29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ty kraso carol
tolik vajec neches mi nejaky strelit?
Není tady
carol, jednoznačně Nutridrink doporučuju !! i při rozjetém OHSS se po jeho nasazení můj stav zlepšoval skoro v řádu hodin... takže jako prevenci určitě doporučuju
a sáruš má zase jako vždycky pravdu ... čoko je jediný poživatelný
Není tady
Ty bláho Carol tak to mu říkám uroda
no moc držím palce at se to nekomplikuje ničím a za 14 dní hlásíš //
Silvi ty už balíš? ty jo toto uteklo
Katul ..a kočárek se mi taky moc líbil,zkusila jsem si ho povozit a nic moc teda...ale líbil se mi moc...u nás právě vede ten concord neo
Gábi ten tvůj kočík je janečko vid? ten je krásnej,ale tenhle typ už se nevyrábí ne? no já mám ted přehled
Není tady
Carol - tak jak je?
Leni - nezkusila jsi testík?
Gabi - kočárek moooc hezkej, zrovna jsem se chtěla zeptat co je to za druh ale Lucka mě předběhla s odpovědí
Lucko - Ty se divíš jak to Silvince uteklo? A co Tobě ten metřík? Vždyť už jsi 14tt
Není tady
ahoooj Snaží... netestim.. v nedeli to dostanu
Není tady
Ahoj holky,
jdu moc pogratulovat Carol k úrodě a Sáři má pravdu, Nutridrink jedině čokoládovej (to je jediný, který jsem zvládla pít tři měsíce). Hodně hodně pij holka a fakt se snaž do sebe nacpat bílkoviny. Moc držím palce, v tomhle množství to prostě musí vyjít!
Popi řešíš kočárek? Já mám mono kočár DorJan Danny Sport. Nebudu kecat, že je to nějaká lepší třída, ale podle mě v rámci rozumně cenově dostupných kočárků je to dobrá volba. Na podvozek se dá nacvaknout korbička, sporťák nebo autosedačka a je to tak jednoduchý, že to zvládnu i já (dvojčecí kočár skládat neumím doteď). Otočný kolečka atd., přijde mi v pohodě. Poznám, že ten Bumbleride, co mám na dvojčata, je oproti tomu lepší třída, hladčeji jezdí, líp zatáčí a ani z druhé ruky není vůbec vyklechtanej (nebo se u vás říká vyglajdanej?) Ale ten DorJan by mi asi na jedno dítě stačil (hlavně teda já raději šátkuju než vozím, takže mít jedno dítě, mám kočár jen jako pojízdný nákupní koš, asi jako LenkaB
)
Není tady
Carol, tak jak je?
jj Lucí, je to Jané nomad já bych si ho koupila z druhé ruky, mě se ty nové barevné kombinace nelíbí, líbí se mi ten modro zelinkavý nebo ještě oranžovo modrý
ten concord je zajímavej
na aničku jsem měla úplně obyč.kočár - Anička na fotce má 9.měsíců a měla hroznou rýmu, proto vypadá tak sklesle
brala jsem ho hlavně kvůli barvě a vůbec mě tenkrát nedošlo že bych mohla potřebovat nacvaknout autosedačku na kočík to jsem zjistila později že
sporták byl celkem na nic, takže jsme pak kupovali golfky
Upravil(a) Gabka (21. 10. 2011 10:30)
Není tady
Ahoj holky,
Carol páni Ty jsi ale nosnice
gratuluji a přeji kvalitní úrodičku
jinak krásné kočíky
taky ciiiiiii....samozřejmě i s tím živým interiérem
Upravil(a) Silvi.100 (21. 10. 2011 10:59)
Není tady
Lucí ještě nebalím..až v neděli začnu uteklo to strašně, ale domů se moc těším. Psala jsem na krajský úřad, protože jsem děěěsně netrpělivá ohledně té přípravky. Tak mi psali-buďte prosím trpělivá
kurzy se připravují a budete měsíc dopředu určitě uvědoměni
Není tady
Ahoj holky, jste hodné, že na mě myslíte
Zatím docela dobrý, břicho nafouklý, jak kdybych byla přejezená
Nutridrinky jsem koupila i ostatní příchutě. Není to zas tak hrozný...pokud pomůžou...tak to vypiju. Dali mi ještě Dostimex, aby ta stimulace rychleji odezněla.
Blbý je, že jsem dnes a víkend v práci. Nejlépe mi je v leže. Ale vedení tady není, tak bude pohodička
Upravil(a) carol (21. 10. 2011 11:16)
Není tady
IVF NEWS
Takže....klasicky oplodněných ze 17ks jich je 10 a metodou ICSI z 8ks je 6ks.
Zítra mám opět volat, jak se budou embryja vyvíjet a dělit buňky. Věřím, jim, že jim to půjde krásně
Jsou to ale nervy......
Není tady
CArol a kdy bude ET? Myslím na Tebe
a odpočívej
Ronji - jojo šátek je supr, ale až má dítě nějakých 9 kilo (cožměly moje děti v půl roce), je to docela záhul na záda. Takže zlatej kočárek. A já mám DorJan taky, CrossCountry a jsem maximálně spokojená
Gabi - já si odtahala Dandu taky v autosedačce v ruce a uuuuuuuuuuuuuuuuuffff (viz jeho váha výš). Proto jsem na Vítka pořizovala autosedačku s podvozkem Anička je na fotce taaaaak slaďoučká - já chci ještě holčičkůůůů
Silvíku - no oni by na úřadě taky nebyli trpěliví, kdyby čekali tak dlouho jako vy, viď?
Leni - obdivuju, já bych nevydržela netestovat Ale zas těch peněz co ušetříš
a těch nervů a planých nadějí nad falešnýma duchama, co? Ale stejně bych testla
Není tady
carol napsal(a):
IVF NEWS
Takže....klasicky oplodněných ze 17ks jich je 10 a metodou ICSI z 8ks je 6ks.
Zítra mám opět volat, jak se budou embryja vyvíjet a dělit buňky. Věřím, jim, že jim to půjde krásně![]()
Jsou to ale nervy......
Takže 16? Paráda
Není tady
ET je naplánovaný na úterý. Snad už nebude hodně odpadlíků a zbyde něco do mrazáčku, příp. sourozenci
Není tady
carol, držím pěsti ať se bobkům dál pěkně daří a zbyde i na brášku nebo ségru
Není tady
Carol krásné zprávy držím dál palce
Není tady
Snažilenka napsal(a):
já chci ještě holčičkůůůů
já chlapečkááááááááá
Není tady
Snážule, jak jsi na tom s ceníkem ?
nepouštěj info o kočárcích apod jen tak do vzduchu, takhle přijdeš na buben a nic nevykasíruješ
Není tady
Snažilenka napsal(a):
Ale stejně bych testla
já taky
už počítám, kdy budu moct já
Není tady
Gabi, Veruska by Ti politicky vysvětlila, že už máš dáááávno testovat
Není tady
Carol tipuju 4 prvotřídní blstule
Smaží já chci Vítečka ale bude to Ilouch
Silvi cos jim odepsala? Strčte si trpělivost do pr...????
o víkendu je v Praze ny výstavišti výstav Baby něco, kdo by měl zájem něco utratit
Upravil(a) sářice (21. 10. 2011 14:45)
Není tady
Ahooooj holky, jdu vás sem zas moc pozdravit a hlavně popřát straaaaaašně moc dětí do nového chlívku, pro jistotu zas flusnu pár bacilů
.
U nás snad všechno celkem ok, tripl jsem vynechala, genetický utz ok a nevím, jestli jsem to sem už nepsala, ale čekáme páreček, huráááá
.
Jinak Carol, gratuluju k úrodě, fakt super, určitě se tam ten správnej bojovník najde..... moc držím palečky. Jinak k tomu ohss, já se teda přiznám, že takový ty "osvědčený tipy", jakože nutridrink atd. na mě nefungovaly, v podstatě se mi neudělalo líp po ničem.... ale já sem takovej extra případ, jako ohss III. stupně při asi 13 folíkách se asi taky hned tak nevidí.....ale zas ten nutridrink mi pomáhal, páč sem se nemohla normálně najíst, jak to tlačilo, tak se mi normální jídlo do toho žaludku prostě nevešlo.... jo a taky sem asi exot, ale mě naopak ten nutridrink děsně chutná, a to nejen čokoládovej, ale i ty ostatní, jen mi nechutá tropický ovoce. Ale klidně i ten bez příchutě, mňam .
No tak držím palce, ať se to nerozjede, hlavně ten pitný režim dodržovat, no....
Držím palečky i všem ostatním snažilkám samozřejmě....
Není tady
Falko - ježiš to je paráda, zatlačuju slzu, tak páreček, jo? Myslim že jsme to i tipovala
Sáří - i holka může bejt Víťa (Vítězslava http://www.rodina.cz/scripts/jmena/jmen … t%ECzslava ).
Ty pojedeš na výstavu nakoupit už komplet výbavičku, ne?
Popí - no jóóó tak to vidíš, zase radim zadarmo, pak mám bejt někdy bohatá
Není tady
Carol - óbr gratulace k takový Klapzubově jedenáctce - pardón šestnáctce . Na úterý hooodně štěstí
Sáři - Ilouch je originální
Snaži - já bych chtěla chlapečka i holčičku, ale hodný, prosím, prosím
Gabi - 5 DPO už bych měla v koši asi tak tři krabičky mamáčů 10 - tak neváhej dlouho
A na Lenky 13 DPO už nemám slov...vždyť mě znáte . Pro mě je Lenka normální bláááázen
, stejně jako já pro ní
. A o tom to je, každá jsme jiná, ale mimi, doufám, budeme mít nakonec všechny
Silvi - uteklo to, odpočinula sis , tak je na úřadě popichuj dál, žádná trpělivost, čekala jsi už dost dlouho, tak ať pohnou kostrou s tím "školením" na miminka
.
Falko - páreček je krásná odměna za léta čekání, moc ti to přeju
Lucko, Popelko - koukejte pořádně plivat, ať nepoplivete jen ty v první linii, ale pěkně všechny .
Upravil(a) Veruska72 (21. 10. 2011 19:34)
Není tady
ahojky kočky,nestíhám zas dočítat,jen jsem chtěla napsat k tomu kočíku,drahouš zamítl růžovou a tyto kolečka
že chce gumové velké do terénu,kdyby jako chtěl bruslit
Luci kočík parádní ale cenově auauauau teda
carooooool gratulace k úrodičce paráda,tak ať se hezky klubou děti
Není tady