29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
V létě mi tragicky zahynula má a rodinná nejlepší kamarádka.Udusila se při požáru.Do teď se s tím nemohu smířit.Každou noc ,když zalehnu tak si vzpomenu a brečím.I když byla daleko tak jsme se navštěvovali všichni .Znali jsme se 35let.V srpnu by oslavila 50let.Těšili jsme se na vše co nás čeká.A teď je život v hájí.Pojedu na hrob a mám z toho hrůzu furt na to a na ní myslím.Mám strach že až vystoupim ve svém rodném městě ,že to nevydržím.Ilona
Není tady
Ilonko, je to smutné,ale nejlepší lék na bolest je čas. Mě když zemřela ve 33letech kamarádka, nemohla jsem dlouho projít ulicí, kde bydlela. Hodně na ní myslím, ale na hrob nechodím.
myslím,že se dá projevit vzpomínka a jinak. Co kdybys doma zapálila svíčku u její fotky a prostě nikam nejezdila. Kup věnec a pusť ho třeba po vodě.Nebo zajdi někam, kam jste spolu chodily nejraději a tam polož kytičku, prostě letos návštěvu hřbitova vynech.
Není tady
Ilonko, zkus to, jak ti radí laminanonte.
Čas poplyne a sama jednou budeš cítit, že už třeba na ten hřbitov chceš jít. Ale teď si nedělej násilí. Není to povinné. A ona by určitě nechtěla, aby ses týrala. Je to jenom na tobě.
Mně umřela kamarádka, když nám bylo 18, půl roku po maturitě. Už to bude v prosinci 30 let.
Když jedu domů na Slovensko, zajdu na hřbitov a povídám si s ní. Byla jsem jí ukázat i mé děti a nedávno vnoučka.
Zemřela mi nejlepší kamarádka, když nám bylo dvacet let. Na hrob nechodím,jednom jsem tedy byla na hřbitově,kde měla pohřeb v jiném okresním městě, ale hrob jsem nenašla.
Každý rok zapálím na dušičky doma za ni svíčku.
Vzpomínky jsou daleko hlubší než povinná návštěva hrobu. Drž se
Není tady
Děkují všem.Ilona
Není tady