6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, prosím o radu, mám ji dvě skoro dospělé děti, ale s naovým přítelem jsme zjistili e nám tu jetě někdo chybí tak se snaíme o mimi, vím e v mém věku to je u spí o náhodě, ale ms jsem měla dostat u před týdnem a stále nic, kromě bolestivých prsou vak jiný těhotenský příznak na sobě neshledávám a na dnením TT si vůbec nejsem jistá, zda tam byl ,,duch,, nebo jen moje zboné přání. můu být těhotná, kdy ádný dalí těh.příznak? nechci zbytečně plait k doktorovi....podělte se síím o zkuenosti dík
Není tady
Určitě být těhotná můe, zkus za pár dní test zopakovat a uvidí.
Není tady
já jednou byla těhu i bez ducha na testu objevil se a v 8tt.... od té doby mi kadý těhu test vychází pěkně, ale zase u to mimi ne drím palce a testuj zase za 2-3 dny a dej vědět.
Není tady
Ahoj holky,chtěla bych poradit.V únoru jsem vysadila HA a od té doby se snaíme o mimi.Mívám nepravidelnou menstruaci,34-45 dní.Má to vliv na ovulaci?Jinak je to u víc jak 14 dní co jsem to měla dostat a pořád nic.Před týdnem jsem měla jen 2 dny pinění.Bazalku neměřím.Jen občas.Teď jsem ji týden měřila a mám ji okolo 36,6 36,8 37 a tak.Můe to být těhotenství?Moc bych si to přála ale mám pochyby.A test mi vyel negativní.Po jaké době bych si ho měla udělat?Předem dekuju!
Není tady
Petrusko, kdyz nemeris bazalku pravidelne, nemuzes z tech dat nic vycist, je treba merit pravidelne a nejlepe vic nez jeden mesic (jo, je to vopruz ). Delsi cyklus velmi pravdepodobne znamena posunutou ovulaci, protoze druha faze cyklu je u vetsiny zen vicemene konstantni, pripadne se muze jednat (ale nemusi) i o anovulacni cyklus. Protoze nevis, kdy/jestli byla ovulace, tak ani nevis, jestli mas opravdu zpozdeni (teoreticky mohla byt treba vcera a menses tudiz prijde az za dva tydny). Takze byt tebou bych pockala par dni a zkusila dalsi test, pokud bude opet negativni, zajdi si k doktorovi.
Není tady
Děkuju za odpověd.Uvidíme.Jetě počkám a pak zkusím testnout znovu.Myslím si e ovulaci mám,ale a později.Poznám to podle výtoku.Ovulační testy jsem zatím nezkouela.Snad to brzy vyjde.Mějte se!
Není tady
Ahoj Eligar,
mamatesty jsou spolehlivé v tom, e ti ukáou pravdivě, jestli má nebo nemá v krvi HCG. Přítomnost HCG ale neznamená vdycky prosperující těhu. Kadému roste HCG jinak rychle, 16 DPO u větinou bývá víc ne jen duch, ale nemohla být třeba ovu později? Přála bych ti to
Není tady