6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dita.L napsal(a):
jaky naramek UV? Me totiz napada jenom Umela Vyziva boze to materstvi vysiluje mozek
Ja budu taky muset dneska zacit neco uklizet, mam tu kos pradla na zehleni, ale ten asi necham Pavle (vsak ona ho rada vyzehli, jestli bude chtit bezet o vikendu za cikorkou ) tak asi povysaji, vytru a uklidim botnik a bundy. U nas se totiz tahnou bundy prubezne po zabradli od prizemi az po druhe patro Ja to zabradli asi odsroubuju ale predne z neho musim uklidit svoji nosici bundu povesenou mezi 1 a 2 a kozisek zaveseny v prizemi
Jé tak na zábradlí máme bundy taky , máme sice krásné věšáčky, každý má svoje místečko, ale kvůli kočáru, který je tam napasovaný se nedá k těm věšákům pohodlně dojít, tak to každý hází na zábradlí,náš táta to dokonce vylepšuje tím, že si bundu odkládá přes kočár
O žehlení mi ani nemluv....jenže já mám zákaz žehlit při tv, protože žehlička kostičkuje obraz a zasekává...takže můžu žehlit, až nebude atraktivní program nebo až manžel unse, jenže to se mi zase nechce, přece nebudu žehlit a čučet u toho na to, co mě nebaví, takže mám důvod, proč to pořád odkládat....
Ten náramek je takový, co senzoruje UV záření, dává se dětem v létě, nevím jak moc to funguje, ale když s tím přišla Holčička (bylas to ty vid?), že za vyluštění sudoku ho dostaneme zadarmo, tak jsme tu sudokovali
Upravil(a) Tutule (17. 11. 2011 10:12)
Není tady
Ano ano, UV náramek už taky přišel, jsem to zapomněla hlásit
Tak u babi naprosto OK. Nevím, jestli se přetvařuje a pak si tatínkovi stěžuje, ale s námi byla v pohodě. Takže mi to přijde, že jediný, kdo s tím má problém je otec.
Pohovor s maminkou pomůže, ale jen mě - oni jsou rozvedení, takže si můžeme svorně postěžovat
Není tady
Kde jste, ženský Já si z nudy našla na těhulkách den svého porodu a celý si to pěkně pročetla - i ty dny pak. Mě tak došlo, že jsem to vlastně nečetla pořádně
Ale co mě nejvíc pobavilo, to sem musím dát. Doufám, že se Dita nebude zlobit ale já si fakt málem učůrla
Dita.L napsal(a):
Lidi, ja mam tak vykojenej mozek, ze to uz snad horsi bejt nemuze. Vypravila jsem se s kolombickem do lekarny pro leky, malou v satku. Napred jsme vyvencili psa a teprve pak az potom, cca 30 metru od baraku jsem si vsimla, ze Kolombo NEMA BOTY
Jeste ze je teplo a neprsi
Tak přeji pěkný večer, já jdu už asi do hajan. Máme toho dneska všichni plný kecky
Není tady
Holčička napsal(a):
Kde jste, ženský Já si z nudy našla na těhulkách den svého porodu a celý si to pěkně pročetla - i ty dny pak. Mě tak došlo, že jsem to vlastně nečetla pořádně
Ale co mě nejvíc pobavilo, to sem musím dát. Doufám, že se Dita nebude zlobit ale já si fakt málem učůrlaDita.L napsal(a):
Lidi, ja mam tak vykojenej mozek, ze to uz snad horsi bejt nemuze. Vypravila jsem se s kolombickem do lekarny pro leky, malou v satku. Napred jsme vyvencili psa a teprve pak az potom, cca 30 metru od baraku jsem si vsimla, ze Kolombo NEMA BOTY
Jeste ze je teplo a neprsi
Tak přeji pěkný večer, já jdu už asi do hajan. Máme toho dneska všichni plný kecky
Ty vadooooo a ja zas do toho cumim, jakto ze se mi na maminkach otevrel tenhle stary prispevek a nadavam, ze babinet zase blbne a micha tehule s maminkama
Není tady
Tutuli, u nas take vesacky zabarikadovane kocarem, ale na ten uz se okladaji kabelky a tasky. Na bundy neni misto
Není tady
Dobré ranko,
tedy aspoň vám. Já si naivně myslela že se depky zbavím když jí zaspím, ale naopak je to ještě horší. Nejradši bych někam utekla sedím tady malá si hraje a já tady brečim do kapesníku a do kafe. Nevím co jsem komu udělala, že mě život takhle školí.
Nic nebudu vás tím tady otravovat a zatěžovat.
Holčí jsi mi pobavila :-) já radši na těhulkách nehledám měla bych asi splín, že to těhu tak rychle uteklo.
Není tady
Holčička napsal(a):
Míšo, otravuj a zatěžuj, od toho tu přece jsme
Holčí děkuji...je to jako vždy chlap:-( opět to samé jako vždy ale teď mám podezření že někoho má.včera jsem si s ním chtěla promluvit a vše co jsem řekla mu bylo k smíchu. Normálně se mi vysmál.
Není tady
No jo, je na paličku... to tu víme
Bych ho asi kopla už do zadnice.... čí je to byt, co v něm jste? Spíš tvůj nebo spíš jeho? (vím, že to máte přes kohosi...)
Není tady
Upravil(a) bellatrix (22. 11. 2011 12:54)
Není tady
Holčí byt je jeho bratra, takž pokud půjdu tak já....
Bell když pominu to že opět žijeme jen vedle sebe domů se jde vyspat a najíst..tak třeba telefony které chodí vyřizovat do jiné místnosti, sms u kterých se potutelně usmívá ale na mě je jak na cizí. A teď mi oznámil, že bude v práci každý den včetně víkendů a když se zeptám proč? TAk mi řekne protože chci. Doma se zdržuije minimálně a když tak sedí u netu a hraje si hry. Když nejsem doma tak opět brouzdá po oněch stránkách a když jsem mu včera řekla, řže mi to vadí tak se mi vysmál
Není tady
Upravil(a) bellatrix (22. 11. 2011 12:53)
Není tady
Čau kočky,
tak na akcích bylo suprově, s kolegy jen chvíli, zdržela jsem se fakt jen hodinu a půl, což bylo zoufale málo, byla bych mnohem dýl, páč nálada byla skvělá, ale aspoň něco. Děťátka si manžela vychutnala, ale přežil to a byl očividně rád, když jsem přišla domů. To jsem malou nakojila, uložila, manžel obstaral malého a už jsem valila na ten bowling s kámoškama. A to nemělo chybu, nařehtaly jsme se, pokecaly, prostě paráda. Nic neudělá člověku tak dobře jako vědomí, že jsou na tom ostatní stejně ( řešily jsme mimo jiné zlobivé děti, respektive chlapečky ). Takhle jsem se nepobavila už hrozně dloho. Slíbily jsme si, že to minimálně jednou za čtvrt roku zopakujeme.
Míšo, Tvůj chlap je fakt ........ . Proč s Tebou je ? Proč si s Tebou pořizoval dítě ? Nevím, co poradit, páč jsem tak vytočená, jak kdyby se to týkalo mě. A bohužel i tak beztradná .
Adélka už si regulérně sedá ( z pozice na čtyřech ), už dá i obě nožičky dopředu a pustí se rukama, ale to se za chvilku zkácí. Když se přidržuje jednou rukou, tak ok. Je to šikulka . Jájík se zase plazí po celém bytě ( hrozně rychle a zbrkle ) a furt mi vypíná počítač . Adélka se taky plazit umí, ale je pohodlná. Vždycky nejdřív zhodnotí, jestli jí to stojí za to se namáhat a když ne, zůstane na fleku, no prostě salámistka . To už musí být fakt motivace jako prase, aby se dámička pohnula .
Nic, jdu se věnovat dětem, páč Ady na mě z ohrádky křičí nenenene a Jája se pokouší vypnout PC . Koupili jsme děckám hrací koberec, tak jsem ho v kuchyni rozmotala a jdeme stavět komíny z kostek .
Není tady
Cipí na tyhle otázky bych taky ráda znala odpověď. Vikuška je vlastně náhodou, respektive je neplánovaná. A mě přijde, že když už se to tedy povedlo tak aby mohl říct, že on děti mít může po nezdaru s manželkou. tak aby jako všichni věděli že on je ok.....už mi ani neberou ty jeho řeči jak mě miluje a dal by za mě život a bla bla bla...vím, že má v práci nějaké problémy a štve ho to, že nemáme moc peněz což ho taky štve ale s tím musel počítat, že to nebude až tak jednoduché. Mám sto chutí odejít. Jenže kam? Na byt nemám a k našim se nevejdeme:-( a tam bych vydržela jen chvíli. Takže mi nezbívá nic než držet hubu a krok a nebo to zkusit řešit, ale sama nic nezmůžu. On se všemu jen směje respektive mě se směje a když se nesměje tak mě ujišťuje že je vše v pořádku, ale ono není.
Není tady
Ahoj holky,
Míšo ach jo, tak to pořád pokračuje, myslela jsem, že už je mezi vámi líp...i podle toho jak píšeš do vlákna třetí dítě....
Držím palce, ať si to už jednou pro vždy pořádně vysvětlíte.
No a nám začalo ráno pěkně, děti super, nechali mě válete se v posteli do 8.15, Davídek si asi hodinku sám v postýlce kadil a povídal, Kika taky moc hodná a teď jí začlo bolet ucho, pořád o tom mluví, kňourá, ptá se, kdy už to přestane bolet...tak jsem volala taťkovi a vyrazíme na polikliniku, bude víkend, tak ať nemusíme pak na pohotovost
Cipí, super, že sis to užila
Upravil(a) Tutule (18. 11. 2011 9:40)
Není tady
Tuli to já jsem si myslela taky, ale bohužel jsem se hooodně spletla. A jediné pořádné řešení jednou pro vždy je to že odejdu. On se vždycky srovná na chvilku a pak je to zase dokola znovu a znovu a na to já fakt nemám.
Takže opravu přemýšlím o tom že odejdu, jen mi mrzí že když odejdu zkazím dětem vánoce
Není tady
cau babizny
Miso, premyslet nad odejitim nebo nad spokojenym zivotem je stejne, jako bys preskocila v matematice cely priklad a zacala si uzivat rovnou ten spravny vysledek. To jaksi nepujde
Spis bych na tvem miste hledala nejaky zpusob, jak navazat komunikaci tak, aby ho zaujala (to ze by se mi smal by mi asi vadilo ze vseho nejmin, ale ty to asi budes muset prekousnout ) I kdyz se smichem, tak urcite veci sdeluje. Mela bys spis poslechnout, jake to jsou, nez se soustredit na to, ze uz se ti zase smeje. To te zbytecne vytoci.
Cipis jsem rada, ze se akce vyvedla
Není tady
Tutuli, ta kdoufam, ze ji to nebudou pichat. Atb to spravi pro Kiku.
Není tady
Dita.L napsal(a):
cau babizny
Miso, premyslet nad odejitim nebo nad spokojenym zivotem je stejne, jako bys preskocila v matematice cely priklad a zacala si uzivat rovnou ten spravny vysledek. To jaksi nepujde
Spis bych na tvem miste hledala nejaky zpusob, jak navazat komunikaci tak, aby ho zaujala (to ze by se mi smal by mi asi vadilo ze vseho nejmin, ale ty to asi budes muset prekousnout ) I kdyz se smichem, tak urcite veci sdeluje. Mela bys spis poslechnout, jake to jsou, nez se soustredit na to, ze uz se ti zase smeje. To te zbytecne vytoci.
Dituš hledat způsob komunikace to je super, ale můžeš mi říct jak to mám udělat, když jakkoliv s ním chci mluvit tak buď odchází, neodpovídá a nebo se jen směje? Kdybych tady dělala stiojky na hlavě tak jemu je to jedno. On si prostě žije podle sebe a nic jiného neřeší.
Příklad včera jsem se ptala jestli si uděláme hezký večer? A odpověď "Co si představuješ jako hezký večer?" Moje odpověď " popovídat si, dát si vínko, mazlení " jeho odpověď " fakt ne díky"
Není tady
A zeptala ses ho, co by si on představoval pod pojmem hezký večer? To by mě zajímalo.
Cipísku super, že ses odreagovala, ty toho vašeho taťku všude chval, protože si to neskutečně zaslouží
Naše pískle se už plynně obrací tam i zpět - a neválí sudy, neboť to umí obojí pouze přes jednu ruku, takže jede tam a zpět
zuby už jsou vidět
Není tady
Holčička napsal(a):
A zeptala ses ho, co by si on představoval pod pojmem hezký večer? To by mě zajímalo.
Cipísku super, že ses odreagovala, ty toho vašeho taťku všude chval, protože si to neskutečně zaslouží
Naše pískle se už plynně obrací tam i zpět - a neválí sudy, neboť to umí obojí pouze přes jednu ruku, takže jede tam a zpět
zuby už jsou vidět
Ano naposledy mi odpověděl že klid ticho nevšímat si ho............ale je to asi 14 dní co sám přišel s tím že mu chybí ty naše večery kdy jsme si otevřeli vínko povídali si koukali na film, mazlili se a tak....no a najednou je to vše pryč a mám ho nechat být.
Ráno odcházel do práce, já vstávala k malé a ani ahoj mi neřekl nic jako bych tam nebyla. Jindy když odcházel a já jsem spala nebo jen ležela přišel dal mi pusu, když dorazil do práce psal do kolika tam bude. V poledne psal nebo volal že je v pořádku a kde je, co děláme my. když vyrážel z práce prozváněl abych věděla že je na cestě. Dneska už nedělá ani jedno. Ale když se zeptám co se děje jestli je vše v pořádku nebo je nějaký problém tak je vše v pohodě.
Není tady
mvkoty napsal(a):
Dita.L napsal(a):
cau babizny
Spis bych na tvem miste hledala nejaky zpusob, jak navazat komunikaci tak, aby ho zaujala (to ze by se mi smal by mi asi vadilo ze vseho nejmin, ale ty to asi budes muset prekousnout ) I kdyz se smichem, tak urcite veci sdeluje. Mela bys spis poslechnout, jake to jsou, nez se soustredit na to, ze uz se ti zase smeje. To te zbytecne vytoci.Dituš hledat způsob komunikace to je super, ale můžeš mi říct jak to mám udělat, když jakkoliv s ním chci mluvit tak buď odchází, neodpovídá a nebo se jen směje? Kdybych tady dělala stiojky na hlavě tak jemu je to jedno. On si prostě žije podle sebe a nic jiného neřeší.
Příklad včera jsem se ptala jestli si uděláme hezký večer? A odpověď "Co si představuješ jako hezký večer?" Moje odpověď " popovídat si, dát si vínko, mazlení " jeho odpověď " fakt ne díky"
Tak v tom pripade bych se ho zeptala ja proc, kde je chyba a co se deje. a kdyby nevysvetlil, tak bych na nej proste vysypala svoje pocity. Jak me, jak se citim, jak to na me pusobi. Rekla bych mu ze jsem takhle nestastna a nemilovana. Pak bych mu rekla ze on je pricina mych pocitu a pozadala bych, aby s tim neco udelal, jinak je zacnu resit ja. Treba ne zrovna nejlepsim zpusobem pro neho ale urcite tim nejlepsim pro sebe. Nehodlam prozit zbytek zivota v depresi s chlapem, ktery me ji ustavicne navozuje kdyz po svete beha urcite jeden, kterej me z ni bude schopnej spis dostavat. Tecka. a dusit, dusit, dusit...... nezatahuj do toho ale slovicko ty. To vetsinou okamzite obrati protistranu do utoku. Mluv jen o sobe.
Upravil(a) Dita.L (18. 11. 2011 10:33)
Není tady
Tak v tom pripade bych se ho zeptala ja proc, kde je chyba a co se deje. a kdyby nevysvetlil, tak pak bych asi oznamila, ze v tom pripade si tedy delame vecer, ve kterem se zacina resit rozchod a zeptala bych se, jak by si to predstavoval
To jsem se ptala kolikrát neděje se nic, chyba taky nikde není, miluje mě přitahuji ho to vše je v pohodě jen prostě nemá náladu. To jsou jeho odpovědi. To že odejdu už jsem mu řekla když bylo Vikče cca 3 měsíce odjela jsem na týden k našim aby si v hlavě srovnal co chce. Volal denně jak mu chybíme a bla bla bla když jsem přijela byl týden v pohodě a pak to bylo zase nanovo.
Já chápu že toho má v práci dost, že maká jak barevnej, taky přes týden nic neříkám a skáču kolem něj jak pipka. Ale když má volný víkend byla bych ráda aby si nás všech všímal, šl s námi na procházku nebo Míšovi na zápas a večer si třeba dala to vínko a i ten sex. Mno ale to mám smůlu. Protože když cokoliv navrhnu tak se ksichtí a nikam nejde protože je strašně utahanej a do zimy se mu taky nechce.
Není tady