6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
krásné fotečky vem to straně moooc sluí! vypadá to na pohodový sraz a děti se vyřádily!
Není tady
Gabka napsal(a):
krásné fotečky vem to straně moooc sluí! vypadá to na pohodový sraz a děti se vyřádily!
bylo to super
Teď mi napadá kdy tady bude u Tulky e by jsme mohly udělat jetě jeden nějaký mení srazík
Není tady
Gabka napsal(a):
To jo, nejvic me pobavila Viky, jak placala Davidka po zadku
Bylo to super, i cesta byla ok
Jen ta lumpajda ted nechce spat
Není tady
Fotky parádní, sraz závidím .
Tuli, Davča tam měl pěkný harém, hlavně Míina Viktorka po něm la jak po uzeným . Holči, se dívám, e si to u Tebe Alexinka vyloeně uívala .
Vem Vám to moc sluí, kočky .
Není tady
Hojky děvčátka, tak jste si to uily ??? Já dočtu, ale mohla bych taky poprosit o heslíčko k fotečkám
Není tady
Ahojky
Koukám, e sraz jste si uili . Akorát nechápu, proč se tam ty vae děti, tak bijou??
A jak byla Alexinka nadená z tety Holčičkojc
Já dnes byla s Mikou na nastřelení náuniček, tak u máme doma také velkou slečnu
Upravil(a) Pet (24. 10. 2011 19:58)
Není tady
mvkoty napsal(a):
Gabka napsal(a):
bylo to super
Teď mi napadá kdy tady bude u Tulky e by jsme mohly udělat jetě jeden nějaký mení srazík
Mio, to asi neklapne ... my ve čtvrtek dojedeme a pozdě večer, v pátek mají Tulíci nějaké závody a v sobotu u asi jedeme domů
Není tady
mvkoty napsal(a):
Gabko promiň já si říkala na koho jsem zapomněla, u je napraveno :-)
No výborně, tak to má pěknou díru v hlavě, kdy jsi zapoměla i na MĚ
up up, jsem zvědavá ííííleně
Není tady
Jsi zlato Pet, aspoň někdo na mě myslí
Holky, fotky super, ale kde je Mía ???? Nestydíte se, e jste ji ani jednou nevyfotily taky
Medi, koukám na tu hromadnou fotku a říkám si, sakra co je to tam za hubenďoura, asi vzaly nějakou kočenu do party přímo tam a pak mě teprve docvaklo, e je to nae Medulka
Děti jsou naprosto úasný, ale taky mám pocit, e se to tam řezalo hlava nehlava .... jsou úasňácký a maminky jsou taky kočule, sluí Vám to vem.
Jo a chci vidět tu čepku pro Alexinku .... up Tutuli, pochlub se. Z dálky vypadá moc hezky
Upravil(a) Dadula (24. 10. 2011 20:25)
Není tady
Gabka napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Gabka napsal(a):
bylo to super
Teď mi napadá kdy tady bude u Tulky e by jsme mohly udělat jetě jeden nějaký mení srazíkMio, to asi neklapne ... my ve čtvrtek dojedeme a pozdě večer, v pátek mají Tulíci nějaké závody a v sobotu u asi jedeme domů
To je koda :-( Jsem si myslela, e by jsme se mohly taky konečně poznat
Není tady
Pet napsal(a):
Ahojky
A jak byla Alexinka nadená z tety Holčičkojc
víte co
ona byla tulící, ale jen s maminkou, no... Taky bylo dobrý - tam je to na fotce - jak leela s tou hlavičkou zvednutou no prostě machr
Mía fotila, tak to chce fotky jetě od Tutulky, tam zase bude Mika - nějak tam chyběl tentokrát nějaký taka, co by to blejsknul
Není tady
Holčí mě se nejvíc líbí ta fotečka jak zkoumá Alexince zoubky :-D ta je naprosto úasná :-D Mě vůbec nevadí e na fotkách nejsem, já moc fotogenická nejsem, raději budu stát za foákem ne před.
Není tady
Holčička napsal(a):
...... jak leela s tou hlavičkou zvednutou no prostě machr
......
taky jsem si říkala, e bude mít super břiáky
Není tady
Dadula napsal(a):
Holčička napsal(a):
...... jak leela s tou hlavičkou zvednutou no prostě machr
......taky jsem si říkala, e bude mít super břiáky
No. přesně jsem to taky říkala
to má odkoukaný jak Ditu doma posiluje
Mío, vidí, já zapomněla, e jsem studovala upírka - jsem si říkala, co je to jako za pózu ... a stejně jsem viděla jen ty spodní ale jsou kráááásný
Není tady
Ahoj holky!
My dorazili domů a těsně na večerníčka, čekali jsme, a pro nás přijede taka, jetě pak el běhat, no jetě jsem je musela uloit udělat nám véču a na chvíli si sednout k tv...Kika v človíčkově skoro nekalala, zato teď chudinka vůbec nemůe spát, vůbec nevím jak jí pomoct
Jinak sraz byl super, díky holky, moc se nám líbilo!!! Ráda si to zopakuju znova!
Mío, já taky nedostala heslo, ale u mi ho poslala Gabka, já jdu svoje fotky teprve stáhnout, tak vydrte, ale myslím, e budu mít vlastně to stejné co Mía
Není tady
Není tady
zdar babizny. Vz me nutite tim jednim prstem tukat jako datel, bo me nikdo hesla neposlal.
Jinak uz parime v Ove, cesta byla v pohode. Neni to daleko
Není tady