Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 28. 10. 2011 7:36

Adamíra
♥♥♥♥---

Nová pračka

Bohužel nastal čas rozloučit se se starou 12letou pračkou, už musí do důchodu. Protože mi tady vždy dobře poradíte, prosím i nyní o vaše zkušenosti s vašimi novějšími pračkami-co využíváte za programy, s jakou značkou jste spokojeni. Cenu předpokládám kolem 10 tis.Kč. (zlatá střední cesta). Bohužel je u nás velmi tvrdá voda, což dost ovlivńuje kvalitu praní.
Sama bych uvítala samozřejmě energ. třídu A+,odstředění A,otáček cca 1000, přední plnění, 5-6 kg prádla, rychlý ekonomický program cca 15 min., automatická spotřeba vody dle množství prádla, program pro snadné žehlení.
Předem děkuji za vaše postřehy a rady.godlike

Není tady

#2 28. 10. 2011 14:09

mamba
♥♥♥♥---

Re: Nová pračka

Mám Bosch, teprve měsíc, ale hned jsem jí dala pořádně máknout. Má všechno co požaduješ a ještě něco víc. Využívám všechny nabízené programy, opravdu splňují to, co slibují. Např. u jemného prádla je funkce závěrečného načechrání - to vyndám a už je  jako vyžehlené.  Zatím nejvyšší spokojenost. Cena byla lehce vyšší než požaduješ, ale vzhledem k dlouhodobému užívání a tomu, co umí, se vyplatí.

Přet tím jsem měla 13 let také "bošku".  Po celou dobu byla super, ani jedna porucha. Najednou  začala vydávat kovový zvuk, tak jsme ji už nechtěli opravovat a koupili novou. Když ji manža rozebral, tak byla pod bubnem zapadlá koruna. Možná by dobře sloužila ještě dál, ale nelituji, už měla svoje odpracováno a tahle nová je skvělá.

Není tady

#3 3. 11. 2011 9:18

Babulka56
♥------

Měli jsme pračku přes 20 let, asi před 2 lety jsme koupili novou, protože už opravdu měla odsouženo, 3x pleny, prádla pro 5 lidí, ale byla výborná. Teď mám LG na 7 kg prádla, přední otvírání, otáček až 1400, využívám nejvíc 800, moře programů. Jsem moc spokojená. Pokud mám prádla míň, využívám program praní malé dávky na 40 st. - pere jen přes 30 minut.

Není tady

#4 9. 1. 2012 21:13

Adamíra
♥♥♥♥---

nakonec jsem vybrala AEG Lavamat 72850 na 7 kg, prostudovala jsem předem všechny recenze (v naprosté většině pouze výborné), tak snad budu spokojena. A cena je nyní v akci.

Není tady

#5 10. 1. 2012 14:44

vitto
♥♥♥♥♥--

Mám AEG Lavamat rok a je fantastická, navíc obrovským bonudem je naprosto tichý chod, ze začátku jsem se pořád chodila dívat, jestli vůbec pere smile

Není tady

#6 10. 1. 2012 14:55

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Babulka56 napsal(a):

Měli jsme pračku přes 20 let, asi před 2 lety jsme koupili novou, protože už opravdu měla odsouženo, 3x pleny, prádla pro 5 lidí, ale byla výborná. Teď mám LG na 7 kg prádla, přední otvírání, otáček až 1400, využívám nejvíc 800, moře programů. Jsem moc spokojená. Pokud mám prádla míň, využívám program praní malé dávky na 40 st. - pere jen přes 30 minut.

tohle se mi hodně líbí,mám pračku už 13.rokem,pořád dobře šlape,u nové bych ale tuto funkci určitě chtěla,protože už budu asi prát jen pro dva:)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí