6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
hele a nema tu depresi on? Treba se za to stydi, tak seka patky
Není tady
Dita.L napsal(a):
hele a nema tu depresi on? Treba se za to stydi, tak seka patky
Podle mě ne, protože když mu zavolá kdokoliv tak se usmívá a hihi hi kecá naprosto v pohodě, jen určitý telefony chodí vyřizovat jinam třeba na záchod a když přijde tak zase nasadí kamennou tvář
Není tady
a zkousela jsi poslouchat za dverma?
Není tady
Ne protože by mě slyšel, máme parkety a ty vržou takže jakmile vylezu na chodbu tak on to slyší.... večer až přijde tak si s ním naposledy zkusím promluvit a pokud mi opět řekně že je vše ok a že nemá náladu tak mu řeknu že já nemám náladu na tento stav našeho vztahu a že od něj odcházím....radši se budu dohadovat s matkou než být v tomhle.
Strašně mi ubližuje tím jak leze na ty stránky. Dřív mi to nevadilo protože bylo vše v pohodě ale co jsem otěhotněla a měla jsem už viditelné bříško vše se změnilo. A je to čím dál horší. Sebevědomí mám na bodu mrazu, připadám si naprosto k ničemu a to jen díky jeho chování ke mně
Není tady
Upravil(a) bellatrix (22. 11. 2011 12:53)
Není tady
Bell, krásně napsané
Jak se vám daří? Zdraví? Bez vší? Doma? V teple? S mužem?
Není tady
Upravil(a) bellatrix (22. 11. 2011 12:52)
Není tady
Tak to si užijte tu dámskou jízdu, i když trochu smutnou. Ono prostě nejsou vždy veselé historky na programu to je život. My teď řešíme toho našeho tátu, že tak blbne... to je jeden zářez za druhým. Už mi i volal švára, jestli si s ním má promluvit, aby se probral... No, uvidíme.
Je super, že Tě dovede tak "rozparádit" Vikin kamarád - já se z tebe picnu
Není tady
Ahoj holky, než stihnu dočíst, tak rychle podám info.
V čekárně jsme strávily asi 1,5h, ještě, že mám tak super taťku, co celou dobu vozil Davínka venku v kočáru, byl prý moc hodný a děda taky, chodili a chodili...
No a Kika měla v uchu 2 maličké kamínky, jeden jako špendlíková hlavička, druhý o trochu větší , nicméně má prý počínající zánět středního ucha, tak jí to vyplachoval a máme nějaké kapky a sirup. No atb a píchání zatím nemusí být...stejně to Kika chudinka ořvala
Co mě štve je, že v pondělí kontrola a zase nejdeme do školky , to je fakt na palici...chodila 3 neděle v kuse a zase doma
Není tady
Míšo, moc se omlouvám, úplně jsem zapomněla, naskytla se mi náhodou super kombinézka, tak už jí mám na cestě domů
No a napadlo mě s tím tvým, když s tebou teď nechce komunikovat, co mu naspat nějaký dopis? Kde bys napsala, co píšou holky, co tě trápí, jak se cítíš atd.
Mrzí mě to, že to máš takové
Bell, a pak už bude manžel pořád doma? Fakt tě obdivuju, jak to zvládáš, já bych to nedala a ještě bydlet u tchyně... No a ten frajer Viki, jaký je? Co líbil by se ti jako zeť?
Doufám, že si pro nás ulovila nějakou fotku....
Není tady
Tuli, jak jako kamínky???
jako normální šutry???
Holky, Dadů zase nekajdí - předevčírem jsem jí po čtyřech dnech pomohla trubičkou. Byla to taková normální dávka. No a dneska je to druhý den zase bez. Trubička nic. Dávám jí čaj a vypije ho tak 50-100ml denně, včera i dnes měla ke sváče jablíčko. Prdí o sto šest
ale to je tak všechno... chjooo. Přemýšlím, jestli nevypustit večerní kaši - teď má vícezrnou - a místo toho nedat zase zeleninu. A třeba jen špenát s cuketou - aby ji to trochu prohnalo. Nebo já fakt nevím
Není tady
Holčička napsal(a):
Tuli, jak jako kamínky???
![]()
jako normální šutry???
Holky, Dadů zase nekajdí- předevčírem jsem jí po čtyřech dnech pomohla trubičkou. Byla to taková normální dávka. No a dneska je to druhý den zase bez. Trubička nic. Dávám jí čaj a vypije ho tak 50-100ml denně, včera i dnes měla ke sváče jablíčko. Prdí o sto šest
ale to je tak všechno... chjooo. Přemýšlím, jestli nevypustit večerní kaši - teď má vícezrnou - a místo toho nedat zase zeleninu. A třeba jen špenát s cuketou - aby ji to trochu prohnalo. Nebo já fakt nevím
No normální z pískoviště asi nejspíš..., takové fakt maličké, jedem černý maličký a jeden takový bílý....
S tím kaděním nevím, zkus švestkovou přesnídávku.
Není tady
a jo, vidíš, já si nemohla vzpomenout, co jste mi minule radily tak Ď zkusím, ale až zítra. dneska už se nikam nedostanu...
Není tady
No, já tak nějak střídám kupované a domácí a všechno mi to přijde stejné konzistence spíš řidší... večerní kaše se sotva udrží na lžičce
Není tady
Holčička napsal(a):
No, já tak nějak střídám kupované a domácí a všechno mi to přijde stejné konzistence spíš řidší... večerní kaše se sotva udrží na lžičce
Hm, tak zkus tu švestku no a jinak rada s dr. Chudě Danielka, musí jí to tam tlačit.
Není tady
Tutule napsal(a):
Hm, tak zkus tu švestku no a jinak rada s dr. Chudě Danielka, musí jí to tam tlačit.
No, to já právě nevím, jestli vůbec. Ona nevypadá, že by jí něco trápilo. Ani nemám pocit, že by se snažila tlačit a nešlo jí to. Já nevím. Ani té rource tam nic "nepřekáží"
Tak je možné, že prostě nemá co ... a já tu jen plaším
Není tady
Tuli dobře tak já jí písnuý že už kombinezku máš....s tím dopisem jsem to už zkoušela a jediné čeho jsem se dočkalo bylo, že mi řekl, že se mi asi něco zdálo nebo co.
Já nevím ale přijde mi že už jsem udělala maximum proto aby jsme byli v pohodě. Připadám si jako kolovrátek stále se ptám v čem je problém, jestli ve mně nebo v čem, že prostě máme stále takový problém. Ale odpověď je stále stejná..... Tak jsem asi magor, že jsem nespokojená
Není tady
Holčička napsal(a):
Tutule napsal(a):
No, to já právě nevím, jestli vůbec. Ona nevypadá, že by jí něco trápilo. Ani nemám pocit, že by se snažila tlačit a nešlo jí to. Já nevím. Ani té rource tam nic "nepřekáží"
Tak je možné, že prostě nemá co ... a já tu jen plaším
A jak často teda kaká? Třeba opravdu všechno spotřebuje a nemá co vyloučit, však je fakt, že stále kojíš a tu zeleninu si tam třeba střádá delší dobu no
Upravil(a) Tutule (18. 11. 2011 17:07)
Není tady
No a Kika spala 2,5h a to jsem jí ještě šla nenápadně budit ječícím ospalým Davídkem, protože jsem jí musela už vyndat z ucha tu vatičku s léky. Kápla jsem jí a teď vypadá mnohem líp, ouško prý nebolí, dokonce něco i pojedla...ona totiž zase celý den nic nechtěla, jak jí něco je, nejí...
To bych potřebovala já, jsem teď jak kyselina, sním všechno co mi přijde pod ruku nedokážu to zastavit, jsem fakt hrozná
Není tady
Tutule napsal(a):
Holčička napsal(a):
Tutule napsal(a):
Tak je možné, že prostě nemá co ... a já tu jen plašímA jak často teda kaká? Třeba opravdu všechno spotřebuje a nemá co vyloučit, však je fakt, že stále kojíš a tu zeleninu si tam třeba střádá delší dobu no
neděle - středa (pomohla jsem rourkou) - a dnes je pátek a ještě nic...
Předtím to bylo OK cca 1x denně. nemůžu si uvědomit, jestli jsem třeba něco nejedla špatně já...
No jak říkám. Nechám to do neděle být a pokud bude vše OK, tak asi zavolám nebo se stavím u Dr. a zeptám se. Abych věděla.
Jsem přemýšlela, jesli to nemůže být těmi zoubky. Ale ty už si myslím, že jsou prořízlé úplně a navíc to většinou způsobuje opačný problém, že
Tuli, taky jsem jak kyselina ještě že máme doma tolik jablek...
Není tady
holky buďte v klidu já jsem na tom s jídlem stejně....taky jsem kyselina :-(
za chvíli se do ničeho nevejdu a když jsem náhodou vlezla na váhu tak se mi udělalo zle...jsem na váze jakou jsem měla když jsem šla rodit :-(
Není tady
Jsem teď před koupáním vážila Vikču na naší digi váze a ona má jen 7,5kila no to se nedivím, že mi lidi říkají že jí je tak 5měsíců...tak jsme zvědavá kolik naváží dr až půjdeme na prohlídku
Není tady
Holky, já jsem tak strašně unavená. Šíleně. Nějak mě to dvojité rodičovství zmáhá . Děcka vyžadují pozornost, taky mě venku kapku ofouklo, tak jsem z toho taková honavená, že sotva držím oči. Manžel prý, běž si chviličku lehnout. Tak jsem šla, ale vydržela jsem spát sotva 20 minut a šlus. Ale z betle jsem se teda vyhrabat nemohla, musela jsem se hodně přemáhat. Tak doufám, že neusnu u Vyprávěj.
Bell, moc hezky jsi to Míše napsala. Ale je to těžké, páč všechny víme, že to není problém momentální, ale dlouhodobý a co si tak vzpomínám, tak opravdu už Míša zkoušela ledacost, aby všechno klapalo a prd. Furt tancovat kolem chlapa a chodit kolem něj po špičkách a být vděčná, když mně nebo dětem věnuje chviličku pozornosti, tak na to si sebe teda taky trochu vážím.
Když vztah evidentně nefunguje, ale řešit to chce jen jeden, protože druhý problém nevidí, tak to je pak těžké. Míšo, co si zkusit promluvit s nějakým psychologem anebo přímo rovnou s odborníkem v manželské poradně ? Samo, že bez chlapa, páč toho bys tam určitě nedostala, když se vlastně nic neděje.
Nic, jdu uložit draky. Adélka už je strašně ospinkaná.
Není tady