18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
moc ráda jsem vás viděla! Silivi je pohublá kočka a Mufinka - ani nemluvím, ta jen kvete Sáři těhu ti moc sluí, akorát mě mrzí, e ti bylo blbě - na druhé straně tohle "blbě" u tebe vidím moc ráda Vydr kočko, třeba bude patřit k normální populaci a po 1. trimestru tě to přejde
Silvi fotky by nebyly? Já mezi tím kojením, drndáním a přebalováním ma foák úplně zapomněla, a to jsem ho měla vytaený
Není tady
Holky moc ráda jsem vás viděla, prcci byli úasní. Jsem ráda e jste vechny ve zdraví dorazily a doufám e brzy dáme opáčko
Není tady
priste chci takyyyyy ....
akurat prisli pritovi rodice tka to neslo ... ale zase na druhou stranu sme navrtali kopu der do zdi a uz nam konecne visi obraz a spolecne s rodicema se nam povedlo T premluvit na bovou postel... tak to taky melo sve pro.. ale priste chci ten sraz radsi
Není tady
Holky fotky dodám hned, jak to půjde..pokusím se večer, ale neslibuji. Jedeme ke tchánovcům.
Ronjí pohublá? pořád mám o pět kilo víc ne je moje standartní váha. Spí jsem splaskla za ten rok bez léků-ty kortikoidy dělají opravdu hodně. Teď u je zase beru, take tvářičky se opět naducají navíc vánoce a zima=spoousta sladkého a ádný pohyb
Není tady
Silvi vak já dobře vím, co kortikoidy dělají...a se bude někdy chtít vyděsit, ukáu ti svatební fota, kde mám taky obličej jako měsíček kulatý Natěstí to po vysazení sleze, take ty vdycky ví, e a léky vysadí, bude mít svůj pohledný obličej zpátky takový, jako byl před tím Ale ádných 5 kg navíc jsem teda neviděla, moc ti to sluí, fakt
Díky za fotky, hned jsme doma koukali
Není tady
Tak jsem Vám také zkoukla fotky. A musím uznat, e minimálně těm co jsem poznala (Ronja, Mufí, Pavka, Markétka) to mateřství opravdu hodně prospívá a moc Vám to sluí. Mufí tebe jsem málem na některých fotkách ani nepoznala.hoky nelhaly, fak jsi kočka
Není tady
Ahoj holky, taky jsem vás moc ráda viděla Já si ze srazíku přivezla nějakou virózu, take jsem dva dny byla mimo provoz, ale u jsem v pohodě a děti se natěstí obely bez následků koda e jsme dorazili později (no prostě matka na MD, mozek zaostává a ačkoliv znám Prahu poměrně dobře, zabloudila jsem cestou na Zličín ), tak jsem se skoro minula se Silvinkou, Rheu s Mufinou jsem taky stihla chvilku, ale bylo to fajn - Holkám to moc sluí a Sáru je krásná těhulka Děti jsou k serání - jak Ronjátka, tak Dominiček od Markétky, Titíček se mnou nemluvil a holky od Gabky a od Tutulky jsou jak dvojčátka
Není tady
Ahoj holky, ráda jsem Vás vechny poznala, i kdy jsem tam byla jen chvilku vem to moc sluí.
Kotr, já jsem byla taky 2dny mimo provoz
Není tady
Ahoj holky,
jsem ráda, e jste si to uily, jetě musím projít vechny fotky
Mrzí mě, e jsem nemohla dorazit, představte si, e nakonec by to lo...
Měla jsme objednanou úklidovou firmu u měsíc a půl předem. Jetě den předem mi paní volá, v jakým počtu přiojdou a e ve platí. No a 5.11. ráno v 7 telefon, e nejedou, e jí umřel k ránu manel, náhlá příhoda Plakala do telefonu, úplně mi z toho bylo ouzko. Moc se omlouvala, chudák. Jasně e jsem říkala, e to je samořejmý, e se nemusí omlouvat. Nicméně kvůli tomu úklidu u byli kluci napůl připravený vyrazit pryč z domu a domluvený jetě s jiným zoufalým takou a s dítkem, take u jsme to nechtěli ruit. Tak jsem si říkala, e se aspoň sama pustím do běnýho úklidu a nakonec mi bylo z tý paní tak smutno, e jsem si otevřela flaku vína a hodila nohy na stůl.
No, ale dalí sraz určitě nějak dáme
Není tady
ahoj holk,y omlouvám se, .. nakonec ve bylo jinak. snaila jsem se sem poslat zprávu, lae koukám, e ani jedna se nezdařila ve čtvrtekjem akutně odjela do Budějc k zubaři a zkejsla tam týden ( mám tam mamku a k zubaři tam chodím cca 20let)... take ve nakonec bylo jinaka. Moc mě to mrzí. Těila jsem se na vás...
Tak snad přtě mi to nic nezhatí.
Není tady
Tak jsem vam holky koukla fotky a mrzi me moc ,ze jsem se taky nezucastnila i s holcickama.Pokud by se planoval nejaky vikend ,rozhodne by to pro me bylo realnejsi a strasne rada bych vas vsechny videla
Není tady