18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jo jetě já teď tedy co si pamatuju jsem měla ovu 13-14dc tak půl roku zpět,tak jsem z toho byla taky v pejru.....ale těhu se nám povedlo z iui 15dc 18mm......jeliko ale iui nebude a víkend sama,tak jsem z toho byla patná,e zas měsíc v trapu ,no vak to znáte
Není tady
Kaulko, docela jsi mne s tím clostilem vyděsila. Ja ho ji beru skoro rok. Na letáčku je napsáno, e se můe léčba opakovat 3x a e potom ji ne má cenu léčbu opakovat. NIcméně mne lékař ujistil, e tomu tak není. A co ta rakovina, kde jsi o tom slyela?
Není tady
Irysku to mě mrzí,mluvila jsem o tom přímo s dr. v Caru....tím e jsem ho brala půl roku u jsem zařazena do té rizikové kategorie to mi přímo řekl... prostě jsem teď ve skupině rizikovějích ne kdybych ho nebrala,ale to jsou vechny myslím si které podstoupily někdy v ivotě jakoukoliv hormonální stimulaci a u na IVF,IUI nebo jen sledování folíků a stimulka ....je to přeci jen zásah do těla,umělý ....myslel tím rizikové skupiny,ne e to dostanu.....jestli chápe,jak to myslím..... teď nevím,jestli jsem to napsala dobře,a to nevyzní hrozivě .... doufám,e mě chápe,jak jsem to myslela....
víc by Ti napsala asi nae éfová
Není tady
a jetě určitě nutno dodat,e co doktor to jiný názor....co člověk to jiný názor....kadopádně mě clostil nedělal nikdy dobře a stejně jsem po něm měla folikul jako při nat.cyklu,take jsem v tom neviděla přínos,jen ty vedl.nepříjemné účinky a zase na kadého působí cokoliv jinak,holt jsme kadý jiný .....
Není tady
Irysku, já měla Clostil víckrát v ivotě, vdycky nejdéle půl roku a pak pauza... a dokonce jsem měla poslední 2 cykly "koňskou" dávku 2x2 tbl. denně
Kaulí, díky za optání, kdyby byl popeláček tak hodný jako je teď, tak bych si jásala dneska jsem byla na kontrole, je dole hlavičkou, placenta, čípek OK, mnoství plodové vody dostatečné... tak snad mu to takhle vydrí co nejdéle
Tobě přeju co nejklidnějí proití Vánoc a moc doufám, e se to u vás vech zbývajících v tom přítím roce konečně taky zlomí
Není tady
Popí díky já Tobě taky,je fajn e je ve o.k.,tak a je popeláček pořád tak hodný jako doposud,hlavně a je ve vpořádku
Popí a kolik měsíců si teda clostil uívala celkově i s přestávkama?
Irysku,holky Ti učo napíou i své zkuenosti s clostilem,co slyely apod....kadý si z toho vezmeme pro nás to důleité a je na nás abysme zváily pro a proti ....
Není tady
Katí, zkusím to dát nějak dokupy..... jetě ve Zlíně jsem měla jeden měsíc 2tbl. pak 2 měsíce 2tbl. spolu s Metforminem, pak jsem měla IUI s Menopurem a ty 2 IVFka (jednou Gonal, jednou Puregon), potom docela dlouhá pauza, kdy jsem neměla nic..... cca půl roku.... a kdy jsem přila do Reprofitu, měla jsem 1 měsíc 3tbl. denně..... potom 1 cyklus 4tbl. denně s domácím snaením..... a naposledy 4tbl. denně s IUI (a přidala jsem si k tomu Fytosóju v dávce odpovídající 1tbl.Clostu)
Není tady
Holky děkuji za info. Vím, e hormonální léčba, je umělý zasah do přírozeného fungování těla, ale netuila jsem, e následky můou být tak váné. Nicméně ja clostil musím brat jinak neovuluju a vznikají folikulární cysty
Není tady
Katí - to o tom Clostilu,m e se smí jen 6x za ivot jsem slyela a poslední dobou, NIKDY to tak nebylo a naopak se předepisoval úplně běně. Neříkám e je to dobře, ale třeba konkrétně já bych bez něj asi byla bezdětná a to by byla velká koda!! A e jsem jich v ivotě snědla!! Minimálně 20 cyklů! (vdy 6 cyklů za sebou, pak 3 cykly pauza a zase nanovo.....pak otěhu s klukama, to byly celkem 3 cykly).
MYslí si e ty ostatní sajrajty(Puregon atd.) a IVFko - e je lepí ne Clost? Kdy se pouívaji tam kde Clost u nestačí? e vyprodukování 30 vajíček najednou, kdy normální je 1 za měsíc, je "zdravý" ? Ppořád si myslim e Clost je nejmení zlo z toho veho
Popísku - gratulace ke kontrole
Irýsku - byla jsem na tom stejně, bez Clostu jsem neovulovala. Věř mu, pomůe Ti
Není tady
Snailenko - věřím, e mi pomůe. U jenom z UZ je patrné, e na mě působí , ale horí je jak bojovat z endometriozou
Upravil(a) Irysek (13. 12. 2011 15:00)
Není tady
Ahoj a nebo dobrý den vem.Nejdřív jsem pročítala,registrovala a ráda bych vás vechny pozdravila. Jsem po prvním "braní" clostilbegytu a nějak na to nechci být sama.U dnes mi spousty příspěvků od vás pomohly.Díky:-)
Upravil(a) sunny38 (13. 12. 2011 16:24)
Není tady
Ähoj Sunny - jen pojď mezi nás, přila jsi v krásným období kdy to těhotní jedna báseň
Irýsku - s endoou neporadím
Není tady
Děkuji za přivítání. No, koukala jsem, e se touto cestou celkem daří. Doufám, e i já budu jedna z vás
Není tady
sunny38 napsal(a):
Ahoj a nebo dobrý den vem.Nejdřív jsem pročítala,registrovala a ráda bych vás vechny pozdravila. Jsem po prvním "braní" clostilbegytu a nějak na to nechci být sama.U dnes mi spousty příspěvků od vás pomohly.Díky:-)
Vítej v klubu... tady se nudit nebude
Není tady
sunny38 napsal(a):
Ahoj Sunny,vítej příspěvky i holky tady jsou moc fajn,mě u taky hoooodně pomohly
Snai jasně myslela jsem vůbec vechny horm.svinstva dohromady,jak jsem i napsala nejen clostil hlavně kdy něco pomůe to je nejdůleitějí
Není tady
Ahoj Sunny, vitej v klubu :-)
Není tady
Díky za přivítání holky:)
Není tady
Ahoj holky
Simi a Veru super,moc moc gratuluju..zatím jen eptem,ale věřím e ve bude o.k.
a jetě ten zbytek a jak se tu psalo můem zavřít chlívek a já pevně věřím e ho přítí rok zavřeme a přesuneme se "vedle"
Mě to taky pěkně letí..ted jsme byli o víkendu ve Vídni po památkách a nasát tu atmosféru vánoční bylo to fajn a dneska jsme byli na 3D ultrazuku,bylo to super,ale u se těím a bude chlapeček venku
Není tady
Ahoj holky jdu vas sem vsechny pozdravit po laznich, kde jsem byla cely listopad. Bylo to super, paradni relax a skveli lidicky moc jsem si to tam uzila.
Moc vam vsem preju, at objevite ty vysnene // a pak prozivate bezproblemove a uzsne tehotenstvi (tehulkam samozrejme preju totez ) Ja se s vami jdu tak trosicku rozloucit, na nejakou dobu se odmlcim. Do dalsiho IVF zatim nepujdeme (ani financne by nam to ted nevyslo) a nejak se na to oba necitime. Mozna se stane zazrak s velkym Z. Ale zkusim to ted trochu vytlacit do pozadi, jinak bych se z toho vseho asi brzo zblaznila
Takze jeste jednou hodne stesticka a hlavne spoustu krasnych miminek
Není tady
tak moje info... clostil jsem měla několikrát... jednou to bylo 5 cyklů za sebou + u posledních třech cyklů přidám pregnyl - zde jsem byla lékařem upozorněna, e Pregnyl mi můe píchnout pouze 3x za sebou a e veobecně léčba obsahující estrogen (v clostil.tabletce bývá větinou 50 mg) můe způsobit rakovin.bujení, častěji spíe cysty, někdy i gynekologické dalí potíe.
Poté byla asi 9 měsíční pauza, poté nové snaení vdy stylem clostil na dva měsíce 1-0-1, pak dva měsíce pauza (clostil má delí působnost) a opět nasazení clostilu.. (abych řekla pravdu, přesně to nevím, ale odhadem jsem měla clostil cca 12 cyklů s přestávkami, pregnyl 5x - nicméně
nemám ádné gynekologické problémy, nikdy jsem neměla cystu, HP v naprosté normě, títná láza té, cytologie té... na léky jsem vdy aspoň nějak reagovala - i kdy to větinou k úspěnému konci nevedlo, ádné vedlejí příznaky jsem nikdy po ádné aplikaci neměla, v rodině rakovinu měla pouze babička.)
Léčba clostilem má smysl, pouze kdy na něj vaječníky reagují. Lékař by měl růst folíků sledovat.
Mně se třeba i jednou stalo, e i po aplikaci Pregnylu mi folikul nepraskl, take mi musel dávku píchnout jetě jednou.
Není tady
Sun budeme tu na tebe čekat
Lucí, to jsou krásné fotečky "Bohouka"
vítám Sunny38
Sáří, jak je tobě? pořád patně?
Upravil(a) Gabka (14. 12. 2011 11:06)
Není tady
a budeme potřebovat nový chlíveček
Není tady
Kido12, ja si picham pregnyl jiz v podstate pravidelne uz rok, ale nikdy me lekar neupozornil na to, ze to ma tak zavazne vedlejsi ucinky, k tomu mame rakovinu v rodine (babicka i dedecek). Tak to me desi.... Vzdy jsem byla proti jakymkoliv lekum - antibiotika, ale i obyc brufen a dopadla jsem tak, ze beru snad to nejhorsi, co existuje....
Není tady
TAK PLODILKY HUPKY UPKY DO NOVÉHO, U 7. CHLÍVEČKU
Není tady