6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Jak se mám zachovat, kdy vím e mi byla partnerka nevěrná, ona to neví ...je mi hrozně to dret v sobě..
Není tady
kdy se dívám na tvůj nick..jedno řeení mě napadá
teď váně..pokud má jistotu a neví, jak s tím naloit, nezbývá nic jiného, ne jí říct, e to ví
Není tady
Snipere, a jak jsi na to přiel?
Není tady
Tak s tím nickem mě to taky napadlo .
Ne teď váně.Kdy jí řekne e ví otevře pandořinu skříňku.Není cesty zpět.
Záleí o jakou nevěru lo.Paralelní vztah-alkoholový úlet.Jestli jsi schopný to časem překousnout a odpustit jí. Nebo to v sobě vyhodnotí tak,e u ten vztah za to nestojí a odejít. Nejdřív bych neříkala,ale vím jak strané je vědět. Asi bych se z toho la vyříkat nebo poradit k někomu kompetentnímu-poradce-psycholog...Vám chlapům ale tohle svěřováním moc nejde,co?. Mluvím ze své zkuenosti, vypovídat se u někoho kdo do toho není zainteresovaný, mi pomohlo i kdy můj případ měl trochu jiný scénář.
Není tady
sniper napsal(a):
Jak se mám zachovat, kdy vím e mi byla partnerka nevěrná, ona to neví ...je mi hrozně to dret v sobě..
Ona nevie, e ti bola neverná? Aha, asi nevie, e ty to vie... Ak to bolo len raz, nepitvala by som sa v tom, podža mňa to za to nestojí. Ak má ale paralelné sexuálne prilepenie, tak to u stojí za to sadnú si s ňou a zača to riei, nie?
Není tady
sniper napsal(a):
a z čeho má obavu? e to na ni jednou - ve vyhrocené situaci hodí, nebo z toho, e kdy ona nabyde dojmu, e "nic se neděje, je to v pohodě, on nic neví" , e se to můe opakovat?
Není tady
A byl si u toho,e to ví na jisto?
Není tady
A jak to ví, e to ví? Resp. jsi si jist? Od koho to ví? PROČ to ví? A to PROČ není jenom kdo a z jakého důvodu, ale proč a zda to má řeit (moná jo, kdy ses to dozvěděl, ale moná, e má řeit něco ouplně jiného, je se ti zjevuje zkrze toto - a nemusí to být esoterické - viz Othello, který kdyby se včas zarazil, rozkódoval by Jaga). Čili, napřed bych se ptala, proč vím to, co vím (o své panterce).
Není tady
Stránky: 1