6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jsou to o něco víc ne dva roky, kdy mi přítel Google vyplivl odkaz na toto fórum. Hledaný výraz je tady myslím vem jasný V době svého osobního velkého třesku jsem pročítáním těchto stránek trávila noci, kdy se moc nedalo usnout, a dny, kdy se nedalo pracovat. Kdy se tak ohlíím, vlastně jsem nějakou dobu vůbec nic jiného nedělala, jen v sobě přesýpala to, co jsem přečetla, slyela, pochytala. Moc jsem sice nepsala, ale hodně jsem četla...
Dalo mi velkou práci zpracovat názory, které se dotýkaly mého sebestředného a cyklicky se litujícího já. Ty stručně a jasně vyslovené dělaly největí problémy, jak u to bývá .... Dodnes si pamatuju sousta, která jsem měla největí problém převýkat.
Jsou to zhruba dva roky, kdy jsem - velkou měrou právě díky vaim diskusím - udělala svoje rozhodnutí. A přestoe s ním mám stále plné ruce práce, moc jsem sem nechodila. Jen občas, nahlédnout. Nebudu určitě jediná. Nevěra není záitek, ke kterému by se člověk nějak extrémně rád vracel, zvlá kdy u se dostane z těch kotrmelců a bezprostředně mu neteče do bot. Nějakou dobu trvá, ne se člověk dokáe poctivě ohlédnout ...
Od doby, kdy jsem se nadechla a řekla, co jsem říct chtěla, se můj ivot posunul. Já jsem se posunula. Dál dělám miliony chyb, ale těm důleitým vdycky předchází moje vlastní vnitřní debata. Dělám si na ní automatický nárok. Nelituju na ní času. Utrhuji ho ostatním od úst Mám ji straně ráda a jsem citlivá na momenty, lidi, události, které by ji mohly ohrozit.
Jsem příkladem toho, e nevěra můe být dobrá zkuenost.
Díky vám vem, kteří zde sdílíte sami sebe.
OZ, která předtím potřebovala nakopnout - a teď asi jen vrátit a poděkovat
Není tady
... zajimave...
Není tady
Hodně těstí.
OZ:
moc krásně napsáno, přeju dál jít touto cestou
Není tady
Prochazim sice, aspon si to myslim, jinymi problemy nez je nevera, ale take si preji abych i ja tady jednou mohla zalozit podobne tema.
Preji hodne stesti.
Není tady