6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dneska bude asi zajímavá noc u nás. Jediný kdo v téhle domácnosti spí je Michálek. Vikua histerčila v postýlce tak jsem jí vyndala e jí dám spát později a ona má elánu na rozdávání, teď je v postýlce v obýváku a haleká tady, vypráví a hraje si. To jsem na ní zvědavá jak bude spát v noci. A kdy nebude spát v noci tak to bude dohánět zítra během dne.
Kdyby tak chtěla spát celou noc, e bych se konečně taky trochu vyspala.
Není tady
Ahoj holky,
vůbec nestíhám, jak jsem psala, háčkovala jsem pro Ditu a e se mi to líbilo a Kika furt prudila, e chce taky, spíchla jsem jetě pro Kiku , bordel tu je jak v tanku, to jsem zvědavá jak tu do čtvrtka uklidím...očekáváme toti vzácnou návtěvu z Brna...
Holky určitě dorazíme, nakonec pro nás sjede taka, sousedka má nemocného kluka, tak do Prahy nejede, doufám, e bude ve ok, Kika má rýmu a já mám dojem, e na mě jde taky, no líbat se tam nebudeme, tak vás snad nikdo z nás nenakazí...
Jetě si musím znova nastudovat tu cestu..., máme tam sraz na 11h? Zhruba e jo?
Nemám dočteno jen tak zběně, Holči čmeláček je fakt super!!! Rozkoná!, Bell no vak jsem to říkala, e usuzovat něco z páru dílů nemá smysl...
No nic, Kika se budí, zase ty její sny a budí mi Davídka, sice se mi podařilo ho jetě uspat, ale nemusí to být definitivní, tak mu jdu připravit jídlo, vykoupat se a zítra ahoooj!
Není tady
Upravil(a) bellatrix (7. 12. 2011 22:26)
Není tady
Ahoj holky,
tak já nevím a zvauju, jestli vyrazit...Kika kale a Davídek má rýmu u taky , s takovou nás z toho koutku vyrazej jene mám tu čepici pro Ditu a pak bych vás ráda poznala aspoň na chvilku
Tak čekám, jestli to Kiky kalání je jenom takové to ranní, protoe v noci nekalala.
Bell, já dělám kalendář týdenní, dělám ale v programu, kde přidávám různé pičičandy jako jsou kytičky, motýlci atd, nevím jak dělají kalendář Lenka s Míou.
například:
Není tady
Dobré ranko babizny,
Holčí jeď opatrně prý je vude samá mlha tak a dorazíte s Dadů v pořádku. Do SZ ti polu číslo kdyby jsi náhodou bloudila, ale tomu moc nevěřím :-)
Tulu v kolik bude v praze? By jsme se mohly někde srazit cestou.
Bell já dělám nástěnný kalendář velikost A3 a 13stran včetně titlní strany. Na Mail bych ti to poslala, ale musela bych ti to nafotit, protoe kdy nemá program ve kterém jsem to dělala neviděla by jsi to. Tak odpolko nafotím a večer polu ju.
A kdy se podívá na stranky www.24print.cz tam jsoui ukázky kalendářů :-)
A dnení noc byla fajn, Vikuka usnula kolem desáté večer, do půlnoci k malé vstával tatínek, já byla hotová a ani jsem jí neslyela. No a pak vstávala ve 2 na mléko to jsem vstala já a potom v půl 6 na dalí mléko a vstávaly jsme v půl 8. Take spokojenost :-)
TEď si dám kávičku a půjdu si obarvit hlavu a dát se dohromady udělat ze sebe člověka aby jste se mě tam nelekly. A taky musím dát nabít foák co mi připomněla Bell. Stotisíckrát díky :-D
Není tady
Cau babizny.
Doufam ze se tu objeví někdo, kdo mi řekne kde to vlastně ten srazík je. To mzslím jako jestli je to nějaký obchodni centrum, park nebo nejakej obchod či podle čeho to poznám u na dálku, navigace to číslo nezná, ale navádí mě na parkovitě u Billz.
Jeí, píu jako blesk. Sem tam takz uhodím. Tz písmenka jsou uplně jinde tak tu tukám jedním prstem
Není tady
Ditu přesně tak zaparkuje u Billy a klidně to vem přes ní. Jakmile vejde do budovy tak jsi v DBK. Bude vlastně u pokladen a ty obejde dozádu a tam výtahem nebo jezdícíma schodama do 2. patra.
Parkovitě je bohuel placené :-(
Kdy to nebude moc najít cinkni já tě někde vyzvednu.
Není tady
dik
Není tady
Jo Kika se snaí chlemtá průdukový čaje, aby nekalala a mohla se mnou, jinak bych jí nechala u naich v trafice, ale ořvala by to, moc se těí, tak já mám nachystáno, jetě foák a teď ten největí oříek, co na sebe...
Není tady
Upravil(a) bellatrix (7. 12. 2011 22:25)
Není tady
Čau holky,
teda, musím se přiznat, e Vám taky ten sraz závidím . Bych se sráela a bych brečela .
Holči, čmeláček je k serání .
Dneska máme taky doma, páč jim v práci nejde elektrika. Pak je doma v pátek, protoe je svátek a dalí pondělí opět, páč jim opět nejde elektrika . Jájík je zase ve formě, u od rána se tady rozkřikuje, tak jsem ráda, e si to jednou vyere taky tatínek. Počasí je o ničem, zatím teda neprí, ale je to na spadnutí. Pokud pret nebude, určitě vyráíme v jedenáct ven, jinak mě trefí.
Předevčírem jsme se pokoueli sloit sporák ( poprvé od koupi kočárku ! Take jsme ani nevěděli, jestli nám něco nechybí . ). Jako celkem maturita. Podařilo se na druhý pokus . Ale zatím jsme vrátili korby, kdy se tam děcka jetě vlezou. Mají tam teda minimum místa k pohybu ( řekla bych, e vůbec ádný ), ale zase je pravda, e jak sebou neijí, tak tam líp a dýl spí .
No nic, jdu zpacifikovat Jáju, páč ten řev je ohluující .
Není tady
uijte si to těím se na fotečky
Není tady
Tutule napsal(a):
...očekáváme toti vzácnou návtěvu z Brna...
Není tady
Upravil(a) bellatrix (7. 12. 2011 22:25)
Není tady
Ahojky holky,
Bell tak to si tedy uíváte :-( To je tedy pech:-(
Srazík byl super :-) myslím, e jsem si uily vechny i dětičky :-) Fotky u vkládám na rajče tak potom hodím odkaz a heslo polu do SZ :-)
Vikča mi usnula cestou domů, spinkala jen chvíli a teď u 20minut ječí jak histerka protoe nemůe usnout. No tak tam el tatínek jí uklidnit a uspat.
Dneska měl jít na cvičo, ale vynechá je zdrchaný z chaty kácel tam stromy tak je hotovej :-)
Ach jo mě z tý holky klepne...no nic jdu tam a nemá amok koza jedna
Není tady
Není tady
já chci taky heslíčko
Není tady