29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Je toho ted holky strasne moc, kupi se to, ale musime doufat, ze to brzo prejde a bude lip
Jj, Snazi, souhlasim, ze by to mohlo byt povinne 1x za rok pro kazdou lazne. Na ten relax se moc tesim. Ted jsem taky mela slusny nervy a co stavime, tak jsme s manzou nevypli. No a doufam, ze ten relax se zalibi i memu telu, aby se u me zavrtal bobisek a libilo se mu u me
Není tady
Jo a Katul, mrkla jsem na mimino a holky tam psaly, ze s tim placenym IVF je to takto: pokud uz mas minimalne 1 pokus pred rokem 2012, tak jedes podle staryho (tzn. 3x a dost) a pokud absolvujes 1. IVF v lednu pristiho roku, tak to uz je podle novyho. Takze tak
Není tady
Ahojky holky
Kaťulíku to mě mrzí to Tvoje trápení Vydrž holka! Zase určitě bude líp
Musí být! Jsme silné ženské, ne?
Sářulí jak je?? Doufám, že bříško pěkně hladíš
Mě už se to sakra krátí-už jen pár procedurek, poslední dvě v pondělí, pak pro zprávu a v úterý ráno tradááá domůůů Moc se těším, ale zároveň se mi tady po té pohodě bude stýskat. Dnes jsem byla na výstupní prohlídce. Trošku mě teď tři dny bolel podbřišek a objevilo se i trochu krve....ale nic to prý není-prý to patří k té HA. Teď je mi fajn, tak si tím hlavu nelámu. Mám se ještě hlásit u svého obvodního gyn a také v CAR-prý by bylo dobré teď moc s dalším IVF neotálet, ale copak to jde?
Imunolog to určitě hned tak nepovolí a navíc nám ještě peníze nějaké chybí
Ráda bych dala dohromady co možná nejvyšší částku, aby se třeba penízky od VÁS použily na něco jiného nebo alespoň část pomohla ještě někomu jinému. Dlouho jsem nepsala ohledně toho Ronjískovi, tak nevím. Uvidíme, jak to půjde
Není tady
Ahojda holky, dlouho jsem tu neprispivala,ale mam precteno vsechno.Takze hnedka pogratuluji tehulkam k mimiskum v brisku a vidim, ze se to tady uzasne rozjelo a maaaam obr radost,hlavne se tesim na hlaseni narozenych miisku pristi rok, to bude radosti.
Holkam cekatelkam preji, aby cekani uz nebylo tak dlouhe a tryznive, a aby stesti preskocilo i na ne,aby mohli byt stastne s mimiskem v brisku.
No Martas je uz velky chlap,leze, sedi, rika mama a baba(tata jeste neumi),chodime plavat a potapime se, mame zoubek a taky uz zacal chodit do mikrojeslicek,nebot mama chodi do prace na velmi maly uvazek.V jeslickach se nam libi a moc.
No jinak se hlasim opet ke clostikovym holkam, mrcha ruda si po porodu dela co chce, spise neprichazi vubec a hodiny tikaji,tak se pokousime o druhe mmi,zatim je to jenom moje akce potajmu bez manzela a spise aby se telo nastartovalo,ale bez doktoru to asi nepujde.
Není tady
Silvi to jsem zvědavá co ti řekne Kultisko kdyby byla dobrá konstalace, tak se jde určitě domluvit i v centru na úhradu ve více splátkách, tím se fakt netrap a my bychom taky zabraly
Mě je dnes dobře tak jsem po šišce štrůdlu do sebe hodila ještě kilo mandarinek a pořád je mi dobře, nechápu
Není tady
Holky děkuju ,jste fakt zlatý
no zase mám období blbec
ale jak tak koukám,každý máme to svý trápení.....
sun užij si lázní i za mě
a díky za info o IVF
sáří diky za hubana od psisek,až mi to vehnalo slzy
snaži
koukám,koukám a sáří a popi mě drží i když fakt to chci někdy vzdát....prostě finiiiito konec a pak koukám a tady takový zázraky
jo,jo dostinex beru,sníženo z 1xtýdně na 1/2týdně,bylo mi po tom blbě,kont.odběry výsledky v pondělí,jinak začátek listopadu kontrola endokrinolog to bude užívání 2měsíce a uvidí se co dál,jinak já mám nařízeno v užívání přestat,jen při objevení poz.testu,ale to nehrozí je to jen sen
pro mě nesplnitelnej....ale už mám dalšího favorita na kočárek
Veru
Silvinko
užívej ještě lázní,ať ti to přinese co nejvíc
Ledí,clostilko
holky,ať je vaše trápení brzy pryč a vše se vyřeší a díky že tu všechny jste
Není tady
Katul ty takovej zajíček, jaký vzdávání raději mě hoď tip na kočík. Já se zamilovala do emmaljunga ale je velkej jako kráva
Není tady
Sáří haha zajíček
hele
a čuměla jsem jestli ta cena je jako za vše....
no ale nemá kola do terénu
http://www.oknakup.cz/detail.php?zbozi=1933064
Není tady
jsem se zamilovala do tý růžovo-černý
Není tady
sářice napsal(a):
Dobré ráno kecalušky
,
Leni testni mamáčem a když bude duch, šupito posílám digitálvíš že ti zaháněl jája
:
Sari ... ja myslela ovulacni... na pristi mesic.. nee tehotenskej
Není tady
a testovat nechcíííí ... pze mne uz nebolej prsa..takze so/ ne je MS here
a pristi mesic nic neklapne, pže O. nebude doma Vánoce to jistěj
to letíme k moři
Upravil(a) Lenka77 (20. 10. 2011 12:53)
Není tady
Katul tak to se ti taky bude líbit Concord neo. Já potřebuju skladnej a dobře složitelnej-mám malý auto , předpokládám hodně cestování a terénák,ruční brzda za brusle vítána, budu ráda z všechny nápady
- jsem drzá vybírat kočárek v 7. týdnu ale co, kdyby to nedopadlo, chci si to aspon užít ..
Lenko dobrá dobrá ale ta nabídka stále platí
Není tady
sáříku, jen vyhlížej já jsem o kus dál a co se kočárku týká, tak zmatená jak lesní včela na poušti
hlavně, že vím požadavky, ale jak jim vyhovět to bych asi musela spojit X modelů dohromady
Není tady
Ahoj holky,
....čerstvé info...takže dnes OPU....a teď se podržte všeho co máte.....31 vajíček!!!!!!
to jsem v životě neměla...toto...Ještě se uvidí zítra, jak budou vypadat, jestli zralá nebo jaká. Se trošku Marcel sekl ne? Říkal, že tak 15, ale to že na každý straně, to už nedodal
Snad to nebude kvantita na úkor kvality Ale minimálně 10 by jich mohla být dobrých
Jdu se natáhnout, břicho pobolívá a jsem pěkně unavená. Manžel si dělal srandu, že prej to mám hezky celý plato...slepička..prej.
Upravil(a) carol (20. 10. 2011 14:16)
Není tady
Katí - tak ten kočárek je suprrrr!! Ale pozor, autosedačku musíš dokoupit, ta není v ceně
Sáří Ty máš dneska žrací den
Silvinko - ty peníze jsou PRO TEBE tak neuvažuj že bys je nevyužila
Popí - taky jsem měla přesnou představu kočárku - musí bejt velkej, prostornej, dobře skládací bez odendavání korbičky, přehazovací rukojeť, nafukovací 4 kola a možnost přidělat atosedačku. Až na to poslední se mi to poštěstilo sehnat (DorJan http://www.darababy.cz/zbozi/dorjan-cross-country-2011 ) Autosedačku tam můžeš jen položit
Není tady
Carol - no týýýý wole to je úroda, to snad tady nikdo neměl Hlavně pij a odpočívej, po takový snůšce by se mohl rozjet OHSS
Paráda, moc držím palce a gratuluju!!
Není tady
No právě, z toho mám velkou obavu, však už jsem ho jednou měla. Teď se láduju bílkovinama, aby se to nerozjelo. Tak snad ne no...ufff
Není tady
carol, držím palec, aby se ti ohss vyhnulo při takovém počtu .. já jich měla ještě více (cca 20 na každé straně), ale .... nemocnice to s ohss jistila a vajíčka použitelná byly 2!!! a stejně šly do háje
Katí posílám obejmutí a bude zase dobře, uvidíš
kočárek hezkej
Sáří, jen si dávej do nosa, zítra ti může být zase špatně
já mám taky kočík vybraný
Není tady
Carol a co preventivně Nutridrink? Fakt tomu předejít, vem si to že Tvoje vaječníky vyprodukovaly to, co by normálně daly za 1,5roku! Ale zase na druhou stranu - Falka taky měla OHSS, Ledí taky.... Přeju ať je vše tak jak má
Ledíííí - no hurá že se taky ukážeš Taky Ty už zase makáš?
Jsi nezmar, ona Ti ta práce neutěče.
Jo a o snažení manžovi neříkej půjde to líp, věř mi
Mmch - baštíš Clostík?
Není tady
Gabka napsal(a):
já mám taky kočík vybraný
![]()
Jakéééj ukáž
Není tady
to je on
Není tady
jméno už je taky vybraný jen chybí ta podstatná část
Není tady
Sáří, jaký máš TP? jsi ještě jarňátko nebo už letňátko???
Není tady
Ledí, držím palce do dalšího snažení
Není tady
Carol ti říkám že Marcel je minimalista ten nutridrink bych koupila určitě dá se pít akorát čokoládový
vždy to pomohlo když jsem měla náběh, ty brďo to je úroda
Gabčo nejvyšší čas vybrat porodnici vždyt už jsi 3 dny po ovu a víš že je tam nával TP 7.6. za chvíli
Smaží jo jo žeru jak mlejn...
Není tady