Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#51 31. 10. 2011 16:40

mamba
♥♥♥♥---
Registrovaný: 19. 9. 2011
Příspěvky: 310

Re: Odhlášení z bytu a přihlášení na úřad

Kornoutek:
Když nemᚠna jídlo pro děti, to už je vážná věc! Nekoukej na minulost, první povinnost matky je starat se o děti, o budoucnost. Matce bych v takové situaci nedala ani rohlík. Když si nepotřebuje   přivydělat, tak se nedá nic dělat, bude mít jen to, na co má a ne se přiživovat na úkor dětí.  Musela by si to jít sama koupit, přece nebudeš ještě posluhovat schopné matce. Všechno, co si neuklidí bych vyhodila do popelnice. Kdyby mě začala kritizovat za to, že něco kupuji dětem, tak bych ji seřvala tak, že už by si to víckrát nedovolila. Když si pustí televizi,okamžitě bych po ní chtěla přispět na elektriku. Pokud by mi hotově a hned nepřispěla, tak by si ji nesměla pustit .Dokud tvrdě nepocítí následky svého chování,  nedá pokoj a ty budeš  mít problémy.
S bráchou bych nic nevyjednávala, jen bych trvala na tom, aby si ji s okamžitou platností vzal k sobě, jinak soud. Na žádné ústupky bach nepřistoupila. Když se nechᚠk nějakým ústupkům dotlačit, budeš zase tam, kde momentálně jsi. 
Jak se k celé situaci staví tvůj manžel?

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů