27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
majkafa napsal(a):
Kolegyně mi říkaly, kdy odeel poprvé můj BM z ničeho nic, e je v tom jiná ena. Nevěřila jsem.
Myslím, e u takovýchto rozchodů "z ničeho nic" je v tom vdy jiná ena.
Není tady
Lazurka napsal(a):
A nakonec, ti chci dodat elánu.. exmanela jsem poznala na inzerát ve 28, ve 29 jsme se brali, ve 32 nám do vztahu zasáhla jedna o 5 let starí paní, rozvod ve 33.. a jetě ten rok jsem (zas přes internet) poznala svého současného přítele, a v 35 jsem porodila krásnou dcerku, nyní přemýlíme o druhém mimi.. nic není u jen růové, je stále hodně problémů.. ale chci tím říct, e jsi stále jetě mladá a leccos má před sebou :-)
tohle se mi libi...
a Lucko, jsem rada, ze ses rozhodle se nevratit... Chlap, kterej tohle udela jednou, to klidne udela i podruhy.... Verim, ze urcite nekoho najdes
Není tady
Tak jsem zvládla oslavy vánoc i příchodu nového roku a začala se poohlíet po novém příteli. Bývalého přítele opustila přítelkyně, ale s ním být nechci.
Hledám přes internet, ale někteří mají radost uráet druhé, jiní ijí u maminky a nechtějí se osamostatnit, dalí u si zvykli ít sami... Nevím, kde mám hledat... Některým vadí, e mám V a vlastní bydlení v RD. Vím, e seznámení je o náhodě...
Na diskotéky nechodím, občas zajdu s kamarádkami do restaurace, ale od toho nic moc nečekám. Chodím plavat, ven se psem...
Poradí mi někdo, kde se seznámit? Nebo alespoň veselé historky ze seznamování... a se zasmějeme Děkuji. Lucka
Není tady
TerezH napsal(a):
Lazurka napsal(a):
A nakonec, ti chci dodat elánu.. exmanela jsem poznala na inzerát ve 28, ve 29 jsme se brali, ve 32 nám do vztahu zasáhla jedna o 5 let starí paní, rozvod ve 33.. a jetě ten rok jsem (zas přes internet) poznala svého současného přítele, a v 35 jsem porodila krásnou dcerku, nyní přemýlíme o druhém mimi.. nic není u jen růové, je stále hodně problémů.. ale chci tím říct, e jsi stále jetě mladá a leccos má před sebou :-)
![]()
![]()
tohle se mi libi...
a Lucko, jsem rada, ze ses rozhodle se nevratit... Chlap, kterej tohle udela jednou, to klidne udela i podruhy.... Verim, ze urcite nekoho najdes![]()
Zatím se mi nedaří najít vhodného přítele, mám těstí na "mamánky". Prosím, přes jakou internetovou seznamku jsi se seznámila se současným přítelem?
Není tady