Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 29. 10. 2011 10:28

Misha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: opakované zamlklé těhu

Lillinko, moc ti držím palce. Mě taky posílá dr.  na umělé. Já nechci kvůli hormonům. Těžko s nimi bojuju a taky se oplodním, tak mi to příjde zbytečně složité. Sice mi to teda bude platit pojištovna, ale stejně se mi do toho nechce.  Prý taky vyberou zdravé vajíčko a spermii, aby to dobře začalo... Nevím, já vím, že každé moje těhu probíhá tak, že najednou dostanu zimnici v zádech a mimi se přestává vyvíjet. Do té doby vše ok, takže já nevím, zda věřím tomu, že to je od začátku špatně.  Možná když se objednáte na IVF, tak do té doby se oplodníte přirozeně. Stává se to. A třeba teď vše bude ok. Moc bych ti to přála. Já zatím vždy o mimi přišla před 3měs. takže jsem jakoby nic neměla, ale když to je takhle jak to mᚠty.... posílám obětí...

Kamrádka měla přepážku v děloze a jiné gyn. problémy, pak se  jim podařilo otehotnit a její tělo mimi vytlačilo v 5.měs. Doteď se z toho nemohla dostat a to si ji pak vzali v apolináři na starosti jako spec. případ a donosila 2 děti (i podle kartářek děti mít  neměla) a stejně po nocích bulela. Teď ji pomohla regresní léčba, prý si konečně odpustila a dokonce jsem ji slyšela poprvé říci - potrat. Takže doporučuju si přiznat, že nás to trápí a klidně zajít k psychologovi, kartářce, regresní pracovnici, za kámoškou, no kamkoli, kde nás vyslechnou. Já nemít BB, tak nevím jak bych to nesla... Přišlo by mi, že jsem ET a nikdo neví jak mi pomoci. Chlapi jsou fajn, ale nesnáší pořád fňukání, ale my se musíme vyfňukat. Můj vztah potraty dost narušily, neuměli jsme si dát podporu v pravé chvíli. A třeba jsme měli i stejé pocity, ale každý je dáváme jinak najevo sad

Pag jaká mutace je podobná laidenu? jak se jmenuje prosím?

http://lbyf.lilypie.com/TikiPic.php/FPcAl2n.jpghttp://lbyf.lilypie.com/FPcAp1.png
         1. rok Veru              Další roky Veru

Není tady

#27 30. 10. 2011 17:02

Lilli
♥♥♥♥♥--

Misho, díky pussa
Nám to taky vztah narušilo, jak jsem psala, chtěla jsem odejít. Ale nedokázala jsem to, dokonce jsem šla ke kartářce a ta řekla, že bych litovala já a i manžel. Snažil se tenkrát moc a dokonce jel za mými rodiči, aby mi to rozmluvili, ale měli jsme i jiné starosti a hodně vážné, bylo toho víc a sypalo se to na nás ze všech stran a já to nezvládala. Letos, když mě moje nová lékařka dala čas do léta, a jinak mě zase chtěla poslat na různá vyšetření, jsem si řekla, že už ne, že už nemůžu a pak jsem byla hrozně překvapená, protože jsem našla // a nevěřila tomu, manžel měl hned velkou radost, moc mě to překvapilo, a začal plánovat, nosil mi vitamíny, nechával mě odpočinout, někdy taky proběhla výměna názorů, ale byl strašně milý a ohleduplný, vybírali jsme spolu i těhotenské oblečení, protože jsem běžné věci už nosit nemohla. Bylo to nádherné období. Je mi teď velkou oporou, a jsem moc ráda, že jsem od něj tenkrát neodešla. Píšu Ti to proto, že se dokážu vžít do Tvojí situace, bude líp, věř mi, oni to nesou úplně jinak.

Mě chtějí poslat na umělé oplodnění, abych neztrácela čas a mimi bylo ohlídané od samého začátku. Je mi moc smutno, ale asi to nepodstoupím, nedokážu si představit běhat zase na samá vyšetření, a být ve stresu. A k tomu ta finanční částka a riziko, jak to dopadne. Teď mě ještě toho docela dost po tom všem čeká, když jsem doma, docela jsem v klidu, ale přijdu někam do čekárny a vše se mi připomíná, a je mi ouvej, naštěstí všude se mnou chodí manžel, ikdyž by už nemusel, ale strašně mě tím pomáhá a nechce mě v tom nechat samotnou. Kartářka mi řekla, že miminko mít budeme, dokonce se spletla jen o měsíc, kdy mám otěhotnět, přepověděla mi na den moji práci. Ale řekla mi, že si mám miminko nechat za každou cenu, a já to neudělala, vážně je mi to moc líto, ale co bych tomu drobečkovi připravila za život, když jsem od několika lékařů slyšela tu smutnou zprávu, že by neměl plnohodnotný život. Myslím na něj stejně. 

Já se dozvěděla o tom, že mám v děloze přepážku až při tomhle otěhotnění, musím se doktorky zeptat, co dál. Teď mi řekla, že to vážné není, ale nikdo mi o ní před tím neřekl.

Misho držím moc palce pussa

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10722;402/st/20101007/l/28/k/0a0f/ttc.png
snad se taky dočkám svého pokladu ...

Není tady

#28 2. 11. 2011 18:56

májja79
♥------

Lilli, na žádné mimi se nedá zapomenout,ani na to nenarozené,taky si pořád připomínám dny,kdy by se nám dětátka narodila,dny,kdy jsem o ně přišla a i dny,kdy jsem zjistila,že jsme těhotní :-) je to pořád dokola. Určitě bych nevzdávala šanci a na umělé bych šla,alespon bych to zkusila :-) ačkoli,ono se dobře radí a ve zkutečnosti bych do toho šla s obavama,zda se zadaří,protože každým nezdárným pokusem přicházím o iluze a propadám se do větší a větší beznaděje :-(
Obdivuju tvojí odvahu jít ke kartářce,taky jsem o tom přemýšlela,ale bojím se toho,že bych se dozvěděla,že děti nebudu mít nikdy a to nevím,jak bych to rodejchala,takhle přeci jen ve mě dřímá maličká naděje,i když je čím,dál menší.
Lilli, zatím jsem ještě nikdy neslyšela nic o žádné přepážce v děloze,zjištuju,že je ještě spusta věcí mě neznámých :-) ale když ti dr.řekla,že to není vážné,tak to tak snad bude a určitě je způsob,jak se stím poprat!! Držím palce,musíš být mooc silná!!!

Není tady

#29 17. 1. 2012 16:21

katarina25
♥------

Ahoj dievčatá. Som čerstvo po zamklom, zistené v 13tt, nevyvíjali sa od 7tt. Boli to dvojičky, po druhom IVF, prvé sa ani nechytilo. Prosím Vás, ako to chodí s tou genetikou? V nemocnici mi radili ís na to vyšetrenie, síce to bol prvý potrat, ale boli dve. Gynek. ma chce poslat len na hematologiu kvôli nejakej trombofilii-či čo. Rozmýšžam objedna sa na konzultáciu do CAR kde nás "robili" a kde máme ešte dva mraziačiky. Len mám akosi strach že o babo znovu prídem, tak by som chcela absolvova tie vyšetrenia. Môžete mi napísa aké skúsenosti v tejto súvislosti máte vy? Budem vďačná.

Není tady

#30 17. 1. 2012 18:59

Pag
♥♥♥♥---

Mě po druhém potratu poslala gyndr na genetiku (i manžu) i hematologii, na hematologii jsem šla náhodou již s výsledky z genetiky, kde mi zjistili genetickou poruchu srážlivosti krve. Naštěstí vše ostatní ok, tak máme dovoleno snažení. Ale už naprosto plánované, hned jak zjistím že jsem těhu, mám přijít k doktorce - jak ke gyndr, tak na hematologii, a dostanu minihepariny na ředění krve.

Tobě držím palce!

Není tady

#31 18. 1. 2012 10:44

pepajr
Zablokovaný

spam

Upravil(a) AndreaP. (18. 1. 2012 11:11)

Není tady

#32 18. 1. 2012 17:21

katarina25
♥------

ďakujem za odpoveď. Ešte sa chcem spýta, mali ste v rodine, alebo ty s manželom máte nejaké genetické alebo krvné choroby? Ja som čo to čítala na nete, a podža nášho zdrav.stavu aj príbuzenstva nemám podozrenie na nejakú genetickú chybu ani krvné ochorenie. Viem, že aj tak sa môže nájs čokožvek. Akurát som zvedavá smile Stále kadečo zisujem, žahšie sa mi tak zmieruje so situáciou smile

Není tady

#33 18. 1. 2012 18:26

anais.de
♥♥♥♥♥--
Místo: Deutschland

Katarino, mne take delali tato geneticka vysetreni pote, co jsem prodelala 3 rane potraty v 5.-6. tydnu. Nenasli mi udajne nic, cemuz se trochu divim, jezto jsem slysela, ze nejakou tu mutaci ma kdekdo (viz info vyse na vlakne). V rodine nic takoveho nemame, manzel vysetren nebyl, ale ma dve zdrave deti z predchoziho vztahu, obe tehotenstvi byla bez komplikaci. Pristi cyklus jdu na vysetreni hormonalniho profilu (mozna problem s hladinami progesteronu ve druhe fazi cyklu), ale predpokladam, ze pokud jsi byla tehotna z IVF, toto uz mas davno za sebou. Mohu se zeptat, jaka byla u vas pricina neplodnosti? Jinak Ti moc preji, at to priste uz vyjde.

Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it. (Richard P. Feynman)

Není tady

#34 19. 1. 2012 10:39

katarina25
♥------

Snažili sme sa pár rokov normálne, potom plánovaný styk nič. HSG 2008 -nepriechodnos jedného vajcovodu. Potom akútna operácia pre cystu na vaječníku 2010 -tak mi zistili endometriozu. Skúsili sme aj insemináciu. Pri 1.IVF pred rokom mi dozrievali velmi zle vajička, tri slabé embrya, jedno vhodné na transfer-neujalo sa. Vtedy prišli na to, že mám vožačo s krčkom maternice, nemohli sa do mňa dosta-to opakovane. Pri druhom IVF sme si dali ICSI, dve babiky sme vlozili a dve mame zmrazene. Manžel je v poriadku a u mňa mám pocit, že mám asi všetko. Ešte sa aj liečim na depresiu big_smile Dala som ti asi vyčerpávajúcu odpoveď. Všetci v rodine majú deti bez problemov, kamošky, len ja som taký exemplár a trochu mi je z toho smutno. Ďakujem  za odpovede smile

Není tady

#35 19. 1. 2012 23:00

Pag
♥♥♥♥---

U nás v rodině nevím o někom, u koho bych předpokládala nějakou poruchu srážlivosti, žádné embolie, apod.
Já jsem měla problémy asi od 18 let, silné migrény, pak vysoký tlak. Až tak, že mi gyndr nařídil vysadit antiko a všechny problémy zmizely do dvou měsíců.  Až teď po těch testech mi to do sebe zapadlo.

Není tady

#36 20. 1. 2012 23:42

hrozinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Střední Čechy
Web

Tak dnes jsem se vrátila z nemocnice - po revizi sad

Holky zjišovali u vás krevní skupinu? Já mám RH - a tam pokud je přítel/manžel s krevní skupinou RH+ může být problém

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/g/gi7kanebc.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/i/idw9zhrcg.png

Není tady

#37 21. 1. 2012 14:04

katarina25
♥------

Zrovna včera mi náhodou volala kamarátka, že ako sa máme, pár dní sme sa nevideli. Tak som jej povedala, že zle. Ona potratila pred rokom, ibaže dobrovolne, podarilo sa im to velmi rýchlo so ženatým milencom. Boli sme nešastné obidve, sčasti k tomu bola donútená. Prečo sa nám stávajú takého veci? A kde je na svete spravodlivos? Kde je dobro pre tých dobrých? Aj keď čo-to má za ušami asi každý.

čo sa týka Rh faktoru, tak v druhom tehotenstve to môže robi problém-podža toho či mimi zdedí Rh+ po otcovi. Od začiatku sa dajú dáva vožajaké lieky, už neviem presne ako to  funguje, ale vedia to doktori ošetri.

Není tady

#38 21. 1. 2012 15:53

JuliePraha
♥♥♥♥♥--

Ahoj, k tomu RH-... Mam Rh-, prvni tehu se to sleduje, delaji se testy na protilatky. Hned po porodu se zjisti Rh mimca, pokud stejny jako Rh- matky, tak se to neresi, pokud je Rh+ tak matka dostane do 24h injekci, aby se nevytvorila protilatky...

Není tady

#39 21. 1. 2012 16:33

hrozinka
♥♥♥♥♥♥-
Web

U mne po prvním porodu, zapomněli protilátky podat i když já i miminko jsme měli RH- - přišli mi to říct 2. den, že na to zapomněli, v naší porodnici, dávají preventivně. teď po revizi jsem pro sichr tu injekci dostala.

Jinak přeji všem brzké zotavení a sílu a štěstí při novém snažení ;-)

Není tady

#40 22. 1. 2012 10:51

JuliePraha
♥♥♥♥♥--

hrozinka napsal(a):

U mne po prvním porodu, zapomněli protilátky podat i když já i miminko jsme měli RH- - přišli mi to říct 2. den, že na to zapomněli, v naší porodnici, dávají preventivně. teď po revizi jsem pro sichr tu injekci dostala.

nezapomeli, pokud mimco melo RH- tak se nic nedava, pouze pokud ty jses Rh- a mimco Rh+...
po revizi asi se dava, protoze se nevi jestli mimco melo Rh- nebo Rh+

Není tady

#41 22. 1. 2012 11:15

Ing. Iva Veselá
Partner Babinet.cz

Pag napsal(a):

Taky mám za sebou dva potraty ve třetím měsíci. Teď po tom druhém mě doktorka poslala na různá vyšetření a na genetice mi vyšla mutace podobná Leidenské mutaci, podobná rizika, stejná léčba v těhu - miniheparin. tím, že se to stalo už dvakrát, tak bych si píchala miniheparin od začátku až do konce těhu a v šestinedělí.
Taky máme už strach, ale i naději, že to příště už vyjde. Držím vám palce hjarta

Zkoušely jste se třeba zaměřit i na zlepšení výživy a pročištění organismu? Mám s tím u klientů velmi dobré zkušenosti.

Není tady

#42 22. 1. 2012 11:24

hrozinka
♥♥♥♥♥♥-
Web

JuliePraha napsal(a):

hrozinka napsal(a):

nezapomeli, pokud mimco melo RH- tak se nic nedava, pouze pokud ty jses Rh- a mimco Rh+...
po revizi asi se dava, protoze se nevi jestli mimco melo Rh- nebo Rh+

No ale oni 2. den po porodu za mnou sami přišli a řekli mi že mi tu injekci zapomněli dát, protože mojí krevní skupinu věděli, krevní skupinu miminka zjišovali až déle, tzn. že mi jí měli dát preventivně, tím že jsem věděla, jak to máme, jsem byla klidná, v opačném, případě by to byl průšvih veliký

Není tady

#43 22. 1. 2012 11:26

hrozinka
♥♥♥♥♥♥-
Web

No tak ještě po porodu to bylo celé divoké - protože krev miminka ztratili a museli jí nabírat druhý den znovu sad

Není tady

#44 22. 1. 2012 14:16

JuliePraha
♥♥♥♥♥--

hrozinka napsal(a):

No tak ještě po porodu to bylo celé divoké - protože krev miminka ztratili a museli jí nabírat druhý den znovu sad

tak to je spis bordel v porodnici ... po porodu se bere krev z pupecni snury a zjisti se Rh-, maji na to 24h ....

Není tady

#45 22. 1. 2012 15:32

hrozinka
♥♥♥♥♥♥-
Web

No tak tu pupečníkovou krev Vojtíškovi ztratili a řešilo se to 2.den kvůli mě i jemu

Není tady

#46 22. 1. 2012 16:05

JuliePraha
♥♥♥♥♥--

hrozinka napsal(a):

No tak tu pupečníkovou krev Vojtíškovi ztratili a řešilo se to 2.den kvůli mě i jemu

a co ze to byla za porodnice??? ze tam maji takovy bordel???

Není tady

#47 22. 1. 2012 16:27

hrozinka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Porodnice Benešov,ale já se na ně nezlobím, měli tam tehdy (2009) těžký podstav zaměstnanců a rodiček bylo moc, tím že jsem věděla, jakou má krevní skupinu přítel, jsem byla v klidu jinak bych si šla tvrdě za svým a určitě bych to nenechala být. Já si myslím, že všude jsou jen lidi a každý může udělat chybu, jen třeba u mne jako u sekretářky je to s menším dopadem než třeba jinde.

Není tady

#48 23. 1. 2012 12:44

Pag
♥♥♥♥---

fittka napsal(a):

Pag napsal(a):

Taky mám za sebou dva potraty ve třetím měsíci. Teď po tom druhém mě doktorka poslala na různá vyšetření a na genetice mi vyšla mutace podobná Leidenské mutaci, podobná rizika, stejná léčba v těhu - miniheparin. tím, že se to stalo už dvakrát, tak bych si píchala miniheparin od začátku až do konce těhu a v šestinedělí.
Taky máme už strach, ale i naději, že to příště už vyjde. Držím vám palce hjarta

Zkoušely jste se třeba zaměřit i na zlepšení výživy a pročištění organismu? Mám s tím u klientů velmi dobré zkušenosti.

Při prvním jsem se hodně zaměřila na stravu při těhu, žádné čištění dopředu, mimi bylo neplánované. Před druhým jsem půl roku čistila. Teď jen beru listovku od doktorky, jím hodně ryb, ale spíš na ně mám chu, jinak nic speciálního.

Není tady

#49 25. 1. 2012 19:18

Bublina
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

Tak já mám za sebou 2 zamklý a 1 samovolný.
I přesto,že genetika výborné výsledky a na imunologii na pár drobností taky super.
Tak nevím proč se tak děje a  vždy do 3 měsíce.
Na umělý nepůjdu,abych do sebe rvala hormony a měla nervy a pak to dopadlo zas takhle....
všem držím palečky

Není tady

#50 31. 1. 2012 22:06

Kaulka 33
♥♥♥♥♥♥-

hrozinka napsal(a):

Tak dnes jsem se vrátila z nemocnice - po revizi sad

Holky zjišovali u vás krevní skupinu? Já mám RH - a tam pokud je přítel/manžel s krevní skupinou RH+ může být problém

Hrozinko pussa u mě po revizi zjišovali krevní skupinu,mám RH +,pokud bych měla - musela bych na nějakou injekci....tak mi to bylo řečeno wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí