18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Je toho ted holky strasne moc, kupi se to, ale musime doufat, ze to brzo prejde a bude lip
Jj, Snazi, souhlasim, ze by to mohlo byt povinne 1x za rok pro kazdou lazne. Na ten relax se moc tesim. Ted jsem taky mela slusny nervy a co stavime, tak jsme s manzou nevypli. No a doufam, ze ten relax se zalibi i memu telu, aby se u me zavrtal bobisek a libilo se mu u me
Není tady
Jo a Katul, mrkla jsem na mimino a holky tam psaly, ze s tim placenym IVF je to takto: pokud uz mas minimalne 1 pokus pred rokem 2012, tak jedes podle staryho (tzn. 3x a dost) a pokud absolvujes 1. IVF v lednu pristiho roku, tak to uz je podle novyho. Takze tak
Není tady
Ahojky holky
Kaulíku to mě mrzí to Tvoje trápení Vydr holka! Zase určitě bude líp Musí být! Jsme silné enské, ne?
Sářulí jak je?? Doufám, e bříko pěkně hladí
Mě u se to sakra krátí-u jen pár procedurek, poslední dvě v pondělí, pak pro zprávu a v úterý ráno tradááá domůůů Moc se těím, ale zároveň se mi tady po té pohodě bude stýskat. Dnes jsem byla na výstupní prohlídce. Troku mě teď tři dny bolel podbřiek a objevilo se i trochu krve....ale nic to prý není-prý to patří k té HA. Teď je mi fajn, tak si tím hlavu nelámu. Mám se jetě hlásit u svého obvodního gyn a také v CAR-prý by bylo dobré teď moc s dalím IVF neotálet, ale copak to jde? Imunolog to určitě hned tak nepovolí a navíc nám jetě peníze nějaké chybí Ráda bych dala dohromady co moná nejvyí částku, aby se třeba penízky od VÁS pouily na něco jiného nebo alespoň část pomohla jetě někomu jinému. Dlouho jsem nepsala ohledně toho Ronjískovi, tak nevím. Uvidíme, jak to půjde
Není tady
Ahojda holky, dlouho jsem tu neprispivala,ale mam precteno vsechno.Takze hnedka pogratuluji tehulkam k mimiskum v brisku a vidim, ze se to tady uzasne rozjelo a maaaam obr radost,hlavne se tesim na hlaseni narozenych miisku pristi rok, to bude radosti.
Holkam cekatelkam preji, aby cekani uz nebylo tak dlouhe a tryznive, a aby stesti preskocilo i na ne,aby mohli byt stastne s mimiskem v brisku.
No Martas je uz velky chlap,leze, sedi, rika mama a baba(tata jeste neumi),chodime plavat a potapime se, mame zoubek a taky uz zacal chodit do mikrojeslicek,nebot mama chodi do prace na velmi maly uvazek.V jeslickach se nam libi a moc.
No jinak se hlasim opet ke clostikovym holkam, mrcha ruda si po porodu dela co chce, spise neprichazi vubec a hodiny tikaji,tak se pokousime o druhe mmi,zatim je to jenom moje akce potajmu bez manzela a spise aby se telo nastartovalo,ale bez doktoru to asi nepujde.
Není tady
Silvi to jsem zvědavá co ti řekne Kultisko kdyby byla dobrá konstalace, tak se jde určitě domluvit i v centru na úhradu ve více splátkách, tím se fakt netrap a my bychom taky zabraly
Mě je dnes dobře tak jsem po ice trůdlu do sebe hodila jetě kilo mandarinek a pořád je mi dobře, nechápu
Není tady
Holky děkuju ,jste fakt zlatý no zase mám období blbec ale jak tak koukám,kadý máme to svý trápení.....
sun uij si lázní i za mě a díky za info o IVF
sáří diky za hubana od psisek,a mi to vehnalo slzy
snai koukám,koukám a sáří a popi mě drí i kdy fakt to chci někdy vzdát....prostě finiiiito konec a pak koukám a tady takový zázraky jo,jo dostinex beru,sníeno z 1xtýdně na 1/2týdně,bylo mi po tom blbě,kont.odběry výsledky v pondělí,jinak začátek listopadu kontrola endokrinolog to bude uívání 2měsíce a uvidí se co dál,jinak já mám nařízeno v uívání přestat,jen při objevení poz.testu,ale to nehrozí je to jen sen pro mě nesplnitelnej....ale u mám dalího favorita na kočárek
Veru
Silvinko uívej jetě lázní,a ti to přinese co nejvíc
Ledí,clostilko
holky,a je vae trápení brzy pryč a ve se vyřeí a díky e tu vechny jste
Není tady
Katul ty takovej zajíček, jaký vzdávání raději mě hoď tip na kočík. Já se zamilovala do emmaljunga ale je velkej jako kráva
Není tady
Sáří haha zajíček hele a čuměla jsem jestli ta cena je jako za ve.... no ale nemá kola do terénu
http://www.oknakup.cz/detail.php?zbozi=1933064
Není tady
jsem se zamilovala do tý růovo-černý
Není tady
sářice napsal(a):
Dobré ráno kecaluky ,
Leni testni mamáčem a kdy bude duch, upito posílám digitál ví e ti zaháněl jája
:
Sari ... ja myslela ovulacni... na pristi mesic.. nee tehotenskej
Není tady
a testovat nechcíííí ... pze mne uz nebolej prsa..takze so/ ne je MS here
a pristi mesic nic neklapne, pe O. nebude doma Vánoce to jistěj to letíme k moři
Upravil(a) Lenka77 (20. 10. 2011 12:53)
Není tady
Katul tak to se ti taky bude líbit Concord neo. Já potřebuju skladnej a dobře sloitelnej-mám malý auto , předpokládám hodně cestování a terénák,ruční brzda za brusle vítána, budu ráda z vechny nápady - jsem drzá vybírat kočárek v 7. týdnu ale co, kdyby to nedopadlo, chci si to aspon uít ..
Lenko dobrá dobrá ale ta nabídka stále platí
Není tady
sáříku, jen vyhlíej já jsem o kus dál a co se kočárku týká, tak zmatená jak lesní včela na pouti
hlavně, e vím poadavky, ale jak jim vyhovět to bych asi musela spojit X modelů dohromady
Není tady
Ahoj holky,
....čerstvé info...take dnes OPU....a teď se podrte veho co máte.....31 vajíček!!!!!!
to jsem v ivotě neměla...toto...Jetě se uvidí zítra, jak budou vypadat, jestli zralá nebo jaká. Se troku Marcel sekl ne? Říkal, e tak 15, ale to e na kadý straně, to u nedodal
Snad to nebude kvantita na úkor kvality Ale minimálně 10 by jich mohla být dobrých
Jdu se natáhnout, břicho pobolívá a jsem pěkně unavená. Manel si dělal srandu, e prej to mám hezky celý plato...slepička..prej.
Upravil(a) carol (20. 10. 2011 14:16)
Není tady
Katí - tak ten kočárek je suprrrr!! Ale pozor, autosedačku musí dokoupit, ta není v ceně
Sáří Ty má dneska rací den
Silvinko - ty peníze jsou PRO TEBE tak neuvauj e bys je nevyuila
Popí - taky jsem měla přesnou představu kočárku - musí bejt velkej, prostornej, dobře skládací bez odendavání korbičky, přehazovací rukoje, nafukovací 4 kola a monost přidělat atosedačku. A na to poslední se mi to potěstilo sehnat (DorJan http://www.darababy.cz/zbozi/dorjan-cross-country-2011 ) Autosedačku tam můe jen poloit
Není tady
Carol - no týýýý wole to je úroda, to snad tady nikdo neměl Hlavně pij a odpočívej, po takový snůce by se mohl rozjet OHSS Paráda, moc drím palce a gratuluju!!
Není tady
No právě, z toho mám velkou obavu, vak u jsem ho jednou měla. Teď se láduju bílkovinama, aby se to nerozjelo. Tak snad ne no...ufff
Není tady
carol, drím palec, aby se ti ohss vyhnulo při takovém počtu .. já jich měla jetě více (cca 20 na kadé straně), ale .... nemocnice to s ohss jistila a vajíčka pouitelná byly 2!!! a stejně ly do háje
Katí posílám obejmutí a bude zase dobře, uvidí
kočárek hezkej
Sáří, jen si dávej do nosa, zítra ti můe být zase patně
já mám taky kočík vybraný
Není tady
Carol a co preventivně Nutridrink? Fakt tomu předejít, vem si to e Tvoje vaječníky vyprodukovaly to, co by normálně daly za 1,5roku! Ale zase na druhou stranu - Falka taky měla OHSS, Ledí taky.... Přeju a je ve tak jak má
Ledíííí - no hurá e se taky ukáe Taky Ty u zase maká? Jsi nezmar, ona Ti ta práce neutěče.
Jo a o snaení manovi neříkej půjde to líp, věř mi Mmch - batí Clostík?
Není tady
Gabka napsal(a):
já mám taky kočík vybraný
Jakéééj uká
Není tady
to je on
Není tady
jméno u je taky vybraný jen chybí ta podstatná část
Není tady
Sáří, jaký má TP? jsi jetě jarňátko nebo u letňátko???
Není tady
Ledí, drím palce do dalího snaení
Není tady
Carol ti říkám e Marcel je minimalista ten nutridrink bych koupila určitě dá se pít akorát čokoládový vdy to pomohlo kdy jsem měla náběh, ty brďo to je úroda
Gabčo nejvyí čas vybrat porodnici vdyt u jsi 3 dny po ovu a ví e je tam nával TP 7.6. za chvíli
Smaí jo jo eru jak mlejn...
Není tady