|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Míšo, už zase jooo? Já mám pocit, že to není ani čtrnáct dní, co jsi tu nadávala na chlapíka a říkala ne ne ne ne ne

Není tady
Cipisek79 napsal(a):
Holky, jak a kdy budete pomalu odbourávat noční krmení ?...
Jé Cipi, teď jsi mě vážně pobavila 

Leni, aha ... mě to právě nehodilo vůbec nic. Já chtěla poslat tu ušanku co jsem háčkovala A. autorce návodu, aby si to tam kdyžtak připíchla a její stránka mi nefungovala(má ji zablokovanou), tak jsem zkusila najít Tebe a zchtěla se podívat jestli je k tomu nějakej odkaz a právě, že ses mi nezobrazila ani Ty
Tak nic, já na MMB hledám akorát návody, jinak nic ....
Už máš holky zdravý ??? Jo a dlužíš mi ještě odpověď 

Ditule, fůůůůůj a jak Ti je dnes po ránu ???? No jestli byla kvalitní, tak permoníci nejsou ... Tvrdej nesnáším a slivovice, třešnovice a další blivajzy mi smrdí na 100km ....
Není tady
Dadula napsal(a):
Cipisek79 napsal(a):
Holky, jak a kdy budete pomalu odbourávat noční krmení ?...
Jé Cipi, teď jsi mě vážně pobavila
Jj, taky jsem se chtěla zasmát veřejně 

s naší násobilkou (20 22 0 2 4 6 8 ... ) to bude trvat ještě hoooodně dlouho 

Není tady
Daduli, me nic neni, ja s nima nepila. Ale oni dva vypadaji v pohode, uz nacali dalsi tresnovici bo dneska nikam nejedeme (ja musim ke zlatnikovi, k holici a po kramech )
Prave se ale rozhodlo, ze 4. 11. jdeme do Areny na hokej. Hrajou Vitkovice - Sparta. To bude naaaaaaaaaarez. Tyyyy brdo, bomba. Alex pujde do satku a Kolombo si sekne svuj prvni zapas

Oni totiz Frantici hokej nehrajou a hokejove stadiony nefungujou 

Není tady
Holči vždyť to znáš jednou je to tak a potom zase tak, ale jinak pořád pohodička :-)
Noční krmení mě taky pobavilo. U nás se tedy bude nejspíš krmit ještě v roce jak to tak pozoruji. Ale neřeším to Michálek se mi budil ještě v roce a půl v noci na mlíko.
Venku je u nás dneska mokro trochu pod mrakem ale docela teplo tak půjdeme odpolko s Vikuškou na procházku :-)
Dituš já bych tedy taky žádnou pálenku nedala brrr já raději vínko.
Ty jo Dituš to jsi odvaha jít s prckama na hokej, já bych měla strach.
Není tady
Ja strach nemam
Ja doufam, ze si to Kolombicek s maminkou uzije. Ja jsem velikansky fanda hokeje, jeste v Cv jsem pravidelne jezdila na zapasy v Litvinove a tak. Pro me jit do Areny v Ostrave je proste pecka. Ve Fr se hokej skoro nehraje a fotbal je 
Holky, jaky nocni krmeni?
Na sraziku jste vubec nevypadaly nevyspale. Se mnou by tohle vstavani brzo seklo. Vy jste byly fit. 

Není tady
To víš, Dituš, zvyknout se dá na všechno

Tak jsem Danuli dala do příkrmu kapku olivoilu a teď jsem jí ještě šoupla nějaký fenykový čajík, co přišel poštou (sunárek tuším
) a doufám, že se dočkám nějakého hovínka. To bylo naposledy v neděli a už takové to opravdové
a od té doby nic. Tak doufám, že toto vyjde.

Upravil(a) Holčička (26. 10. 2011 11:52)
Není tady
Tak tak jak píše Holčička zvyknout se dá na vše. A u mě kruhy pod očima zakryl make-up:-) kdyby jsi mě viděla dneska jsem jak smrtka, fakt děs. musím se sebou a s tím spaním Vikči něco udělat, ale co to je otázkou.
Včera ječela v postýlce 45minut a nakonec jsem tam stejně šla, byla naštorc. Ale srovnala jsem jí dala dudel a spala. Tak jsem zvědavá na dnešek
Není tady
Ahoj holky,
tak my hned ráno vyrazili s Kikou k dr...v noci nejen že kašlala, ale 4x zvracela a ráno měla teplotu, pak v sobě neudržela ani čaj. Říkala, že jí bolí v krku, ale na atb to dneska není, snad se do zítra nezhorší, to bysme museli jet znovu, prý to vypadá na virozu, v sobotu bude kritický den, školka v pondělí nebude a návštěvu máme odložit
, prý by jednak Kika mohla lítat s Aničkou, což by jí neprospělo, naopak a taky by to od ní mohla chytnout, ale dneska se teda ani na návštěvu necítí, i když to oplakala, tak už hodinu spí.
Jsem z toho fakt smutná...
No co se týče nočního krmení...mě by spíš zajímalo jak se takové odbourávání dá provést
, ale zase musím říct, že nebýt těch rým a kašlů a blinkání, tak už Davídek spí celkem líp....tak se třeba taky jednou dočkám, že budeme mít klidnou noc, dneska jsem teda nespala snad ani hodinu v kuse 
Míšo proč strach z hokeje? Já bych šla taky, i když s Davídkem asi ne, mohl by tam prudit, že by se nudil, ale s Kikou jo, manžel dokonce plánuje jít o vánocích na hokej se synovcem (9let), že by vzal i Kiku, ona hrozně ráda fandí a je jí jedno komu 

Však přci nebude stát Dita někde v kotli a pak tyhlety moravský kluby jsou supeeeer! Největší zážitek mám ze Vsetína, to byl tak nádherný hokej, dodneška si pamatuju tu atmosféru rodinného stadionu, kde kolovala slivka po každém golu a ten jejich Vysoký jalovec, když zpíval celý stadion, ještě teď mě mrazí.
Není tady
Jo Daduli, ta fialová je ten motýl, jak jsem to fotila večer, není to vidět, je to stejná fialová jako má Kika na čepici, taková jakoby vínová, Dita si jí vybrala.
Jé Anežka je veliká, i ty cm, to bude modelka 
Holči nestraš s lezením, zatím jen přitahování a připlazování
, ale i tak, jestli to rozjede, bude to masakr, se docela těším na vánoce, to tady bude tóčo 

Není tady
Tuli, to jste to vychytali... hlavně ať je Kika brzo OK
holky, mám otázku - jaký je rozdíl mezi lezením a plazením
jako normálně bych to věděla, ale Anežka má takový zajímavý styl, kdy péruje na 4 (v 80% teda spíš na předloktí než na natažených rukou) a potom vyrazí vpřed a to tak, že nohama leze a rukama se plazí
břicho má většinou odlepené od země.....
před obědem nám přišla ohrádka, tak se fakt těším, protože oproti Dorči je Anežka hrozný komák, nejvíc ji zajímají momentálně šňůry a zásuvky (to D.vůbec nelákalo) a už mám fakt strach jít i na wc a nechat ji tam...
Holči, dáváš malé nějaká probiotika? prý to pomáhá, jinak potom se doporučují ovocné šťávy (ale to jsem u Dorči nikdy nepraktikovala, protože mi to prostě nevypila) a celkově hodně pít...
Míšo, tak nevím, jestli mám gratulovat, nebo ne k MS
snažíte se teda, nebo Tě to přešlo? protože před pár týdny mi to přišlo, že bys ho nejraděj vystěhovala (minimálně na Měsíc) 
Není tady
No Leni, plazení je, že se neodlepí od země břichem a nohy má taky na zemi a jede jak paragán. Ovšem Davídek si tam taky přidává takové zvláštní prvky, kdy si strká nohy pod sebe, je stále ne loktech a tím se přitáhne, ale už na něm vidím, že pochopil, že musí zpojit i ty ruce a zabrat na nich, nohy pod sebe si strká už hodně dlouho a pak je natáhne a nic, teď se dokáže teda dostat tam kam chce, resp. pro co chce, ale nesmí to být moc daleko nebo ztratí zájem 
Nejradši se ale přemisťuje válením sudů 
Jo a já se rozhodla už nepřevařovat vodu, doma tu vytírá a olizuje kde co už, tak mi přijde, že ta voda to už nevytrhne, ještě uvažuju, jestli vyvařovat, vyvařujete ještě a jak dlouho plánujete? Misky a lžičky na jídlo stejně šoupu do myčky...
Tak bych už chtěla prodat sterilizátor ať mám zase o kousek víc místa v kuchyni.
Není tady
Tuli je mi jasné že nebude Dituš stát v kotli, ale už jen proto že bude hrát Sparta a znám jejich fandy, já před dvěma lety odchodila celou sezonu hokeje v Plzni....a je jedno jestli stojíš v kotli nebo mimo něj, když se najde banda blbců co háže vše možná je to o hubu ať jsi kde jsi.
Leni no samo že gratulovat k MS...je pravda že nedávno jsem měla sto chutí Roba poslet nejblíž na Měsíc:-D to jo....mimi je na pořadu dne to jo ale snažení je odloženo až na jaro léto...dřív ne. Tohle byl takový hokus pokus a trochu ujeté nohy nebo jak to nazvat...prostě chvilka nepozornosti :-D
A lezení je na všech 4 a břicho hore a plazení břicho na zemi. tedy podle mě :-) U nás Vikuška válí sudy a dělá takové divné poskoky. Jalo že opřená o lokty na kolínkách ale hopsá po nich. Ale co jí jde perfektně je klečet na kolenou opírat se o mě když ležím a přirážet :-D
Není tady

Upravil(a) bellatrix (7. 12. 2011 22:21)
Není tady
Já tedy zatím vodu převařuji stále a vyvařuji flašky každý večer....ale říkala jsem si že přestanu převařovat a budu kupovat neperlivou vodu. A vYvařovat taky budu už míň ať si zvyká
Štrůdly pečený vyteklý takže ode dneška nepeče se.. na to patlám se jako blb aby to neprasklo a stejně je to k prdu..
Ven jsem chtěla jít ale prší takže budeme dřepákovat doma to je pecka. Malá je už hodinu protivná ale spát nebude to bude ječet jak praštěná už nevím co s ní asi jí dám cikánům
Upravil(a) mvkoty (26. 10. 2011 14:07)
Není tady
Baf 
Jdu na vás jen rychle nakouknout 
Holči, pokud se Danielce "dílo" nepovede, zkus jak radí Lenča, nějakou ovocnou šťávu. Nejlépe jablko, švestka a nebo hruška. Pamatuju se, že u Domíka jsme také měli problémy a šťáva to vyřešila
. Já dnes také dala Mišce cca.40ml jablečné šťávy a doufám, že jí to trochu prožene
. U nás se sice kaká asi tak 6x denně, ale vždy urputně tlačí a nakonec je z toho miniaturní bobeček
.
Leni, tak Anežka už takhle maká jo?? Jo, "klidné" časy zkončily 

Já byla včera s Miškou na rehabilitacích a opět jsme byly pochváleny
. Napřed to vypadalo, že Miška neukáže vůbec nic. Jak byla v jiném prostředí, tak napřed řvala a pak sice přestala, ale jen ležela na zádech a soustředěně si prohlížela ruce
. No nakonec se rozhoupala a vše předvedla
. Takže otáčí se přesně tak, jak má a prý se už krásně umí vzepřít jen na dlaních, což by ještě minimálně měcíc neměla umět. Jinak na bříšku už je ideálně rovná, jen na zádech se občas ještě trochu hodí do křiva, ale je to už jen o zvyku
. No ostatně, ono žádné dítě nebude vždy ideálně rovné, že??
. Takže super a další cvíčo až za měsíc 
Není tady

Upravil(a) bellatrix (7. 12. 2011 22:21)
Není tady
Teda Pet, gratuluji - na to jak to s Mišulkou vypadalo na začátku zoufale (myslím tím, že si vybírala jeden problém za druhým
ne nijak zle
)tak jste holky šikovný a všechno vám jde pěkně od ruky
to je dobře 
Probiotika nedávám. Něco je snad v té kaši. Uvidím jak zabere ten čaj - docela jí to jelo, až jsem se divila
. No a dneska stejně musím na nákup, tak koupím teda šťávu, kdyby to nevyšlo... Dík za rady 
Jo a k pohybovým úspěchům - Daniela teda nijak nestresuje
ona ani tomu přetáčení moc nedá
- jako umí to, to jo, ale nějak se namáhat, proč jako
to radši bude kmitat rukama nohama rychlostí blesku - v tom je expert. Už jsem si říkala, že schválně spočítám kolik jich dá za minutu 
Není tady
Jů Pet gratuluju!!! To bude na šaty 
Bell, převařuju balenou kojeneckou, a tu bych dávala dál, ale už jí nebudu převařovat, jinak tu naší vodovodovou filtrujeme přes konvici, i když i to už jsem omezila, že mě nebavilo pořád to tam nalívat a navíc konvice už je za 4 roky celá prasklá a volá po výměně, protože nám protýká. Nicméně, Kice jsem tu balenou dávala cca do roku, nikdy jsem nepřevařovala, tak nebudu ani Davídkovi už. No a s tou sterilizací fakt váhám, jestli seknout úplně, Davča fakt má v puse kde co najde, hračky si hází po celém obýváku, jak se kutálí všude možně, bere si je s sebou a pak je tam nechá a za chvíli zase najde, tuhle jsem se na chvilku otočila a zjistila jsem, že olizuje kolo od Kiky kočárku pro panenky
celej nadšenej byl a když jsem ho přistihla a okřikla
, tak se řehtal jak pominutej 
Není tady
Holčička napsal(a):
Teda Pet, gratuluji - na to jak to s Mišulkou vypadalo na začátku zoufale (myslím tím, že si vybírala jeden problém za druhým
ne nijak zle
)tak jste holky šikovný a všechno vám jde pěkně od ruky
to je dobře
Probiotika nedávám. Něco je snad v té kaši. Uvidím jak zabere ten čaj - docela jí to jelo, až jsem se divila. No a dneska stejně musím na nákup, tak koupím teda šťávu, kdyby to nevyšlo... Dík za rady
Jo a k pohybovým úspěchům - Daniela teda nijak nestresujeona ani tomu přetáčení moc nedá
- jako umí to, to jo, ale nějak se namáhat, proč jako
to radši bude kmitat rukama nohama rychlostí blesku - v tom je expert. Už jsem si říkala, že schválně spočítám kolik jich dá za minutu

jo tak to Danielce fakt jde bravurně 

Není tady
Pet napsal(a):
jůůůů...a teď jsem Mišuli objevila zub
Proto ona teď poslední dny tak prudíV noci byla vzhůru od 1-2:30 a pak znovu od 4-6...

páni 
Není tady
Ahoj, holky.
Tak já kupuju Aquilu a převařu ju ji. Dám ji do rychlovarky, je to hned. Za to nic nedám... JInk by ta balená voda měla být do 6.měsíce. Asi i ty flašky vyvařený. Ale i ty zatím ještě každý večer šoupnu do mikrovlnky na 2 min. Zato neřeším dudlík a doma si ho Jonášek ze země klidně do pusinky dá...
Jinak s Tebou Míšo držím basu, takže mě pekelně bolí břicho, ach jo.
Pet, gratulace k zoubku a úspěšné kontrole
.
Není tady
Kryštůfek si tu sám hraje Člobrdo (mne to už po dvacátem kole přestalo bavit), kupodivu vyhrává a ptá se, zda může figurkama odpočívat v cizích domečcích
!
JInak to asi včera přehnal s pohybem, takže zase nosím. Nekonečné...
Není tady