|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holky sorry fakt já jsem poslala hesla jen těm co tam nebyly :-( no nějak mi to nemyslí. Ještě jednou se omluvuji.
Dituš po slivce ti už bude jedno že datlíš jedním prstem :-D
Holky tak jsem fakt ráda že jsem jen na dvou fotkách. Na jedné jsem jak prasnice s pupkem a na druhé se tvářím jako blb 
Upravil(a) mvkoty (24. 10. 2011 23:04)
Není tady
holky, já taky moc prosím hesla 
Není tady

Upravil(a) bellatrix (7. 12. 2011 22:24)
Není tady
Tutuli, fotky taky super 
Kika je tam moc roztomilá a máš pravdu, jedinej Davča je tam vysmátej na všechny strany a spokojenej u každého - prostě kluk do nepohody. Se potom nedivím, že o něj byla taková rvačka - Vikča po něm jela jak slepice do flusu
Nejvíc se mi líbí ta fotka jak ho tam Danielka i Vikča hladí obě naráz 
Jo a jinak Vás teda musím maličko pokárat. Páč dětičky tam máte na 100 fotkách, ale abyste fotily taky maminky to néééé ... Kde je Medulka s klukama, Dita s dětma, Míša s dětma ???? 
Tutulku a Holčičku jsem tam z blízka zahlídla, ale to je tak všechno.
No moc dobré dokumentátorky z Vás teda nejsou 

Není tady
Dádulko, vždť tam jsou i holky, u mě určitě je Dituš s Alexinkou Medulka s Jonáškem, Holči s Dadů a Květa s Dádou...větší děti se moc fotit nechtěly ty si užívaly autíček a trampolíny.
A že tam nejsem já na fotkách to je jedině dobře :-)
Není tady
Míšo promiň, máš pravdu - máš je tam. Ale Dita je tam skloněná nebo otočená, Medulka jen jednou .... já nechci sekýrovat - jen jsem si říkala, že by tam i ty maminky mohly být víckrát no
Děti známe z rajčat nebo Fb, tohle byla příležitost poznat i ty mamky víš .....
Ale to je jen můj osobní názor
ten vyjádřit můžu ne ??? 
Není tady
Dádulko to víš že můžeš :-) já to nemyslela zle to neee....ale víš jak děti na dekách maminy kecaly tak nějak nebyl čas a upřímně mě to ani trochu nenapadlo...Ale příště napravíme a uděláme foto ještě maminek s dětma :-))))) Ale zabírám si focení, abychnemusela být focená:-D
Není tady
mvkoty napsal(a):
Dádulko to víš že můžeš :-) já to nemyslela zle to neee....ale víš jak děti na dekách maminy kecaly tak nějak nebyl čas a upřímně mě to ani trochu nenapadlo...Ale příště napravíme a uděláme foto ještě maminek s dětma :-))))) Ale zabírám si focení, abychnemusela být focená:-D
Já vím že ne Ty šmudlo 
Holky, to koťátko co jsem zachraňovala minulý týden nám včera umřelo 

Byla jsem s ním sice hned na veterině, ale bylo v příšerným stavu - blechy, škrkavka - nezvládlo to 

Není tady
Ahoj holky!
Naše noc stála za to....kašlalo to jedno přes druhé, to jak byly v té vodorovné poloze, ráno ani jeden ani jednou 
Dadul máš pravdu, bohužel, jak dorazila Medulka s klukama, musela jsem jít krmit Davídka, tak jsem z toho koutku šla ke stolku, pak už se na focení nedostalo, z mé strany, Davídek na fotkách vypadá vysmátě, ale pěkně mi tam zatápěl, holky můžou vyprávět jaká je to hysterka 
, snažila jsem se ho tam uspat a stejně spal jen 20 minut, možná ani to ne, prostě po dobu než jsem doběhla pro mekáče. Než se rozloučila Holčička udělali jsme aspoň ty společné fotky, chvilku jsme poseděly, někdo krmil, někdo uspával, někdo něco zobal, pak se rozloučila Dita a pak jsme se rozpustily všechny.
Slibuju, že příště bude dokumentace lepší!
Upravil(a) Tutule (25. 10. 2011 10:14)
Není tady
Dadula napsal(a):
Jo a jinak Vás teda musím maličko pokárat. Páč dětičky tam máte na 100 fotkách, ale abyste fotily taky maminky to néééé ... Kde je Medulka s klukama, Dita s dětma, Míša s dětma ????
No moc dobré dokumentátorky z Vás teda nejsou
asi jsem jim chyběla já 

Není tady

Upravil(a) bellatrix (7. 12. 2011 22:24)
Není tady
Gabka napsal(a):
Dadula napsal(a):
No moc dobré dokumentátorky z Vás teda nejsouasi jsem jim chyběla já
Gabko, na Tebe jsem při psaní toho příspěvku myslela
... fakt, to se hned totiž pozná profík 
Není tady
Příště to uděláme tak že jakmile se sejdeme všechny udělají se fotky maminek s dětma a společná fota a potom se bude drbat :-D
Je fakt, že nějak moc nebyl čas a abych pravdu řekla já s tím mým pidi foťáčkem už moc nefotím. Není to jako dřív když jsem měla zrcadlovku a vše potřebné, to mě focení vyloženě bavilo a vychutnávala jsem si to. Ale když ode mě odešel přítel vzal si i foťák a vybavení k němu co jsem dostala jako dárek k narozeninám. No jo nedala jsem mu sedačku tak si vzal foťák.
Ale to je jedno pořídím si časem taky nějaký lepší pořádný a budu dokumentovat zase jako dřív.
Dádulko to mi moc mrzí s koťátkem. Ale říkej si že už je mu dobře a nic ho netrápí. Já si to u Aishinky říkám také.
Tuli Dáda nebyl zase taková katastrofa, jen mu nešlo usnout tak si trochu poplakal....To kdyby tam spustila Vikča svůj výstup tak by asi všichni utekli :-) Dáda by spinkal dál, ale okolní dětičky dosti ječely a hlučely tak ho vzbudily.
Jsem vám chtěla napsat co se mi zdálo za sen. Fakt hovadila, ale nervy neskutečné. Zdálo se mi že mi utekla Vikuška a Robík naní koukal z okna jak si leze po silnici a mává na bus. Řidič jí chtěl svezt a tak Robík běžel pro malou ale už jí nemohl najít, hledal jí všude já taky ale musela jsem na přednášku a potom jsem běžela na policajty. Když jsem přišla domů tak přišel Robík s Míšou a Vikča byla s nima. No já mu samo naložila a strašně jsem ho sfackovala, že tohle vůbec dopustil. Myslela jsem že zešílím strachy.
Není tady

Upravil(a) bellatrix (7. 12. 2011 22:23)
Není tady
Bell a ty je nechceš? :-D máš je zanošené nebudou tě nikde škrtit a krásně se budou natahovat :-D a jsou z USA 

to by mě v životě nenapadlo dávat na net použité spodní prádlo. Neřeknu ještě kojíci podprdy ale kalhotky to fakt neee:dumbom:

Není tady
No však píše, že daruje, na každém z nás je, jestli to "zkousneme" ... jsou lidi, který zadarmo budou nosit i spodky pos....ný
takže já se vlastně ani nedivím.
Ještě jsem Vám zapoměla napsat, že jsem se stavila dneska s E. u doktorky na kontrolní vážení. Takže má 7,09 kg, což je myslím víc než pěkný na to, že je plně kojená (ty 2 lžičky mrkve a 2 lžičky kaše minulý týden nepočítám). Když jsem jí řekla, že dneska dostane oficiálně první příkrm, tak se stráááášně divila.
Včera jsem zavařovala a E. dneska teda extrémně chutnalo ... kdo tohle bude živit 
Není tady
holky, fotky ze srazu nádherné - fakt jsem se zasmála, hlavně jak tam dětičky měly valnou hromadu
mrkla jsem ještě ráno a je teda fakt, že maminky tam moc nejsou, ale našla jsem každou z vás aspoň 1x
(jen u Meduli jsem pořád koumala, kdo by to mohl být
), dětičky jsou krásné, Davídek tam měl hotový harém
Tutuli, Ty jsi nějaká echt panička, ne? co máš proti takovým krásným tangám
jak píše Míša - z USA, ještě k tomu zanošené, nebudou řezat
jako já chápu, že někdy dá na prodej někdo nové prádlo (např. dostane dárkem špatnou velikost apod. a vyzkouší jen přes spodní prádlo), ale použité se mi taky nezdá (jakože podprsenky mi asi až tak nevadí, když jsou třeba jen jednou prané apod., ale kalhotky...)...
já bych třeba spodní prádlo takto nekoupila ani Dorči a to z druhé ruky kupujem oblečení naprosto běžně, ale kalhotky opravdu ne... maximálně, když jsem dostala kdysi od švagrové po neteři...
Upravil(a) lenkaB (25. 10. 2011 13:11)
Není tady
Daduli, to má Elenka krásné míry 
No já jsem taky vzala jenom kalhotky pro Kiku od švagrové neteři, tam ale vím, že je naprosto vpořádku, žádný problém nemá (myslím tím holčičí), je čistotná a navíc ona má takovou spoustu oblečení vč. spodního prádla, že vím, že ty kalhotky měla jen párkrát na sobě 
, ale u ženských člověk nikdy neví co má a nemá...a ještě když je úplně cizí...
Nebo mi jedna sousedka dávala často oblečení po jejích vnucích...a byly tam slipy, no tak letěly rovnou do koše.
Míšo buď v klidu, Kika měla 7kg v 8 měsících plně kojená a 2 měsíce už měla příkrmy a jak jí jely, ale jak víš, je to drobes pořád.
Není tady
Zdravím 
Tak jsme konečně doma... jsem si myslela, že už ani nedojedu, jak se mi zavíraly oči... 
Daduša včera usnula až někdy v devět (normálně spí už v sedm). A jedla 18 - 20 - 0 - 2 - 4 - 6 - 9 ... pak už po třech hodinách... Já fakt nevím, co mám dělat, aby tolik v noci nebaštila. To v těch 18 dala ještě 100ml kaše a pak se dopucla mlíkem, tak jsem si libovala, jak bude krásná noc 
Mám opět kočárek v reklamaci a opět nám půjčili ten červený pidikočík pro panenky
Tak zase budu po vsi dělat parádu 
Dádul, kočičky je mi líto 
Ke srazu - já jsem odjela v naprosto pravý okamžik
mám pocit, že Dadů spinkala už ve výtahu
aby taky ne, pusina moje 
Trochu mě dostalo do kolen parkovné 150,-Kč
a to, že jsem se z podzemních garáží musela opět složitě vracet na horní parkoviště, abych zaplatila, neb tam automat nefungoval 
Vyšlo mi to časově úplně tak, jak jsem si představovala (i jsem si dala "fóra" a nakonec ho vyplnila kufrováním do externího IKEA skladu
). A sraz byl super 
Těším se na jaro, až vás uvidím pohromadě 
Není tady
Dadula napsal(a):
Tutuli, fotky taky super
Kika je tam moc roztomilá a máš pravdu, jedinej Davča je tam vysmátej na všechny strany a spokojenej u každého - prostě kluk do nepohody. Se potom nedivím, že o něj byla taková rvačka - Vikča po něm jela jak slepice do flusuNejvíc se mi líbí ta fotka jak ho tam Danielka i Vikča hladí obě naráz
Prej hladí 

já myslím, že ho holky dost slušně zmydlily

Nutno říci, že jim to Davča nebyl nic dlužen 
Ale máš pravdu, fotka je to suprová 
Není tady

Upravil(a) bellatrix (7. 12. 2011 22:23)
Není tady
Kdepak Vás mám, kolegyně???

Dadulina to dneska zalomila už v 18:30 !!!! Tak jsem zvědavá, jestli je to odměna za ten včerejšek a nebo jen ticho před bouří 
Mám-li se vyjádřit ke spodnímu prádlu, tak jsem stejného názoru jako Bell...
vršek klidně z druhé ruky (samozřejmě s rezervou
) ale spodek ani po ségře 

Upravil(a) Holčička (25. 10. 2011 19:30)
Není tady