18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky. Rodily jste některá v Ostravě?? A v které porodnici?? Můete mi napsat vae pocity a zkuenosti. Jak se choval personál, jaká byla péče atd.
Já zatím uvauju nad Vítkovickou nemocnici.
Předem vem děkuji.
Není tady
Rodila jsem dvakrát ve Fakultní nemocnici v Porubě. Lékaři skvělí (snad tam jetě jsou, přece jen to je u nějakou dobu), enské sestry (na estinedělí) - taky skvělé, dětské sestry - tam byly některé můry, no ale to se najde vude. Prostředí moc hezké, ve pod jednou střechou i v případě, e by mělo miminko nějaký problém. Za mě spokojenost
Není tady
Andreo děkuji za reference. Já se spí rozhoduji mezi Vítkovickou nemocnici nebo Fifejdama. Obě mám dá se říct za rohem. :-)
Není tady
Já jsem rodila taky ve Fakultce v Porubě, lékaři a porodní asistentky u porodu super, na estinedělí pár dobrých enských, ale taky pár otrávených mladých sestřiček... ale to je asi vude.
Jinak vichni doktoři, co chodili potom kontrolovat malého i mne, byli super a milí.
Prostředí taky moc pěkné.
Upravil(a) Babucha (4. 11. 2011 20:17)
Není tady
Ahoj, porodnici Vítkovice ti nedoporučuji, mám tam jenom patnou zkuenost. Navíc nemají inkubátor, jenom obyčejný na udrování teploty. Dítě mi odvezli na Fifky, ne jsem se probrala z narkozy, neměla jsem nic, ani břicho ani dítě, bylo to na mali. Fifejdy jsou OK.
Není tady