27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Nevím, co si mám myslet o rozchodu s přítelem...
Měli jsme výborný vztah (1,5 roku), nikdy se nehádali,byli jsme si vzájemnou oporou, opravdu člověk, na kterého jsem se mohla ve vem spolehnout. Začli jsme plánovat společnou budoucnost, sám mi říkal, jaká by chtěl jména dětí a prote mi je třicet pryč, byla jsem ráda, e jsem poznala fajn človíčka...
V týdnu přiel takový zaraený, "naprogramovaný" jako by to nebyl on. Říkal, e u spolu nebudeme, sbalil si věci a odeel... Ptala jsem se na důvod, ale jen mi řekl, e je hodně rozvodů,rozchodů a e si najdu někoho lepího...
Jsem z toho v oku, myslela jsem, jestli neonemocněl, něco neprovedl...
Vichni, co nás znali jsou si nejdřív mysleli, e je to vtip a nějak nechápou... PROČ.
Jak se mám s tímto vyrovnat? Vím, e je hodně brzo, ale nevím, co dál. Přestala jsem důvěřovat lidem, nemám chu hledat a začínat nový vztah, ale přítele bych u zpět nechtěla. Je mi 33 let a nevěřím, e někdy někoho normálního najdu...
Snaím se vyuít volný čas kamarádkami, prací, koníčky, ale ve mi ho připomíná a jen mi je ze veho smutno, kdy si vzpomenu, jak byl po celou dobu hodný, měli jsme spoustu záitků, tak se mi derou slzy do očí...
Není tady
Lucko posílám na dálku
Rozchod bolí, moc bolí. Ale jak se říká, co bolí,to přebolí.
Není tady
luccinko, důleité je - chce se mnou být? ANO nebo NE, nikoli PROČ.
Důvodů, proč s tebou nechce být, je moře - od nové známosti a po nějaký malér, do kterého tě nechce zatahovat a o kterém hlavně nechce mluvit. Take i kdy by ses vyptávala (nebo vai přátelé), stejně se zatím dozvíte jenom to, co bude chtít pustit.
Nezbývá ti, ne jeho rozhodnutí přijmout... i kdy to teď bolí a jetě bolet bude. Ale zkus mu jetě naposled uvěřit, e přijde někdo, kdy ne lepí, tak aspoň jiný.
Není tady
Děkuji moc "duičce" a Heleně za odpověďi. Nemůu se s tím smířit... V práci se snaím pracovat na maximum, hlavně aby se to nikdo nedozvěděl, pracuji mezi samýma enskéjma, tak je to náročnějí. Mám před sebou volný víkend, na který jsme měli s přítelem u plány...
Jetě minulý víkend jsme se pokoueli o mimi, tak nevín, jak to dopadlo, čeká mě týden nervozity. Připadám si jak ve snu..
Není tady
Ahoj Luci,
se mnou se kdysi můj ex taky rozeel tím, e mi přestal zvedat telefony, odpovídat na emaily, atd....
Po půl roce jsem se dozvěděla, e to bylo kvůli někomu jinému. V tu chvíli se mi straně ulevilo.
Protoe jsem taky pořád přemýlela, proč to udělal...
Drím ti palce.
PS: má se komu vypovídat?
Není tady
Lucko, tak jak to popisuje to váně vypadá, e do něčeho spadl a e tě prostě nechce s sebou stahovat dolů. A mohou to být asi v zásadě dvě věci. Dluhy (třeba se zapletl s nějakými ostrými hochy), anebo opravdu nějaká ta váná nemoc. Neměj mu to za zlé...
Není tady
Vachu napsal(a):
Lucko, tak jak to popisuje to váně vypadá, e do něčeho spadl a e tě prostě nechce s sebou stahovat dolů. A mohou to být asi v zásadě dvě věci. Dluhy (třeba se zapletl s nějakými ostrými hochy), anebo opravdu nějaká ta váná nemoc. Neměj mu to za zlé...
Vachu, "neměj mu to za zlé"
...ono je dost těké, nemít mu to za zlé, kdy jetě minulý víkend se oba dva snaili o dítě a pak najednou zmizí bez vysvětlení...
Není tady
Děkuji za podporu. Vypovídat se mohu kamarádkám, ale nechápou taky, co se stalo. Jsem na něj pěkně natvaná, kdybych aspoň znala důvod, bylo by to pro mě i moná lepí..
Jak mám teď věřit, e se to nebude u nějakýho dalího kluka opakovat?
Není tady
luccka78 napsal(a):
Děkuji za podporu. Vypovídat se mohu kamarádkám, ale nechápou taky, co se stalo. Jsem na něj pěkně natvaná, kdybych aspoň znala důvod, bylo by to pro mě i moná lepí..
Jak mám teď věřit, e se to nebude u nějakýho dalího kluka opakovat?
Lucko, a byli jste po jeho odchodu jetě nějak v kontaktu? Napsal ti třeba sms nebo zavolal?
Máte společné známe? Bydlíte ve stejném městě?
Tvoje natvání naprosto chápu.
Není tady
Sandro, v kontaktu nejsme, bydlíme kadý zvlá - v opačných lokalitách města. Známi jeho příbuzné, ale nechce se mi za nimi utíkat a vyptávat. Stejně po tomto jeho podrazu by se nic nezměnilo. Seznámili jsme se na internetu, moná to byla chyba, ale teď u je to vechno jedno... Ale při věku přes 30 let není moc běných příleitostí se seznámit. Z práce (pracuji na směny) běí člověk na nákup, pak domů a zas práce, k rodičům,take ten internet je někdy jediná spása, ale u nevěřím lidem.
Nevím, jak se s tím smířit, nedokáu se na nic soustředit, aspoň v práci musím troku fungovat.. ale je to těký.
Upravil(a) luccka78 (24. 10. 2011 0:03)
Není tady
Tak skoro to samé momentálně řeím se svou nejlepí kamarádkou.Měla vdycky trochu přehnané nároky na chlapa.Aby byl romantický,hodný,ale ne zas moc,to u by byl spí hloupý.Aby jí hýčkal a pomáhal,ale zase ne a moc,aby si zachoval chlapskou důstojnost,no prostě podle mě takový chlap neexistuje a ona ho nala...na internetu.Věkově akorát k ní,děti samostatné a odstěhované,vyřeená minulost.Bydlel sice v jiném městě,ale jednou byl on tady,potom ona tam.Zaívali nádherné chvíle,jezdili na výlety,povídali si,plánovali první společné vánoce,dokonce u prý měl pro ni i dárek.Kdy byla u něj,přichystal jí večer jak z románu.Vana,olejíčky,svíčky,hudba......Sms jí psal v básničkách....a najednou sms...potřebuji si vyčistit hlavu,nechci o tebe přijít lásko,ale je konec.Neměj mi to za zlé,mám tě rád,snad jednou zas....pokud bude jetě chtít.Od té doby u nevzal telefon a neodpověděl ani na sms.Byli spolu zatím jen 8 měsíců,ale nic nenaznačovalo,e by s ní nebyl spokojený.
To jen abys věděla,e v tom nejsi sama.Já bych asi chtěla vědět co se stalo a klidně bych za těmi jeho příbuznými jela.Pokud je nemocný,pak měl nechat na tobě,jak se rozhodne co bude dál,to není moc ohleduplné.Pokud udělal průvih,tak taky.A pokud je to proto,e si nael jinou,tak se s tím smíří raz dva a pomyslně mu můe plivnout do tváře,e za to nestál. Tak se dr.
Není tady
Nemám chu ho vidět, ani jet k příbuzným. Zapomněl si u mě nějaký věci, ale ozývat se mu nebudu. Důvod u nejspí znám (aspoň co jsem se málo dozvěděla) - jeho bývalka (o pár let starí ne já) se rozela, tak to dali zase dohromady... No, aspoň, e nejsem těhotná, ale mám strach důvěřovat, seznamovat se jakkoli i přes internet. Cítím se podvedená a nevím, jak se z toho dostat. Odjela jsem i na chvíli pryč, ale nepomáhá to.. Nedokáu se smát, dost jsem zhubla, ale vím, e mi to za to nestojí... Beztak u na mě určitě zapomněl :|Jak se z toho dostat?
Není tady
luccka78 napsal(a):
Sandro, v kontaktu nejsme, bydlíme kadý zvlá - v opačných lokalitách města. Známi jeho příbuzné, ale nechce se mi za nimi utíkat a vyptávat. Stejně po tomto jeho podrazu by se nic nezměnilo. Seznámili jsme se na internetu, moná to byla chyba, ale teď u je to vechno jedno... Ale při věku přes 30 let není moc běných příleitostí se seznámit. Z práce (pracuji na směny) běí člověk na nákup, pak domů a zas práce, k rodičům,take ten internet je někdy jediná spása, ale u nevěřím lidem.
Nevím, jak se s tím smířit, nedokáu se na nic soustředit, aspoň v práci musím troku fungovat.. ale je to těký.
jasný, vak já neříkám, běhat za příbuznýma a vyzvídat....
Jen si myslím, jeliko jste ze stejného města, e se ten důvod pak stejně od někoho dozví...
Není tady
Kolegyně mi říkaly, kdy odeel poprvé můj BM z ničeho nic, e je v tom jiná ena. Nevěřila jsem.
Myslím, e u takovýchto rozchodů "z ničeho nic" je v tom vdy jiná ena.
luccka78 napsal(a):
Nemám chu ho vidět, ani jet k příbuzným.
Zapomněl si u mě nějaký věci, ale ozývat se mu nebudu. Důvod u nejspí znám (aspoň co jsem se málo dozvěděla) - jeho bývalka (o pár let starí ne já) se rozela, tak to dali zase dohromady... No, aspoň, e nejsem těhotná, ale mám strach důvěřovat, seznamovat se jakkoli i přes internet. Cítím se podvedená a nevím, jak se z toho dostat. Odjela jsem i na chvíli pryč, ale nepomáhá to.. Nedokáu se smát, dost jsem zhubla, ale vím, e mi to za to nestojí... Beztak u na mě určitě zapomněl :|Jak se z toho dostat?
Aha, tak u důvod zná
Luccko, buď ráda, e jste se rozeli takhle brzy...taky jsi mohla být těhotná a on by peláil stejně za bývalkou.
A jestli jste se seznámili přes net nebo naivo, je celkem jedno...i chlap,kterýho zná jako kamaráda dva roky a pak si s ním něco začne, se můe zachovat úplně stejně....Chce to prostě čas...drím palce!
Není tady
luccka78 napsal(a):
Nemám chu ho vidět, ani jet k příbuzným.
Zapomněl si u mě nějaký věci, ale ozývat se mu nebudu. Důvod u nejspí znám (aspoň co jsem se málo dozvěděla) - jeho bývalka (o pár let starí ne já) se rozela, tak to dali zase dohromady... No, aspoň, e nejsem těhotná, ale mám strach důvěřovat, seznamovat se jakkoli i přes internet. Cítím se podvedená a nevím, jak se z toho dostat. Odjela jsem i na chvíli pryč, ale nepomáhá to.. Nedokáu se smát, dost jsem zhubla, ale vím, e mi to za to nestojí... Beztak u na mě určitě zapomněl :|Jak se z toho dostat?
Tak pokud je to takhle,tak věř,e čas vechno zahojí a za nějakou dobu bude v pohodě.Někdo se z toho dostane dřív někdo později,ale dostane.Nepomůe na to nemyslet,to si musí kadý odít,ale jedno je jisté,bude to dobrý.
A nesmí se uzavírat do sebe a říkat si,e u nikomu nemůe věřit.To je psychická sebevrada.
Není tady
luccka78 napsal(a):
teď nevěří, protoe je to vechno čerstvý, to zase přejde, neboj.
Není tady
majkafa napsal(a):
Kolegyně mi říkaly, kdy odeel poprvé můj BM z ničeho nic, e je v tom jiná ena. Nevěřila jsem.
Myslím, e u takovýchto rozchodů "z ničeho nic" je v tom vdy jiná ena.
Není tady
Jen si říkám, jestli jsem mohla udělat něco líp a zároveň lituju, e jsem s ním ztratila čas
Stejně je to nefér.. , mám strach, co kdy se mi to stane někdy znova...
Není tady
Jen si říkám, jestli jsem mohla udělat něco líp
Nedávej si vinu za rozhodnutí někoho jiného.
zároveň lituju, e jsem s ním ztratila čas
Měi jste, jak píe "výborný vztah (1,5 roku), nikdy se nehádali,byli jsme si vzájemnou oporou" - proč tomu říkat ztráta času namísto "strávila jsem rok a půl hezkýho ivota"?
mám strach, co kdy se mi to stane někdy znova
Asi u ses někdy spálila nebo upadla - myslím doslova. A má strach znova krtnout sirkou nebo vyjít ven?
Není tady
Ve vem má pravdu Helena..nejspí enská s ivotními zkuenostmi. Bolí to, bolí..ale přebolí. A enská po třicítce je v nejlepích letech, hlavně se nezavírej do sebe na deset knoflíků, ivot jde dál, nějaký čas to bude těký,určitě, nejde hodit rok a půl za hlavu a ani by to nebylo správné, vdy Vám bylo krásně.Proij si svůj bol, zvedni se ze dna a potom, jako usměvavá, sebevědomá enská koukej kolem sebe..má ivot před sebou. Drím palce, aby to období bolu, přelo co nejlépe.
Není tady
Zdravím po delí době. Potřebovala jsem si od veho vyčistit hlavu, myslela jsem, e jsem to u zvládla.. ale před pár dny mi poslal expřítel zvlátní sms - jak se mám atd. Koukala jsem na ni a nevěřila vlastním očím.. Mám pocit, e mu vztah nevyel a chtěl by se vrátit. Ale mám strach, e by to udělal znova, tak jsem neměla chu ani sílu mu odepisovat... Dost mi tím náhlým rozchodem ublíil, tak se k němu vracet nechci. Nedokázala bych mu věřit. Zároveň mám strach, e asi zůstanu sama... Nevím, kde bych se měla seznamovat, navíc budou vánoce a já budu sama
Není tady
Řekla bych,e tvé vnitřní JÁ ti radí dobře - nereagovat,neodepisovat.Má strach e zůstane sama - já bych měla strach být zase s takovým člověkem,který se můe kdykoli sbalit a vypařit se za jakoukoli sukní.To bych radi la na tu jistotu být sama,to mivěř.
Ale jinak neklesej na mysli,slečna co chodí s mým synem u x.tým rokem a on je do ní zamilovaný furt a po ui,ta zas klidně pronáí tuhle větu: v moři je ryb přece dost.Tak se podle toho taky zaříď a má to.A neboj,zase vyjde sluníčko:lyssna:
Není tady
Ano, budou Vánoce, čas rozjímání a večerů doma.. ale ty přece nejsi sama? nemá rodiče? sourozence? svobodné přátele? fakt nikoho? myslí, e vánoce u rodičů jsou nějakou prohrou v ivotě? proč by měly být? (pokud teda máte dobré vztahy) naopak, kdy jindy si zase líp vychutnat maminčin salát a tatínkova kapra, obléct si svoje staré tepláky a svetr a koukat s nima na Popelku, s hrnkem čaje v ruce.. a třebas ani netuí, jak krásné vánoce jim tím udělá.. změnit jejich stereotyp procházkou ojíněným parkem, pozvat je na těpánskou husu do hotelu, aby maminka nemusela vařit.. nebo sourozenec, třebas má i děti, myslí, e kdy se zkusí zeptat, jestli bys na vánoce nemohla být s nimi, e tě rádi neuvidí? chápou přece tvou situaci.. a o svobodných přátelích, které pozve na tědrovečerní večeři k sobě, ani nemluvě.. nebo jděte do hotelu.. moností je moře.. e ti občas hrknou slzy do očí? no a ? tak tě třebas někdo vyslechne, podpoří.. a třebas se ti je lépe podaří zaplait..
Mmch, snad i dobrovolnictví v nějakých útulcích u nás funguje..
Přítelova sms.. proč se jí diví? Určitě sis ji moc a moc přála, snila jsi o ní.. jene to bylo tenkrát, kdy odeel.. a teď najednou neví, co s ní.. ano, nejspí mu u úlet stačil, a teď sonduje, jestli bys neměla zájem.. co ty na to? Chce to s ním zkusit? nebo u se do toho nehcce vracet? (to by byla moje volba). Je to jen na tobě. Třebas ani nechce k tobě, jen sonduje, CO KDYBY TO POTŘEBOVAL, jestli jsi jetě k mání.. ty se rozhodni, jstli to chce zjiovat, nebo ne. Myslím, jak jsi to popisovala, e kdy mu odpoví, odpoví taky, najede na "přátelství", dáte si dokonce kafe, moná sex.. ale pak ti před vánocema stejně řekne, e svátky stráví s ní, protoe jí přece nemůe opustit před vánocema.. bla bla.. ale ty ho zná líp..
A nakonec, ti chci dodat elánu.. exmanela jsem poznala na inzerát ve 28, ve 29 jsme se brali, ve 32 nám do vztahu zasáhla jedna o 5 let starí paní, rozvod ve 33.. a jetě ten rok jsem (zas přes internet) poznala svého současného přítele, a v 35 jsem porodila krásnou dcerku, nyní přemýlíme o druhém mimi.. nic není u jen růové, je stále hodně problémů.. ale chci tím říct, e jsi stále jetě mladá a leccos má před sebou :-)
Tak dobře zvauj,jestli chce něco lepit, nebo se stát sama sebou a jít za novým ivotem.. a já ti přeji moc těstí
Není tady
Rozhodla jsem se, e půjdu svoji cestou, protoe bych u expříteli nedokázala věřit. Časem snad najdu přítele, který bude mít vyřeenou minulost atd. Teď se mně nikdo nechce hledat a ani nevím, kde.
Abysme obrátili stranu na něco pozitivního.. můete mi napsat nějaké legrační záitky ze seznámení ?
Není tady