18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, chci se zeptat jestli někdo byl na laparoskopii lučníku..já jdu v úterý a ve středu by mě měli operovat, nikdy jsem nebyla v nemocnici a mám ílený strach..
Můete mi popsat, co mě čeká, jak dlouho se leí v nemocnici, jaké je probuzení z narkozy apod....Taky kouřím, nevím, jestli je to přítě, ale jen tak dvě denně, někdy ani to ne..
U mám vechna předoperační vyetření, ve je ok, ale stejně bych nejraděj nikam nela..
Není tady
proc resis cigarety, nechapu
Není tady
janinka72 napsal(a):
Protoze je kuracka
Není tady
eremuruss napsal(a):
janinka72 napsal(a):
Protoze je kuracka
to je mi jasne. Nemusis se bat, manzel byl na operaci zlucniku, za tri dny byl doma a byl docela fit, az jsem se divila a mimochodem taky kurak.
Není tady
Asi tak, protoe jsem kuřačka a doktor na plicním mě strail, e to neudýchám a kdoví co, ale vzhledem k tomu, e mi to řekl týden před zákrokem, tak u to asi nezměním...
Jinak zpráva o manelovi mě potěila, tři dny jsou ok!!!
Není tady
Cestice napsal(a):
Asi tak, protoe jsem kuřačka a doktor na plicním mě strail, e to neudýchám a kdoví co, ale vzhledem k tomu, e mi to řekl týden před zákrokem, tak u to asi nezměním...
Jinak zpráva o manelovi mě potěila, tři dny jsou ok!!!
Co neudýchá? To je nesmysl:-))) před narkozou se nemá kouřit, stejně jako jíst, aspon od půlnoci. Hlavně z důvodu, e by ti po ní mohlo být patně. Jednou jsem to zkusila, ráno cigáro, pak narkoza a pak jsme prozvracela půl dne. Tak přítě jsem si tu cigaretu odpustila:-)) Ničeho se neboj;)
Není tady
prozvracet půl dne můe i jako nekuřačka.
Není tady
kouřit před narkozou se nedoporučuje, protoe léky, kterými tě uspávají se podávají inhalačně a vlivem látek z cigaret můe dojít ke změně citlivosti organismu na anestetika, pak by jich anesteziolog musel podat větí mnoství, co samozřejmě zvýí i pravděpodobnost neádoucích účinků - předevím projevujících se nevolností a zvracením..
neudýchání se neboj, nenechají tě.. počítej ale s tím, e jako kuřačce se ti asi bude hůř odkalávat
jinak abych se vrátila k tvému tématu- čekej, e proběhne operace, o které nebude vědět, protoe bude sladce spinkat, po probuzení tě bude bolet břicho a bude si připadat nafouklá (protoe pro přehlednost při operaci musí do břicha napustiti trochu vzduchu),ale to za pár dní přejde.Na břie bude mít pár malých jizviček, které budou asi taky troku bolet. Pokud nebude mít nějaký komplikace, tak nepočítej s moc dlouhým pobytem v nemocnici - tak do týdne.
Není tady
Tak jstemě holky trochu uklidnily...já mám výsledky z plicního nadučebnicové, prý mám plíce a srdce jako vrcholový sportovec, co jsem hleděla, protoe sport zrovna není mým koníčkem :-)
dle sdělení chirurga by mě měli pustit dva dny po zákroku, co jsem teda hleděla, ale pro mě jen dobře..tak snad to zmáknu, zmáklo to tolik lidí...
Není tady