Původní téma zde http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=38136
K tématu:
http://www.plenka-czech.cz/hoja/4-Plenk … -latkovkam
http://www.latkovepleny.cz/latkove-verz … ove-plenky
Tak maminky podělte se o zkušenosti, dejte rady, ať se můžeme inspirovat my ostatní
Upravil(a) PetraP (31. 10. 2011 12:03)
Není tady
Tybrďo, čtvrtý chlív?
Látkování zdar!
Upravil(a) MariR. (5. 1. 2012 23:04)
Není tady
Hodně nových látkařek, krásných plínek a neopruzených zadečků !
Není tady
Jé, to je škoda, že už nemám moc čím přispívat Třeba se zase časem zapojím a budu shánět info o novinkách na trhu
Není tady
Mag já taky doufám, že se tu brzo zase zapojím
Není tady
Tak máme za sebou první den s Irmou
chtěla bych moc poděkovat za ten nápad - je to super
Není tady
Peti, chceš nám říct, že je důvod gratulovat k budoucímu přírůstku? jestli to teda není už nějaká stará informace, ale já moc nedočítám
jinak už u nás proběhl návrat k látkovkám a dobré, zub sice nevyrostl zatím žádný, ale Dorča to měla podobně - několikrát to vypadalo, že už musí vylézt a nakonec se první objevil až v 10měsících...
Není tady
Ha, my jsme si látkování taky moc neužili. Davídek je doma přes den bez plenky a takméř bez nehody, venku plenku má to zase jo a noc jí za chvíli asi dávat nebudu, protože se i v noci budí na nočník. Takže látkování zdar.
Není tady
ježíšmarjá holky, já jsem snad nemocná, dneska jsem zase koukala na látk. plenky, ubrousky, přebalovací podložky..... já bych furt něco nakupovala....
to mám tuhle nemoc jen já?
Není tady
Mari, vítej do klubu. Já mám cukání ještě teď něco pořizovat, musím se plácat přes ruce, že už mám fakt všeho dost a navíc snad za chvíli skončíme s plínama.
Není tady
Leni ještě ne. Ale doufám, že brzo bude.
Já už radši nikam nekoukám, bo nemám prachy a bylo by mě to líto
Není tady
Teo, mám to už od těhotenství a vyléčení v nedohlednu
ale asi se fakt rozšoupnu a koupím tuhle nádheru http://www.branakdetem.cz/thirsties-svr … blinky.htm
Není tady
Mari, thirstiesky jsou fajn, máme ty zvětšovací proužkované.
Holky, setkal jsem se s pojmem "vlněná vkládačka". Znáte to, jak to funguje? Jako nepropustná vrstva navíc nebo savá vrstva? Lanolínuje se to? Zase něco, co jsem nevyzkoušela. Mám tu zbytky svetrů, že bych to vyrobila.
Není tady
Ale ano, občas máme úspěch s nočníkem, ale ještě na poslední chvilku. No a na noc to taky ještě nebude tak horké.
Když mě ty plínky tak baví.
Není tady
teo,
taky mám ty zvětšovací, ale mě by se líbily i tyhle kvůli vzoru
A kdes četla o tý vlněný vkládačce? Hoď odkaz. Já tu vlnu nepoužívám, tak nevím.
teodora napsal(a):
Když mě ty plínky tak baví.
jen zkoušej kde co, dokud máš na kom
koukám, že jsme na tom podobně závislý
Není tady
MariR. napsal(a):
teo,
A kdes četla o tý vlněný vkládačce? Hoď odkaz. Já tu vlnu nepoužívám, tak nevím.
Právě, že nevím Asi někde v diskuzi zmínku, ale nic jsem si neuložila a až pak jsem si vzpomněla.
Není tady
Teo, tak si najdi něco jinýho
Není tady
Holky, jak uvést froté (vládačky) ze stavu "smirkový papír" zpět do "příjemného froté" ??? Někdo nějaký tip??? Díkes
Není tady
Holči, já je vždycky jen promnu v ruce. Úplně příjemné froté to není, ale mě to stačí. Stejně ji strkám do čtvercovky, takže ji Dorotka přímo na zadečku nemá
Není tady
No, to já jí to taky nedávám na prdítko takže to tak urgent dotaz není, ale stejně by mě zajímalo, jestli to nějak jde...
Není tady
holči, já froté plenky promnu v ruce nebo žehlím, trochu to pomůže. Myslím, že uvést je do stavu příjemného froté, nelze.
Nějaké nové plenky? Budete kupovat nebo necháte koupit dětem k Vánocům plenky?
Přebalit M. je poslední dobu strašný, nevydrží chvilku v klidu, pořád se přetáčí na břicho a šmátrá po věcech na přebal. pultu ocenila bych AIO pleny
A nedávno mě nedostatek suchých plen přinutil k experimentu - dát na noc vkládačku Stay Dry do PULek thirsties duowrap, ty pulky maj taky ve předu chlopeň jako flipky, vzadu sice ne, ale to nevadilo, vkládačka tam padla a držela krásně, tak jsem si pochvalovala, jak jsem to úžasně vymyslela a ráno jsem zjistila, že má M. mokré body a punčošky dupačky a postýlka zůstaly suchý, ale i tak to bylo překvápko, nám se tyhle nehody totiž normálně nestávají.
Upravil(a) MariR. (26. 11. 2011 15:27)
Není tady