29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
krásné fotečky všem to strašně moooc sluší!
vypadá to na pohodový sraz a děti se vyřádily!
Není tady
Gabka napsal(a):
krásné fotečky
všem to strašně moooc sluší!
bylo to super
Teď mi napadá když tady budeš u Tulky že by jsme mohly udělat ještě jeden nějaký menší srazík
Není tady
Gabka napsal(a):
krásné fotečky
To jo, nejvic me pobavila Viky, jak placala Davidka po zadku
Bylo to super, i cesta byla ok
Jen ta lumpajda ted nechce spat
Není tady
Fotky parádní, sraz závidím .
Tuli, Davča tam měl pěkný harém, hlavně Míšina Viktorka po něm šla jak po uzeným . Holči, se dívám, že si to u Tebe Alexinka vyloženě užívala
.
Všem Vám to moc sluší, kočky .
Není tady
Hojky děvčátka, tak jste si to užily ??? Já dočtu, ale mohla bych taky poprosit o heslíčko k fotečkám
Není tady
Ahojky
Koukám, že sraz jste si užili . Akorát nechápu, proč se tam ty vaše děti, tak bijou??
A jak byla Alexinka nadšená z tety Holčičkojc
Já dnes byla s Miškou na nastřelení náušniček, tak už máme doma také velkou slečnu
Upravil(a) Pet (24. 10. 2011 19:58)
Není tady
mvkoty napsal(a):
Gabka napsal(a):
krásné fotečky
bylo to super
Teď mi napadá když tady budeš u Tulky že by jsme mohly udělat ještě jeden nějaký menší srazík
Mišo, to asi neklapne ... my ve čtvrtek dojedeme až pozdě večer, v pátek mají Tulíci nějaké závody a v sobotu už asi jedeme domů
Není tady
mvkoty napsal(a):
Gabko promiň já si říkala na koho jsem zapomněla, už je napraveno :-)
No výborně, tak to máš pěknou díru v hlavě, když jsi zapoměla i na MĚ
Šup šup, jsem zvědavá šííííleně
Není tady
Jsi zlato Pet, aspoň někdo na mě myslí
Holky, fotky super, ale kde je Míša ???? Nestydíte se, že jste ji ani jednou nevyfotily taky
Medi, koukám na tu hromadnou fotku a říkám si, sakra co je to tam za hubenďoura, asi vzaly nějakou kočenu do party přímo tam a pak mě teprve docvaklo, že je to naše Medulka
Děti jsou naprosto úžasný, ale taky mám pocit, že se to tam řezalo hlava nehlava .... jsou úžasňácký a maminky jsou taky kočule, sluší Vám to všem.
Jo a chci vidět tu čepku pro Alexinku .... šup Tutuli, pochlub se. Z dálky vypadá moc hezky
Upravil(a) Dadula (24. 10. 2011 20:25)
Není tady
Gabka napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Gabka napsal(a):
krásné fotečky
bylo to super
Teď mi napadá když tady budeš u Tulky že by jsme mohly udělat ještě jeden nějaký menší srazíkMišo, to asi neklapne ... my ve čtvrtek dojedeme až pozdě večer, v pátek mají Tulíci nějaké závody a v sobotu už asi jedeme domů
To je škoda :-( Jsem si myslela, že by jsme se mohly taky konečně poznat
Není tady
Pet napsal(a):
Ahojky
A jak byla Alexinka nadšená z tety Holčičkojc
víte co
ona byla tulící, ale jen s maminkou, no... Taky bylo dobrý - tam je to na fotce - jak ležela s tou hlavičkou zvednutou no prostě machr
Míša fotila, tak to chce fotky ještě od Tutulky, tam zase bude Miška - nějak tam chyběl tentokrát nějaký taťka, co by to blejsknul
Není tady
Holčí mě se nejvíc líbí ta fotečka jak zkoumáš Alexince zoubky :-D ta je naprosto úžasná :-D Mě vůbec nevadí že na fotkách nejsem, já moc fotogenická nejsem, raději budu stát za foťákem než před.
Není tady
Holčička napsal(a):
...... jak ležela s tou hlavičkou zvednutou
no prostě machr
......
taky jsem si říkala, že bude mít super břišáky
Není tady
Dadula napsal(a):
Holčička napsal(a):
...... jak ležela s tou hlavičkou zvednutou
no prostě machr
......taky jsem si říkala, že bude mít super břišáky
No. přesně jsem to taky říkala
to má odkoukaný jak Dituš doma posiluje
Míšo, vidíš, já zapomněla, že jsem studovala upírka - jsem si říkala, co je to jako za pózu ... a stejně jsem viděla jen ty spodní
ale jsou kráááásný
Není tady
Ahoj holky!
My dorazili domů až těsně na večerníčka, čekali jsme, až pro nás přijede taťka, ještě pak šel běhat, no ještě jsem je musela uložit udělat nám véču a na chvíli si sednout k tv...Kika v človíčkově skoro nekašlala, zato teď chudinka vůbec nemůže spát, vůbec nevím jak jí pomoct
Jinak sraz byl super, díky holky, moc se nám líbilo!!! Ráda si to zopakuju znova!
Míšo, já taky nedostala heslo, ale už mi ho poslala Gabka, já jdu svoje fotky teprve stáhnout, tak vydržte, ale myslím, že budu mít vlastně to stejné co Míša
Není tady
Není tady
zdar babizny. Vz me nutite tim jednim prstem tukat jako datel, bo me nikdo hesla neposlal.
Jinak uz parime v Ove, cesta byla v pohode. Neni to daleko
Není tady