|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
No jak jsem si myslela, měla jsem tu rozepsaný příspěvek, pak jsem musela odběhnout, přišel manžel a všechno mi zavřel 
Chtěla jsem nahlásit, že se Davídek začal plazit, resp.zatím přitahovat, aby dosáhl na to na co chce
, Kika tohle vypilovala do 2 dnů, pak se plazila tak, že by jí leckterý paragán záviděl
, tak jsem zvědavá na Davču. Byla jsem z toho ale úplně vedle, vrátili jsme se totiž z Lidlu a Dádovi jsem oblíkla mikču po Kice a najednou jak se začal stejně přitahovat jako ona tehdy, úplně jsem jí tam viděla a vzpomněla si na ty její hlasové projevy při tom
no a teď nás čeká ten nejtěžší úkol...naučit Kiku nenechávat na zemi nic...nejednou měl Davídek v puse to co tam nepatří, nevím jak to uhlídat, děti jsou rychlejší než já...jak v tom udělat bordel tak v tom, jak rychle mají v ruce něco co nemají mít...dneska manžel Davídkovi vytahoval z rukou magnet 
Není tady
Tak Holčí těžcer ti závidím. Vikuška vstávala v půl 7 a teď je už ospalá a od 3/4 na 8 jí uspávám. Respektive dostala mléko a v postýlce ječí a ječí, už jsem tam byla dvakrát srovnala jsem jí v postýlce dala dudel natáhla sluníčko ale stejně jakmile přijdu tlemí se a jak se otočím k odchodu tak ječí. Ale nechávám jí ječet ať si zvyká. Když to zabralo u Dity tak by mohlo konečně i u nás. Míša není doma takže Vikuša může ječet do aleluja, chůvu mám na minimum, tak jen aby to vydržel i tatínek a nešel tam :-)
A je to tady už se zvedá že tam jde, že jí přeci nenechá ječet celou noc :-) dostal zákaz ale netváří se na to moc. Ach jo jak mu to mám vysvětlit že prostě musí jí nechat ječet aby si zvykla, že tam prostě nebudu chodit na každé hejknutí a histerií si nic nevynutí.
Není tady
Tak jak jste dopadli, Míšo
??
Já zatím pověsila obrázky, umýt 80 lahví na mošt, vyčistit odpady v celém baráku a rozmontovat odpad u vany tak, že to neumím dát dohromady
to ze mě bude mít mužík radost, až se vrátí z práce 
Já zatím byla 2x sbírat dudlik ze země, jinak nic. Počítám, že to přijde okolo půlnoci 
Není tady
Ela spí už od 18hod.
- mezitím 2x budíček páč jí A. vzbudila a 2x kójo, ale zatím spí. Moc tomu přes den nedala, tak si to vynahrazuje. Zato velká cácora ještě nespí
jéžiš já bych jí fakt lištila koze jedný 
Mě z ní fakt šmejkne, co provádí poslední dobou je síla ...
Míšo, tak jak, dopadlo to spaní ??? .... a to chtěla Vikuška tak brzy zase spinkat ??? Neječela tam náhodou proto, že se jí ještě nechtělo ??? No nebudu rýpat, páč jí znáš nejlíp ....
Tuli, hoď sem tu čepku pro Alexinku, prosííííím ... jsem na fotkách viděla, že jí má na hlavince, ale je to focený z příšerný dálky - nic není vidět pořádně 
Není tady
cau babizny 
Holci, ja jsem v tech garazich vlitla na hlidace, co tam sedel v kukani hned naproti tomu nefunkcnimu automatu a zaplatila jsem parkovne u nej
Zkoukla jsem fotky, vsem to moc slusi a taky vam chcu napsat, ze mi s vama bylo dobre. 
P.S. tutuli, ta cepica je fakt bomba
moc ti dekuju

Není tady

Upravil(a) bellatrix (7. 12. 2011 22:23)
Není tady
Tak aby jste věděly ta naše hvězda jasná ječela do 3/4na 9 potom jsem tam šla srovnalaj sem jí v postýlce dala dudel a spala hned. Jenže to by mi nesměla vzraz podlaha a nasměla bych jí tím zase zbudit
takže si ještě cucla mléka otočila na břicho a chrní....od té doby jsem tam nebyla. Stále je na břiše ale spinká. Asi bude jako Michálek ten jinak nespal, jedině na břiše.
Dádulko ona to takhle má normálně přes den chodí spinkat v 9/10 spinká dvě hodiny pak kolem 2. a potom kolem půl 6/6 to si dám tak max 45minut a v půl 8 už je hotová a musí jít spinkat.
Hele jsem se dneska dozvěděla že Robo jede v sobotu na chatu s Jiříčkem a prý se hodlají zprasit a přijede až v neděli :-D a já budu mít mejdan tady s malou :-) už se těším dorazí kamarádka s dětma ale jen přes den. Ale i tak to bude super :-)
Jo a Medulko zatím stále nic takže zítra se budu objednávat k dr :-))) to bude sranda :-D
Upravil(a) mvkoty (25. 10. 2011 22:59)
Není tady
Čusík ženský,
Tutuli, čepka
jen mě napadá, kde je ta fialová ???? 
Tak já jsem měla po ránu hned pěknej aerob ic, jsem si zapoměla připravit dřevo na zatopení a manža mi do garáže zaparkovat auto, takže jsem dřevo brala přes auto - zadním okýnkem 
Není tady
Dadula napsal(a):
Čusík ženský,
Tutuli, čepkajen mě napadá, kde je ta fialová ????
![]()
Tak já jsem měla po ránu hned pěknej aerob ic, jsem si zapoměla připravit dřevo na zatopení a manža mi do garáže zaparkovat auto, takže jsem dřevo brala přes auto - zadním okýnkem

taky dobrý 
Já šla teď okolo postýlky a vidím jak Dadů mlaská a dudlik nikde, tak jsem jí ho dala do pusy - jako normálně
jenže jsem ji tím tak vyděsila, že se probudila ( po půl hodině spánku
) a vypadá to, že už je to definitivní
chjooo, jsem ani kafe nestihla vypít (taky jsem lítala kolem kotle
)
Teď si teda hraje, tak u toho třeba zabere. Jo a v noci opět kojení 2-4-6 - vynechala osmou večerní a půlnoc (oproti včerejšku) 
Jo, Tuli, gratuluji Dádovi k lezení, tobě to moc nezávidím
jestli poleze tak rychle jako válel sudy

Upravil(a) Holčička (26. 10. 2011 7:39)
Není tady
Tuli, ta je moooc povedená
a nebyl by ještě detail té ozdůbky? to je motýlek, že? vypadá moc hezky 
Daduli, není nad ranní rozcvičku
a nebudeš pak muset ještě vysávat auto? 
Holčičko, já mám někdy pocit, že pokusem o uspání (případně podáním dudlíku apod.) víc pokazím než pomůžu
někdy večer bych k ní pořád běhala a neusne ani za nic a z toho ji prostě nechám, raděj zmizím, ať to její vrtění a kňourání neslyším (případně musím odběhnout) a když přijdu zpátky, ona spí jak poleno 
Míšo, až budeš mít chvilku, prosím o aktualizaci nástěnka - v půl roce máme 71cm a 7,9kg... 
Upravil(a) lenkaB (26. 10. 2011 8:46)
Není tady

Upravil(a) bellatrix (7. 12. 2011 22:22)
Není tady

Zdarec,
tak u nás byla noc po dlohouhé době úplně v pohodě, tím myslím, že jsem vstávala dvakrát a jen účelně, tzn. Aduška papala. Žádné podávání dudlíků, žádné lovení dětí z rohů postýlek, takže paráda. Zato na včerejšek to bylo horší, to si naše milostpaní musela uprostřed hluboké noci nahlas hodinu vykládat - oči jak baterky, vysmátá, vyspaná...
. Holky, jak a kdy budete pomalu odbourávat noční krmení ? J. spí celou noc až do cca šesti, kdy se napapá a pak spí někdy už jen půl hodiny, někdy třeba hodinu a něco. A. papá mezi jednou a druhou a pak kolem půl šesté. Vstávají s Jájou plus mínus autobus stejně. A právě to krmení ve dvě bych chtěla odbourat. Ale dudlíkem ji neošidím, to začne řvát a když papá, tak pije fakt hodně, takže hlad má.
Včera bylo hnusně, ale i přesto jsem byla s děckama dvě hodiny venku. Spali jak broučci ( doma by dali půl hodiny ) celé dvě hoďky a spali by dál, ale už jsem odmítala nastavovat svůj ksicht tomu vichru. Dnes valíme zas, tak už se víc vyzbrojím. Vezmu si šálu a rukavice. Na ksicht bohužel žádný obleček neexistuje
.
To je stejně děs, že nám děcka přes den tak málo spí. Dopoledne - pokud jsme venku - dají hodinu až dvě, kdybychom byli doma, tak jen půl hoďky. Odpoledne ať venku nebo doma jen půl hodiny.
Míšo, že bys zakládala Letňátka 2012
?
Tuli, čepička je luxusní, jsi šikulka
!!!
Upravil(a) Cipisek79 (26. 10. 2011 9:21)
Není tady

Upravil(a) bellatrix (7. 12. 2011 22:22)
Není tady
Leni, nefunguje Ti na MMB Tvoje stránka, víš to ???
Bell, to je super ... hned manžu poměřím a upletu 
Víc později, drákulka volá 
Není tady
Bell, já už to viděla
ale nenašla jsem doma dostatek pořádně kousavé vlny, tak jsem se do toho nakonec nepustila 
Daduli, ale funguje, jen jsem si z tama smazala všehchny fotky, chci si založit album nebo blog někde jinde, kde bych si doplňovala svoje výtvory a mohla k tomu sama pro sebe třeba i připsat nějaké poznámky 
Není tady
Dobré ranko :-) vlastně dopolko,
já vstávala v půl 10, Robík mi nechal vyspat protože v noci jsem vstávala asi milionkrát :-( Takže jsem vstala převlékla malou odsála nos a šla spinkat.
Jo a k tomu vzkazu pro Medulku ano šlo o těhu....ale jsem v klidu ráno dorazila teta z červené lhoty. Takže žádný Letňátka 2012 nebudou :-D
Není tady
Cau babizny
dneska rano jsem dostala kablik k internetu a zprovoznila jsem svuj notas
Kralovstvi za fr klavesnici

Bell, nas tata se pta, jestli ty trencle pry nekousou 
Vcera jsme byli v Krakowe, mala mela na sise cepicu od Tutuli a obdivovali nas tam Nemci. Toz tutuli uz jede v mezinarodni prezentaci 
Cipi tobe je zima? Me se zda ze dobry....
Miso, uz sis delala test? 

Není tady
Miso, aha, tak nic

Není tady
Prave jsem zjistila, ze bobince vylezla jednicka nahore, takze uz nejsme upirek. To Holci fakt stihla ji videt teda na posledni chvili 

Není tady
Jeeeeeee ani mi nemluv. Vcera s panickem ztrestali flasu tresnovice. Takovou tu velkou komunistickou tlustou od vina, jestli vis jakou?
Hele a budou podzimnatka? 

Není tady
No týýý vado, Anežka je obřík
Leni, jak to máš s fusakem do kočíku, vleze se Ti tam k tomu ještě dítě?? 
Dadů pak usnula až po kojení, a venku spala v pohodě (sbírám jabka, tak ji mám u sebe)
teď se v chodbě něco rochní, tak nevím nevím, jestli nepůjdeme zase ven.
Já šla domů s tím, že už jako na oběd - jsem měla hlad jak vlk - a ono prd deset hodin teprv, tak jsem zbodla alespoň sváču
a jdu pokračovat.
Dneska je venku celkem teplo, až na ten vichr 
Cipísku, svetr na obličej funguje 
![]()
jen nevím, co ti na to řeknou dětičky 
Dituš, já to stejně neviděla - jen ty spodní. Ona se na mě Alex moc zubit nechtěla
mamánek jeden 
Není tady
Dita.L napsal(a):
Jeeeeeee ani mi nemluv. Vcera s panickem ztrestali flasu tresnovice. Takovou tu velkou komunistickou tlustou od vina, jestli vis jakou?
Hele a budou podzimnatka?
Jojo vím jakou myslíš :-D
Děj pokoj podzimňata neee nejdřív zimňata
Není tady