Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 27. 10. 2011 23:15

sniper
♥------

Jak se mám zachovat, když vím že mi byla nevěrná...a ona to neví...

Jak se mám zachovat, když vím že mi byla partnerka nevěrná, ona to neví ...je mi hrozně to držet v sobě..

Není tady

#2 28. 10. 2011 10:35

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jak se mám zachovat, když vím že mi byla nevěrná...a ona to neví...

když se dívám na tvůj nick..jedno řešení mě napadá  smile

teď vážně..pokud mᚠjistotu a nevíš, jak s tím naložit, nezbývá nic jiného, než jí říct, že to víš

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#3 28. 10. 2011 11:20

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Snipere, a jak jsi na to přišel?

Není tady

#4 28. 10. 2011 11:36

sasasa
♥♥♥----

Tak s tím nickem mě to taky napadlo smile .
Ne teď vážně.Když jí řekneš že víš otevřeš pandořinu skříňku.Není cesty zpět.
Záleží o jakou nevěru šlo.Paralelní vztah-alkoholový úlet.Jestli jsi schopný to časem překousnout a odpustit jí. Nebo to v sobě vyhodnotíš tak,že už ten vztah za to nestojí a odejít. Nejdřív bych neříkala,ale vím jak strašné je vědět. Asi bych se z toho šla vyříkat nebo poradit k někomu kompetentnímu-poradce-psycholog...Vám chlapům ale tohle svěřováním moc nejde,co?. Mluvím ze své  zkušenosti, vypovídat se u někoho kdo do toho není zainteresovaný, mi pomohlo i když můj případ měl trochu jiný scénář.

Slunce svítí na všechny stejně.

Není tady

#5 28. 10. 2011 14:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

sniper napsal(a):

Jak se mám zachovat, když vím že mi byla partnerka nevěrná, ona to neví ...je mi hrozně to držet v sobě..

Ona nevie, že ti bola neverná? va Aha, asi nevie, že ty to vieš... Ak to bolo len raz, nepitvala by som sa v tom, podža mňa to za to nestojí. Ak má ale paralelné sexuálne prilepšenie, tak to už stojí za to sadnú si s ňou a zača to rieši, nie?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#6 28. 10. 2011 16:18

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

sniper napsal(a):

a z čeho mᚠobavu? že to na ni jednou - ve vyhrocené situaci hodíš, nebo z toho, že když ona nabyde dojmu, že  "nic se neděje, je to v pohodě, on nic neví" , že se to může opakovat?

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#7 30. 10. 2011 22:30

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

A byl si u toho,že to víš na jisto? vissla

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#8 31. 10. 2011 12:58

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

A jak to víš, že to víš? Resp. jsi si jist? Od koho to víš? PROČ to víš? A to PROČ není jenom kdo a z jakého důvodu, ale proč a zda to mᚠřešit (možná jo, když ses to dozvěděl, ale možná, že mᚠřešit něco ouplně jiného, jež se ti zjevuje zkrze toto - a nemusí to být esoterické - viz Othello, který kdyby se včas zarazil, rozkódoval by Jaga). Čili, napřed bych se ptala, proč vím to, co vím (o své panterce).

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí