6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ty kraso carol
tolik vajec neches mi nejaky strelit?
Není tady
carol, jednoznačně Nutridrink doporučuju !! i při rozjetém OHSS se po jeho nasazení můj stav zlepoval skoro v řádu hodin... take jako prevenci určitě doporučuju
a sáru má zase jako vdycky pravdu ... čoko je jediný poivatelný
Není tady
Ty bláho Carol tak to mu říkám uroda no moc drím palce at se to nekomplikuje ničím a za 14 dní hlásí //
Silvi ty u balí? ty jo toto uteklo
Katul ..a kočárek se mi taky moc líbil,zkusila jsem si ho povozit a nic moc teda...ale líbil se mi moc...u nás právě vede ten concord neo
Gábi ten tvůj kočík je janečko vid? ten je krásnej,ale tenhle typ u se nevyrábí ne? no já mám ted přehled
Není tady
Carol - tak jak je?
Leni - nezkusila jsi testík?
Gabi - kočárek moooc hezkej, zrovna jsem se chtěla zeptat co je to za druh ale Lucka mě předběhla s odpovědí
Lucko - Ty se diví jak to Silvince uteklo? A co Tobě ten metřík? Vdy u jsi 14tt
Není tady
ahoooj Snaí... netestim.. v nedeli to dostanu
Není tady
Ahoj holky,
jdu moc pogratulovat Carol k úrodě a Sáři má pravdu, Nutridrink jedině čokoládovej (to je jediný, který jsem zvládla pít tři měsíce). Hodně hodně pij holka a fakt se sna do sebe nacpat bílkoviny. Moc drím palce, v tomhle mnoství to prostě musí vyjít!
Popi řeí kočárek? Já mám mono kočár DorJan Danny Sport. Nebudu kecat, e je to nějaká lepí třída, ale podle mě v rámci rozumně cenově dostupných kočárků je to dobrá volba. Na podvozek se dá nacvaknout korbička, sporák nebo autosedačka a je to tak jednoduchý, e to zvládnu i já (dvojčecí kočár skládat neumím doteď). Otočný kolečka atd., přijde mi v pohodě. Poznám, e ten Bumbleride, co mám na dvojčata, je oproti tomu lepí třída, hladčeji jezdí, líp zatáčí a ani z druhé ruky není vůbec vyklechtanej (nebo se u vás říká vyglajdanej?) Ale ten DorJan by mi asi na jedno dítě stačil (hlavně teda já raději átkuju ne vozím, take mít jedno dítě, mám kočár jen jako pojízdný nákupní ko, asi jako LenkaB )
Není tady
Carol, tak jak je?
jj Lucí, je to Jané nomad já bych si ho koupila z druhé ruky, mě se ty nové barevné kombinace nelíbí, líbí se mi ten modro zelinkavý nebo jetě oranovo modrý ten concord je zajímavej
na aničku jsem měla úplně obyč.kočár - Anička na fotce má 9.měsíců a měla hroznou rýmu, proto vypadá tak sklesle
brala jsem ho hlavně kvůli barvě a vůbec mě tenkrát nedolo e bych mohla potřebovat nacvaknout autosedačku na kočík to jsem zjistila později e sporták byl celkem na nic, take jsme pak kupovali golfky
Upravil(a) Gabka (21. 10. 2011 10:30)
Není tady
Ahoj holky,
Carol páni Ty jsi ale nosnice gratuluji a přeji kvalitní úrodičku
jinak krásné kočíky taky ciiiiiii....samozřejmě i s tím ivým interiérem
Upravil(a) Silvi.100 (21. 10. 2011 10:59)
Není tady
Lucí jetě nebalím..a v neděli začnu uteklo to straně, ale domů se moc těím. Psala jsem na krajský úřad, protoe jsem děěěsně netrpělivá ohledně té přípravky. Tak mi psali-buďte prosím trpělivá kurzy se připravují a budete měsíc dopředu určitě uvědoměni
Není tady
Ahoj holky, jste hodné, e na mě myslíte
Zatím docela dobrý, břicho nafouklý, jak kdybych byla přejezená
Nutridrinky jsem koupila i ostatní příchutě. Není to zas tak hrozný...pokud pomůou...tak to vypiju. Dali mi jetě Dostimex, aby ta stimulace rychleji odezněla.
Blbý je, e jsem dnes a víkend v práci. Nejlépe mi je v lee. Ale vedení tady není, tak bude pohodička
Upravil(a) carol (21. 10. 2011 11:16)
Není tady
IVF NEWS
Take....klasicky oplodněných ze 17ks jich je 10 a metodou ICSI z 8ks je 6ks.
Zítra mám opět volat, jak se budou embryja vyvíjet a dělit buňky. Věřím, jim, e jim to půjde krásně
Jsou to ale nervy......
Není tady
CArol a kdy bude ET? Myslím na Tebe a odpočívej
Ronji - jojo átek je supr, ale a má dítě nějakých 9 kilo (coměly moje děti v půl roce), je to docela záhul na záda. Take zlatej kočárek. A já mám DorJan taky, CrossCountry a jsem maximálně spokojená
Gabi - já si odtahala Dandu taky v autosedačce v ruce a uuuuuuuuuuuuuuuuuffff (viz jeho váha vý). Proto jsem na Vítka pořizovala autosedačku s podvozkem Anička je na fotce taaaaak slaďoučká - já chci jetě holčičkůůůů
Silvíku - no oni by na úřadě taky nebyli trpěliví, kdyby čekali tak dlouho jako vy, viď?
Leni - obdivuju, já bych nevydrela netestovat Ale zas těch peněz co uetří a těch nervů a planých nadějí nad falenýma duchama, co? Ale stejně bych testla
Není tady
carol napsal(a):
IVF NEWS
Take....klasicky oplodněných ze 17ks jich je 10 a metodou ICSI z 8ks je 6ks.
Zítra mám opět volat, jak se budou embryja vyvíjet a dělit buňky. Věřím, jim, e jim to půjde krásně
Jsou to ale nervy......
Take 16? Paráda
Není tady
ET je naplánovaný na úterý. Snad u nebude hodně odpadlíků a zbyde něco do mrazáčku, příp. sourozenci
Není tady
carol, drím pěsti a se bobkům dál pěkně daří a zbyde i na bráku nebo ségru
Není tady
Carol krásné zprávy drím dál palce
Není tady
Snailenka napsal(a):
já chci jetě holčičkůůůů
já chlapečkááááááááá
Není tady
Snáule, jak jsi na tom s ceníkem ?
nepoutěj info o kočárcích apod jen tak do vzduchu, takhle přijde na buben a nic nevykasíruje
Není tady
Snailenka napsal(a):
Ale stejně bych testla
já taky u počítám, kdy budu moct já
Není tady
Gabi, Veruska by Ti politicky vysvětlila, e u má dáááávno testovat
Není tady
Carol tipuju 4 prvotřídní blstule
Smaí já chci Vítečka ale bude to Ilouch
Silvi cos jim odepsala? Strčte si trpělivost do pr...????
o víkendu je v Praze ny výstaviti výstav Baby něco, kdo by měl zájem něco utratit
Upravil(a) sářice (21. 10. 2011 14:45)
Není tady
Ahooooj holky, jdu vás sem zas moc pozdravit a hlavně popřát straaaaaaně moc dětí do nového chlívku, pro jistotu zas flusnu pár bacilů .
U nás snad vechno celkem ok, tripl jsem vynechala, genetický utz ok a nevím, jestli jsem to sem u nepsala, ale čekáme páreček, huráááá .
Jinak Carol, gratuluju k úrodě, fakt super, určitě se tam ten správnej bojovník najde..... moc drím palečky. Jinak k tomu ohss, já se teda přiznám, e takový ty "osvědčený tipy", jakoe nutridrink atd. na mě nefungovaly, v podstatě se mi neudělalo líp po ničem.... ale já sem takovej extra případ, jako ohss III. stupně při asi 13 folíkách se asi taky hned tak nevidí.....ale zas ten nutridrink mi pomáhal, páč sem se nemohla normálně najíst, jak to tlačilo, tak se mi normální jídlo do toho aludku prostě nevelo.... jo a taky sem asi exot, ale mě naopak ten nutridrink děsně chutná, a to nejen čokoládovej, ale i ty ostatní, jen mi nechutá tropický ovoce. Ale klidně i ten bez příchutě, mňam .
No tak drím palce, a se to nerozjede, hlavně ten pitný reim dodrovat, no....
Drím palečky i vem ostatním snailkám samozřejmě....
Není tady
Falko - jei to je paráda, zatlačuju slzu, tak páreček, jo? Myslim e jsme to i tipovala
Sáří - i holka můe bejt Vía (Vítězslava http://www.rodina.cz/scripts/jmena/jmen … t%ECzslava ).
Ty pojede na výstavu nakoupit u komplet výbavičku, ne?
Popí - no jóóó tak to vidí, zase radim zadarmo, pak mám bejt někdy bohatá
Není tady
Carol - óbr gratulace k takový Klapzubově jedenáctce - pardón estnáctce . Na úterý hooodně těstí
Sáři - Ilouch je originální
Snai - já bych chtěla chlapečka i holčičku, ale hodný, prosím, prosím
Gabi - 5 DPO u bych měla v koi asi tak tři krabičky mamáčů 10 - tak neváhej dlouho
A na Lenky 13 DPO u nemám slov...vdy mě znáte . Pro mě je Lenka normální bláááázen , stejně jako já pro ní . A o tom to je, kadá jsme jiná, ale mimi, doufám, budeme mít nakonec vechny
Silvi - uteklo to, odpočinula sis , tak je na úřadě popichuj dál, ádná trpělivost, čekala jsi u dost dlouho, tak a pohnou kostrou s tím "kolením" na miminka .
Falko - páreček je krásná odměna za léta čekání, moc ti to přeju
Lucko, Popelko - koukejte pořádně plivat, a nepoplivete jen ty v první linii, ale pěkně vechny .
Upravil(a) Veruska72 (21. 10. 2011 19:34)
Není tady
ahojky kočky,nestíhám zas dočítat,jen jsem chtěla napsat k tomu kočíku,drahou zamítl růovou a tyto kolečka e chce gumové velké do terénu,kdyby jako chtěl bruslit
Luci kočík parádní ale cenově auauauau teda
carooooool gratulace k úrodičce paráda,tak a se hezky klubou děti
Není tady