|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Pekárna je i pro mne k nezaplacení, i když už v ní prakticky nepeču, ale zadělávám těsto.
Není tady
No holky, koukám! Moje pekárna z r. snad 2006?, taky leta stála, protože se mne kdysi prostě chleba nějak nepovedlo navícekrát udělat tak, aby to bylo ono. Letos jsem to vytáhla a koukám, co vše neumím. Chleba úžasnej, co teprve kynuté těsto nebo koláče! Zrovna jsem se chystala vyzkoušet rohlíky. A když tady vidím Vaše výtvory, tak mám co dohánět. Zkusím vše, jen džemy asi ne.
Díky za tipy, už se těšíme. Potíž je, že to fakt mizí tak rychle, že bych mohla péct denně.
Není tady
dnešní mazanec, pekla jsem ho v dortové formě, je krásně nadýchaný a lehoučký
Není tady
miaa napsal(a):
rohlíky. ...... Zkusím vše.

Není tady
Celý život se mi nepodařilo udělat nějaké pěkné těsto, až v pekárně. Míchá i peče za nás. I sekaná je suprová, také pečeme, zkoušíme, spokojenost veliká. Jen ty marmelády nemám ještě vyzkoušené, dělám je po velkých dávkách. Tady asi zůstanu u klasického hrnce. Jinak jsme mooc spokojeni. Bety je suprová! 
Není tady
Holky, ty Vaše výtvory jsou fakt luxusní. Sice jsem po obědě, ale sbíhají se mi sliny
Teď bych si dala ten mazanec s máslem a marmeládou
Viděly jste už novou pekárnu od Ety - Duplica Vital - http://eta.cz/domaci-pekarny, lze v ní udělat i jogurt a sýr 
Není tady
já jsem sýr ještě nedělala, nejsou u nás až tak v oblibě, ale na jogurt nepotřebuješ vůbec žádné zařízení - ohřeješ litr mléka (lepší je třeba Beskydské apod. v nouzi jsem použila i krabicové) dáš do toho pár lžic jogurtu dobrého bílého - např. Hollandia ale použila jsem i Activii, rozmícháš, naplníš do skleniček a hodíš na to deku nebo polštář na 8 hodin, jogurt se udělá sám - pak dáš do chladničky
Stejně tak uděláš z jednoho litru mléka + jedné té malé skleničky Actimel (nebo jiný jogurtový drink, i ochucený, použila jsem i ty levné z Lidlu).
Není tady
To mléko dělám asi tak teplé jako je voda na koupání mimina... zkusím prstem
Není tady