Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 27. 11. 2011 17:01

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

Re: Nevím důvod rozchodu

majkafa napsal(a):

Kolegyně mi říkaly, když odešel poprvé můj BM z ničeho nic, že je v tom jiná žena. Nevěřila jsem.
Myslím, že u takovýchto rozchodů "z ničeho nic"  je v tom vždy jiná žena.

tummenupp

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#27 27. 11. 2011 17:58

TerezH
♥------

Lazurka napsal(a):

A nakonec, ti chci dodat elánu.. exmanžela jsem poznala na inzerát ve 28, ve 29 jsme se brali, ve 32 nám do vztahu zasáhla jedna o 5 let starší paní, rozvod ve 33.. a ještě ten rok jsem (zas přes internet) poznala svého současného přítele, a v 35 jsem porodila krásnou dcerku, nyní přemýšlíme o druhém mimi.. nic není už jen růžové, je stále hodně problémů.. ale chci tím říct, že jsi stále ještě mladá a leccos máš před sebou :-)

hjarta hjarta smile tohle se mi libi...

a Lucko, jsem rada, ze ses rozhodle se nevratit... Chlap, kterej tohle udela jednou, to klidne udela i podruhy.... Verim, ze urcite nekoho najdes stolt wink

Není tady

#28 22. 1. 2012 15:08

luccka78
♥------

Tak jsem zvládla oslavy vánoc i příchodu nového roku a začala se poohlížet po novém příteli. Bývalého přítele opustila přítelkyně, ale s ním být nechci.
Hledám přes internet, ale někteří mají radost urážet druhé, jiní žijí u maminky a nechtějí se osamostatnit, další už si zvykli žít sami... Nevím, kde mám hledat... Některým vadí, že mám VŠ a vlastní bydlení v RD. Vím, že seznámení je o náhodě...
Na diskotéky nechodím, občas zajdu s kamarádkami do restaurace, ale od toho nic moc nečekám.  Chodím plavat, ven se psem...
Poradí mi někdo, kde se seznámit? Nebo alespoň veselé historky ze seznamování... ať se zasmějeme smile Děkuji. Lucka

Není tady

#29 30. 4. 2012 1:00

luccka78
♥------

TerezH napsal(a):

Lazurka napsal(a):

A nakonec, ti chci dodat elánu.. exmanžela jsem poznala na inzerát ve 28, ve 29 jsme se brali, ve 32 nám do vztahu zasáhla jedna o 5 let starší paní, rozvod ve 33.. a ještě ten rok jsem (zas přes internet) poznala svého současného přítele, a v 35 jsem porodila krásnou dcerku, nyní přemýšlíme o druhém mimi.. nic není už jen růžové, je stále hodně problémů.. ale chci tím říct, že jsi stále ještě mladá a leccos máš před sebou :-)

hjarta hjarta smile tohle se mi libi...

a Lucko, jsem rada, ze ses rozhodle se nevratit... Chlap, kterej tohle udela jednou, to klidne udela i podruhy.... Verim, ze urcite nekoho najdes stolt wink

Zatím se mi nedaří najít vhodného přítele, mám štěstí na "mamánky". Prosím, přes jakou internetovou seznamku jsi se seznámila se současným přítelem?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí