29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zatím tady nevidím žádný tip na dárek k vánocům. Já mám dotaz a možná tip i pro ostatní. Nevíme, jestli dětem koupit trampolínu, nebo pingpongový stůl. Chtěli bychom, aby měli kluci trochu více pohybu. Máte s takovýma dárkama někdo nějakou zkušenost a nějakou radu pro nás ?Kde nakupovat toto zboží ? Předem díky.
Není tady
Já mám dobrou zkušenost s tanečními podložkami, jsou jak pro děti, tak pro dospělé. Doporučuji například: http://www.tanecnipodlozky.cz/sleva/sleva3
Na této stránce získáte také slevu 3 % na celý nákup, poštovné ZDARMA.
Není tady
Naše děti milují knížky, omalovánky a podobné záležitosti. Letos dostanou kalendář http://www.prochytrehlavicky.cz/rikanky … endar.html Je koncipovaný jako omalovánky a každý týden je tam jedno přísloví. Ten nápad se mi hrozně líbí. Máme už doma i jiné publikace od těchto autorů a děti je milují, takže jsem si jistá, že i kalendář bude mít úspěch.
Není tady
Já mám skvělý tip na vánoční dárky! Zkuste studio Domino, které vyrábí fotodárky s vaší vlastní vybranou fotkou a za vynikající cenu Určitě mrkněte na web
Není tady
Já mám tip jak zabít dvě mouchy jednou ranou při koupi dárku pro dítě. Uděláte mu radost a navíc prospějete jeho zdraví My jsme s manželem dětem objednali k vánocům zdravotní židle Spinalis. Jsou zdravotní, pár našich známých je dětem koupilo a jsou opravdu spokojeni, navíc ty židle vypadají skvěle! Chtěli jsme být originální a myslím, že se povedlo !
Není tady
Tak já můžu přispět taky skvělým nápadem:-) hlavně tedy pro kluky, mohu doporučit stránku reklama kde jsou zajímavé sportovní věci, tedy hlavně na fotbal:-)) takže pro kluky sportovce!:-)
Není tady
spanysku...máš tu 6 příspěvků a všechno je to reklama..
mmch..ty jsi muž? Já jen že máš piktogram muže a kojila si...
Není tady
Holky kdyby jste chteli tip na slevy, najdete kupony na webu tosevyplati
Není tady