27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Právě mě ádná nenapadá s těmi mojimi dětmi, ale od teď na to budu pamatovat... Předpokládám ovem, e vy, nae babinekty máte s dětma ne jednu veselou příhodu, na které se můeme zasmát i my ostatní... Mám pravdu?
Není tady
Je to u "pár" let zpátky, ale asi nejvíc mě pobavila moje dcera, která začala chodit do první třídy (kam se mimochodem velmi těila), kdy po 14 dnech kolní docházky se mnou začala vést debatu: "Mami, to u budu chodit pořád do koly?" Já na to: "Pořád ne, taky budete mít prázdniny. No a po prázdninách bude zase chodit do koly". Na to ona: "A potom?" "No potom bude zase chodit do koly nebo na učňák a pak do zaměstnání, a to u nebude mít ani prázdniny, bude mít jen dovolenou." Chvíli přemýlela a pak pronesla památnou větu: "Tak to mám teda zničenej ivot!"
Není tady
inka11 napsal(a):
Je to u "pár" let zpátky, ale asi nejvíc mě pobavila moje dcera, která začala chodit do první třídy (kam se mimochodem velmi těila), kdy po 14 dnech kolní docházky se mnou začala vést debatu: "Mami, to u budu chodit pořád do koly?" Já na to: "Pořád ne, taky budete mít prázdniny. No a po prázdninách bude zase chodit do koly". Na to ona: "A potom?" "No potom bude zase chodit do koly nebo na učňák a pak do zaměstnání, a to u nebude mít ani prázdniny, bude mít jen dovolenou." Chvíli přemýlela a pak pronesla památnou větu: "Tak to mám teda zničenej ivot!"
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Není tady
inka11 napsal(a):
Není tady
Kdy mé holce bylo tak cca 2,5-3, tak jsme se pravidelně koukaly na neváhej a toč. Její otec leel na posteli a neustále "vyruoval" ze sledování Tv a tak prohlásila: hajej a toč! (chtěla říct, spi a otoč se od tv, mlč).
Není tady
Inko - tak to je dost dobrý
Není tady
Stalo se to dávno, kdy byl synátor asi est roků starý. Zazvonila sousedka, e syn prodává před kinem kvítka. Tak jsem tam hned el. Nařezal na zahradě asi dest růí a el je prodávat. Kdy jsem tam přiel, prodal právě poslední. Za kolik ji nevím, bylo to jistě jen pár kaček.
Není tady
Teda skvele jsem se pobavila
Kdyz moji starsi dceri byly tak dva roky, skladali jsme spolu v loznici vyprane spodni pradlo a ponozky. Vsechno jsem pak pobrala do naruce a nesla uklidit, z rukou mi cestou vypadli dve podprsenky. Bara zacala kricet "Mamiiiii upadly ti prsaaaa "
Není tady
Můj tříletý syn nedávno při svém váení, kdy nael váhu pod skříní. Chvíli předtím jsem mu čistil nos, protoe měl rýmu:
"A kolik váí sopel?"
Není tady
Petr100 napsal(a):
Stalo se to dávno, kdy byl synátor asi est roků starý. Zazvonila sousedka, e syn prodává před kinem kvítka. Tak jsem tam hned el. Nařezal na zahradě asi dest růí a el je prodávat. Kdy jsem tam přiel, prodal právě poslední. Za kolik ji nevím, bylo to jistě jen pár kaček.
no ikula po tátovi
Není tady
My byli dnes snaím mladým nakupovat v shoping-centru ... a on prohlásil:
Jo, jo... jsou to tu samí frikulíni !
A my - Co to je?
No - vichni jsou tu: FREE , COOL a IN ... Prostě - frikulíni !
Není tady
"Plnotučná hořčice je od tučňáků..." prohlásil nedávno můj 3,5 letý syn
Není tady
Nevím, jestli pro vás bude tak veselá, jak byla pro mě v tu chvíli, kdy jsem byla s mou 2,5 letou neteří ve wellnessku Vzala jsem ji do sauny, tam to byla pohoda a pak, e se jdeme osprchovat, tak jsem ji vzala do sprchy ( do sprchy, kde je místo obyčejné sprchy vědro s voudou a zatáhne se za provázek, jak splachovadlo a ono se to na vás celé vyleje), ona tak kouká, e nikde není kohoutek ani sprcha a vimne si provázku, zatáhne, chlest to na sebe
jste měli vidět, jak vyskočila jak čertík ze katulky, napřed začala ječet, pak se smát a nakonec se počůrala, no já měla dost
a ijou vychytávky
Není tady
Moja neter má tie dobré hláky... To mala ai dva roky, keď boli u mňa na návteve a vagriná ju stále obliekala, vyzliekala, kŕmila, dávala pi. A keď ju znovu naháňala io svetrom, malá zahlásila "Maminka, nechaj ma i!!!!!"
A raz mi dôleito vykladala "Ná tatino je starosta, on sa o ná vetkých stará...."
Není tady
Kdy měl v roce 83 muj syn 4 roky donutil mně vystoupit z plného autobusu.. jak?
Seděl mně spokojeně na klíně kdy nastoupil ruský lampasák a řízením osudu se postavil přímo vedle nás.
Jarko se na něj se zájmem díval a pak na celý autobus konstatoval:
Mamááá to je ruský voják viď?
ano Jaruko
Mamáááá teta říkala e ve vojne hodně Rusu zahynulo...
Ano Jaruko víc ne 2 milionu.
Mamááá ale jetě jich zbylo dost e??
Upravil(a) marica1 (31. 7. 2013 3:00)
Není tady