29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Po druhem tehotenstvi se nemuzu zbavit nafoukleho bricha. Nejsem tlusta, obleceni kupuji ve velikosti 38-40, ale stve mne to bricho. Vubec se neprejidam, sladkosti nejim temer vubec. Dnes jsem si oblekla po dlouhe dobe kalhoty a jsou mi tesne i na stehnech. Ze by to bylo uz vekem?
Mate nekdo podobny problem a hlavne vite jak se toho bricha zbavit?
Není tady
Holkyyyyyyy, ze bych tady byla sama co vypadam jako opet tehotna?
Není tady
A nejsi?
Nafoukle bricho ,to zni jako kdyz mas zarazeny plyny.
Není tady
Blaznis? Jeste to by mi ted chybelo.
No proste se mi nevratilo do puvodniho stavu po tehu. asi bych mnela zacit cvicit.
Není tady
Mno ,cvicit.....jestli to nebude ono.
Není tady
Zkoušela jsi sedy lehy? Mě se po porodu vrátila váha hned, ale bříško zůstalo, vypadala jsem jako bych byla zase v tom, ale pár týdnů sedů lehů a je zase dobře. Chce to klid a čas, ze stresu se taky přibírá.
Není tady
Jak to vlastně je? Nafouklé břicho bývá známkou plynatosti - to ale asi nebude ten problém. Pokud máš povolené svaly, tak cvičení na břicho a pokud máš i tuk na břiše, tak přidej i cviky na ostatní partie, aby se lépe spalovalo.
Není tady
Doporučuji hodně zeleniny - zpočátku se nadýmání může zhoršit, ale pak se stav spontánně upraví. Ale znám ženy, které mají nafouklé bříško ne z plynatosti, ale z nesprávného stravování a vadného držení těla.
Není tady
ahoj, ja mam podobny problem, taky mne nafukuje. Koupila jsem si Espumisan, tak to snad bude lepsi.
Není tady
Ahoj, taky se mi často nafukuje břicho. Espumisan mi moc nepomohl, Noball je podle mě lepší
Není tady