6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Malej mi prave snedl kus modeliny play-doh (je mu 2 a 1/4 roku), na obalu je jen upozorneni pro roce: obsahuje psenici. Zadne jine slozeni Je skodliva? Nemate tam nekdo slozeni? Ja ji kupovala v Teschu
Není tady
Slozeni neznam, ale nebala bych se toho. Tahle modelina je mam dojem od dvou let, takze vyrobce urcite musi pocitat s tim, ze ji dite muze ochutnat . Proto je tam zminena i ta psenice, kvuli pripadne alergii na lepek. Mame modelinu take doma, Domik ji tedy asi nikdy nesnedl, ale jestli te to trosku uklidni, tak nas pes ji uz sezral celkem dost a nic mu neni .
Není tady
Ahoj, hele malá to taky snědla a nic jí natěstí není, trochu jsem googlila o tom play doh a nala jsem jejich stránky se sloením. Přikládám link http://www.playdohacademy.cz/info/
Není tady