18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jsem si myslela, e to dítě dneska přetrhnu... mě z toho uspávání asi brzo rupne v hlavě
Ona od půl třetí nespala... od čtyřech u kňourala, take byla pořád na ruce, nebo jsme si hrály na dece spolu, prostě 100% pozornost... OK stane se... Ale jsem dneska sama doma, tak vlastně o nic nejde. Take jsem jí dala kai, pak koupačka a pak u kojení téměř usnula. Já u jásala - dneska to bude rychlé - - no... u kdy jsme ly po schodech nahoru, tak začala hopsat... a hopsala i v postýlce a u toho ječela... a tahala si dudel (si masíruje dáseň). Kdy jsem ji chtěla ukonejit v náručí, tak se kroutila a chtěla být na svisláka - pak mě típala do tváří no... Take jsem si řekla, e to teda asi nebude na spánek a e jdeme teda zase dolů (nahoře pouze spíme) - jen jsme slezly ze schodů, tak řev ... u teda spí, usnula u kojení teda ale měla jsem chvílemi pocit, e jí jednu vihnu. Jako vím, e bych to neudělala. Ale úplně se děsím toho, e jsem tu chu vůbec měla Si připadám jak macecha... Přece bych tomu drobečkovi neublíila - ale teda vytočila mě na 220 to jo
Mío, palce drím
Není tady
Mío, tak co ? Doufám, e něco vyřeíte. Jakkoli, hlavně nějak, páč ta nejistota, ve které se plácá, je to nejhorí. Drím pěsti .
Holči, Adélka taky kadí sporadicky. Klidně i tři dny nejde. Někdy se stane, e tlačí a fakt vytlačí tvrdý bobek, chudinka, ale z toho po třech dnech normální stolička. Ona jí příkrmů fakt málo, poslední týden je dá se říct na mlíku. Dneska se po dlouhé době pěkně najedla, tzn. snědla dopo 80ml ovocné přesnídávky, v poledne 150ml masozeleniny, odpo půl banánu, zbytek kojení. Já si myslím, e ona téměř vechno stráví. Jája kadí 3x denně, jí 2x tolik co Ady, ale ten má víc pohybu, furt se někde plazí, Adélka je kliďas, nemusí za kadou cenu vechno promejdit, take se tolik nehýbe. Zatím. Take on je jak průtokáč, kdeto Adélka to asi zpracovává dýl.
S tím, es byla na malou nakrklá, tak to si nelam hlavu, e jsi macecha, to bychom musely být macechy vechny. Já u se třeba například těím, a přijde doba, kdy budu moct dětem plesknout . Mám jen jedny nervy a Jája mi opravdu zatápí, chce to nervy z ocele. Ale jak jsem se dozvěděla na naem babském dýchánku předevčírem, tak je to naprosto normální. Vechny tři sparingpartnerky to mají jak přes kopírák. Jedna chodí do lonice boxovat do poltáře, páč jinak by to nedala .
Vyprávěj . Konečně se Eva rozhoupala, přestala Jardovi na vechno kývat a ukázala, e má i svůj vlastní názor. Jak mi byl Jarda pár dílů sympatický, tak teďka ho teda nesnáím, mamánka. Beztak se dá zase Eva dohromady s Karlem. A nejlepí je stejně babička .
Není tady
Ahojky.
Tuli, ty jo, tak kamínky si potvůrka nastrkala do uí Hele a Domík se dnes také vzbudil s teplotou...měl 38,5 přes den . A do kolky chodil jen týden, tak buď i za tři týdny ráda
Holči, neboj nejsi macecha Takové pocity má svého času kadá mamina . A jako já se přiznám, e u Domči u občas nejde jen o pocit, ale i o činy
Jinak holky jste mě tu inspirovaly a zkusila jsem také háčkovat
Tady je můj první počin:
A kdy u jsem u těch fotek, tak tady je ná smíek
Upravil(a) Pet (18. 11. 2011 21:43)
Není tady
Holky, my si udělali s manelem tak krásný večer!!!!!! Tolik kalorií, co jsme spálili, splavení jsme jak při maratonu (teda já, manel vypadá po maratonu jinak ), fakt super, mám teď takový krásný pocit......., e máme tu nejkrásnějí, nejčistějí, nejlesklejí podlahu!!!!! , jsme si mákli a co jsme začali ve čtvrtek ráno, dneska jsme dodělali, straně mě bolí ruce, e se mi i patně píe na ntb , ale jsem fakt ráda, e jsem se k tomu odhodlala a začala, ale sama bych to nedala, ono 30m2 drhnout na kolenou rejákem dost hluboce struktorovaný lino....
Holči, nejsi v tom sama, bohuel Kice u plesknu bez mylenkovitě, co mě straně mrzí, kolikrát jsem tak straně vytočená, e nemůu jinak, vyčítám si to dnes a denně a jsem moc ráda, e tou kolkou se vechno uklidnilo, i já.
Ovem co mě úplně nejvíc mrzí je, e u jsem několirát byla vytočená i na Davídka, to jsou ty dny, kdy mi zatápí a nespí a řve kdy je vzhůru a fakt se to nedá, kdy se pak s Kikou prostřídají nebo jsou protivný najednou...to je pak labůo...
Mío, drím palec!!!!!!!
Pet! Krásný zvoneček! To jsi to krobila??? no a vysmátá Mika je boí!!!!
Není tady
Tuli, tedy já u se lekla, co e jste to s manelem provozovali Ale jako podlaha mě tedy nenapadla Kadopádně práci zdar
Zvoneček jetě nakrobený není (nemám tu teď krob), ale drí celkem i tak. A zakoupím krob (při mé skleroze to asi hned tak nebude ), tak se ho chystám nakrobit . A to vypiluju, chci udělat ségře k vánocům. My si dáváme jen takovéto blbůstky, tak mám aspoň nápad Ona bude letos ladit vánoce do fialova, tak u tu mám fialovou vlnu
Není tady
Baf, Pet, ta fotka s Misuli vypada, jak kdyz dostava prave od taty na pr.del Jinak zvonek dobry, ja jsem si jenom rikala, ze nechapu, proc vazes na cepici takovou desnou masli vubec jsem nepoznala, ze je to zvonek.
Tutuli, ty se tu normalne sexualne rozepisujes a pak z toho vyleze drhnuti podlahy.
Hele, baby, kdyz tu pisete o tom, ze mate chut dat prckum na pr.del nebo jim jednu rovnou date, nemusite psat takovou tu omacku okolo, ze jako mam na sebe vztek, urcite bych to neudelala bla bla bla. Je to takovy strojeny, neprirozeny a stejne to tu je kazdymu jasny, ze byste si deti neprizabili. Vsak kdyz se s nima mazlite, tak to tu taky nerozmazavate neeeee? Kaslete na dobu a na predsudky spolecnost si muze rikat co chce, stejne kazda mama obcas prckovi jednu streli tak nac ty pocity viny kolem toho?
Miso, tak jak?
Není tady
Dita.L napsal(a):
Baf, Pet, ta fotka s Misuli vypada, jak kdyz dostava prave od taty na pr.del Jinak zvonek dobry, ja jsem si jenom rikala, ze nechapu, proc vazes na cepici takovou desnou masli vubec jsem nepoznala, ze je to zvonek.
Tutuli, ty se tu normalne sexualne rozepisujes a pak z toho vyleze drhnuti podlahy.
Hele, baby, kdyz tu pisete o tom, ze mate chut dat prckum na pr.del nebo jim jednu rovnou date, nemusite psat takovou tu omacku okolo, ze jako mam na sebe vztek, urcite bych to neudelala bla bla bla. Je to takovy strojeny, neprirozeny a stejne to tu je kazdymu jasny, ze byste si deti neprizabili. Vsak kdyz se s nima mazlite, tak to tu taky nerozmazavate neeeee? Kaslete na dobu a na predsudky spolecnost si muze rikat co chce, stejne kazda mama obcas prckovi jednu streli tak nac ty pocity viny kolem toho?
Miso, tak jak?
má recht, je to tak, ale to ví, co kdy si to přečte nějakej známej...., já vím, e vy víte, ale co ten známej?
Není tady
Dita.L napsal(a):
Miso, tak jak?
Tsss...tedy ty jsi nepoznala můj krásný zvoneček??? Béééé
A jako vimla sis, e já ádnou omáčku kolem trestání dítka nemám jo?? Já se rovnou přiznala
Tak a jdu hají, vypadá to na divokou noc. Budí se tu střídavě obě děti..pěkně jeden po druhém
Není tady
Holci, nekakani do 10 dnu neni zacpa a kdyz si Daduli naucis kakat s rourkou, tak pak bez pomoci nebude moct. Svaly u zadecku zlenivi.....
Není tady
Pet, ja se taky priznavam. Dobrovolne Hele a me bylo hned jasny, ze je to zvonek Jenom me pripadal jako cepice s masli ale at to teda bylo cokoliv, tak ja bych si na tom ruce zamotala
Tutuli, me to tu obcas pripada, jak kdyby si to tu cetla socialka Ted jsem docetla, prosimte, jak se >Kice dostali kaminky do usi? To si je tam strcila sama, nebo si hrala na pisku na pstrosa?
Není tady
Se omlouvám za tu omáčku ale ví co, vlastně ne - jsem toti o asi sedmnáct let ( ) kratí dobu matka ne ty - tak se upřímně přiznám, e jsem z toho pocitu byla trochu vedle, no...
Take vlastně omáčka je hlavně pro mě, tak mi do ní nerépé, jo
Přeji dobré ranko
a jinak zvonek a Miule je k serání
Tuli, taky jsem si říkala, co e jste to s muem takhle podvečer prováděli u jsem Ti málem záviděla - ale teda drhnutí podlahy si teda nech
Co ta Mía - se neozvala protoe dolo na pěsti??? A nebo na "podlahu"
Upravil(a) Holčička (19. 11. 2011 7:31)
Není tady
Ahoj, holky, já se musím přiznat, chodím vás sem dočítat, Radimek je narozený začátkem května, tak si od vás beru tak nějak rady..doufám, e vám to nevadí. Mohla jsem pořád inkognito ale píete si tu i soukromé věci, tak a víte, e vám sem někdo takhle leze. Byla bych ráda, kdybych mohla teda lézt dál. Děkuju..
Určitě mě pár z vás zná...
Není tady
Leontýnko klidně se knám přidej a načuhuj:-) jestli chce přidáme tě i na nástěnku jako VIP hosta jako máme Kikinečka a Gabku a klidně pi vůbec v tom problém není :-)
Holky a musím se pochlubit naím sněhuláčkem
Byly jsme s kamarádkou v Arkádách a teď je tam focení dětí zdarma, první foto zdarma dalí za 50,- tak jsme byly s dětičkama.
a tady je jedtě jedna co jsme fotily samy na dekoraci místo fontány
Upravil(a) mvkoty (19. 11. 2011 8:44)
Není tady
Mvkoty, tak to by bylo fajn, děkuju moc..
Upravil(a) leontyna (19. 11. 2011 8:58)
Není tady
leontyna napsal(a):
Mvkoty, tak to by bylo fajn, děkuju moc..
nemá vůbec za co :-D vdy je malý taky jetě jarňátko :-D
A holky zapomněla jsem se pochlubit Vikinečka u skoro leze, dneska se jí povedlo ulezt asi metr a půl pak se rozplácla jak placka :-)
Není tady
člověče, Mío, ta neprofi fotka je snad hezčí a je fajn, e nefotí děti se Santou.... jsem vdycky byla tak nasra.tá, kdy vude vylezl Santa
Leontýnko, vítej Já si myslím, e nepatří mezi VIP hosty, ale regulérně na nástěnku mezi Jarňata - ale - to je úplně jedno
Taky jsi potrefena háčkováním? Kdy vidím to foto v metru?
Vůbec, Mío, kde máme foto nějakého dalího výtvoru
Upravil(a) Holčička (19. 11. 2011 9:08)
Není tady
Ahoj holky,
no to byl záměr , ale na "tamto" nakonec taky dolo, asi odměna za dobře odvedenou práci
Ráno budíček zase brzo, Kika se přičurla, tak la ke mně do postele a zakalala a vysmrkala se a tak se probudil i Davča..., to je děs tohleto, se tak těím, a jednou budu spát celou noc a do 10h ráno.
Mío, to je koda, e jste si nepromluvili...., krásné fotky
Leontý jasně, jsi vítána, dokonce, proč vlastně nejsi u nás od počátku, vak tu máme i holky květnové ne?
Není tady
Take dámy moje zlaté udělala jsem trochu pořádek na nástěnce a prosím Medulku, Ditu o míry prcků v 8měsících
No a zbytek jako Heri a Zuzanka tam bych potřebovala vechny míry a zbytek dodávat po kontrolách a to tam můu dodávat :-)
Holčí myslí háčkovaný výtvor? No tak to se načeká já to odloila protoe jsem prostě debil a čepička prostě není.... a ta neprofi fotka se mi líbí taky víc. Čekala jsem od profíka lepí světlo a hlavně e to nafotí tak aby tam ty sněhuláci byly komplet a kdy ne tak e nebudou takhle blbě usekaný....na PFka si nafotím děti sama jako kadý rok a bude to
Není tady
Ahojky holky tak jsem nástěnku vyřeila jinak. Udělala jsem uivatele Jarňata kterým se můeme přihlásit kterákoliv z nás a můeme tak upravit nástěnku abych to nemusela dělat jen já :-) Heslo vám polu do SZ
Teď jdu udělat nový chlív protoe tady odpolko nebudu tak aby jsme nepřetakovaly
Není tady