27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Zatím tady nevidím ádný tip na dárek k vánocům. Já mám dotaz a moná tip i pro ostatní. Nevíme, jestli dětem koupit trampolínu, nebo pingpongový stůl. Chtěli bychom, aby měli kluci trochu více pohybu. Máte s takovýma dárkama někdo nějakou zkuenost a nějakou radu pro nás ?Kde nakupovat toto zboí ? Předem díky.
Není tady
Já mám dobrou zkuenost s tanečními podlokami, jsou jak pro děti, tak pro dospělé. Doporučuji například: http://www.tanecnipodlozky.cz/sleva/sleva3
Na této stránce získáte také slevu 3 % na celý nákup, potovné ZDARMA.
Není tady
Nae děti milují kníky, omalovánky a podobné záleitosti. Letos dostanou kalendář http://www.prochytrehlavicky.cz/rikanky … endar.html Je koncipovaný jako omalovánky a kadý týden je tam jedno přísloví. Ten nápad se mi hrozně líbí. Máme u doma i jiné publikace od těchto autorů a děti je milují, take jsem si jistá, e i kalendář bude mít úspěch.
Není tady
Já mám skvělý tip na vánoční dárky! Zkuste studio Domino, které vyrábí fotodárky s vaí vlastní vybranou fotkou a za vynikající cenu Určitě mrkněte na web
Není tady
Já mám tip jak zabít dvě mouchy jednou ranou při koupi dárku pro dítě. Uděláte mu radost a navíc prospějete jeho zdraví My jsme s manelem dětem objednali k vánocům zdravotní idle Spinalis. Jsou zdravotní, pár naich známých je dětem koupilo a jsou opravdu spokojeni, navíc ty idle vypadají skvěle! Chtěli jsme být originální a myslím, e se povedlo !
Není tady
Tak já můu přispět taky skvělým nápadem:-) hlavně tedy pro kluky, mohu doporučit stránku reklama kde jsou zajímavé sportovní věci, tedy hlavně na fotbal:-)) take pro kluky sportovce!:-)
Není tady
spanysku...má tu 6 příspěvků a vechno je to reklama..
mmch..ty jsi mu? Já jen e má piktogram mue a kojila si...
Není tady
Holky kdyby jste chteli tip na slevy, najdete kupony na webu tosevyplati
Není tady