6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nazdárek, koukám jak to odpadá... co se dá dělat..
Jinak pro mě je schůdný Zličín... Dobře dostupný, dětský koutek tam mají, jen počítejte, e tam bude dost narváno. Ostatně jako v kadém OC. Ten bowling by byl super, a na to, e není kam "uklidit" děti, koutek tam je u intersparu, nevím jak se jmenuje, ale ten by měl být prostorný.
Není tady
Moje účast stále platí, jen jsem lehce zmatená, kde to teda vlastně je Dorazím i s Adámkem.
Není tady
Leni mrzí mě, e nedorazíte, mohla to být silná dvojčecí sestava Snad přítě, nebo soukromý sraz dvojek u nás doma!
Jani napsala jsem ti
My zatím stále plánujeme dorazit, Maruka měla teplotu, ale to u přelo, tak snad jsme ok a můeme si to dovolit.
Upravil(a) Ronja (3. 11. 2011 13:25)
Není tady
My taky dorazíme , Monča je sice po očkování, ale je jen víc spavá, teplotu nemá, take je to OK. Dorazíme mezi 13 - 14 hodinou. Rheu je to na tom Zličíně, na začátku je odkaz od Sářice.
Upravil(a) Kotrmelína (3. 11. 2011 14:35)
Není tady
tý jo Rheu já to s nima fakt nedám... jetě sejít se někde v rest. kde je koutek tak ok... ale takhle ne... bejt to o 14 dní později, tak bych je u mohla dát do toho koutku tam... nemám nikoho kdo by mohl jet se mnou... vagrové se tam nechce, co ve své podstatě i chápu...
tak dáme nějaký soukr srazík ;-)
Není tady
ahoj holky,
já se také stále hlásím-zhatit by to mohlo u asi jen to, e mana bude muset do práce a já nebudu mít auto. Ale snad néé...těím se na mimoue Jen asi budu jediná "snaule", e? nevadí?
Není tady
Mufí já pojedu někdy dopoledne, prolezu Ikeu take je to ne tobě kdy se slazem, je mi to jedno
Silvi ty nikdy nikomu přeci nemůe vadit spí aby tebe to nestresovalo.
Není tady
Milé kecky moc se na vás zítra těím Máme to zamluvené od 13 hodin na mé jméno, budu se snait dorazit brzy. Personál byl velmi příjemný a tak doufám e ve bude ok.
astnou cestu
Není tady
Pavko mě vůůůbec!! pokud ráno budu bez teploty...nějak furt cítím, e na mě něco leze...jsem tam v jednu jako na koni. Take Zličín???? Nemám na nikoho číslo-přila jsem o vechny při výměně telefonu...tak abych vás nala
Není tady
my u jsme v Praze Ronji cesta po dálnici ok, tak at se vám zítra jede stejně dobře jako nám
Není tady
Sáří, to je bezva zamluvený na tvoje jméno - Sářice:lol: Jaksi tvoje jméno neznám, ale mám číslo na Mufinu a Pavku, tak snad vás najdu. Platí ten bowlas nebo dětskej koutek nejdřív??? U teď jsem zmatená, musím se mrknout v kolik mi to jede.
Jede mi to v 11,23 a příjezd na Zličín 12.03 nebo o hodinu později, uvidím, co budu stíhat.
Není tady
Marti napi sms a dorazí, já u budu někde "poblí" strait. Do Prahy dorazim po devátý, budu courat.
Tak jdu mrknout kdo vlastně vechno dorazí
Není tady
Tak jsem právě dorazila domů. Moc ráda jsem Vás zase viděla, holky
Bětuka a Maruka jsou k umačkání Princezny. I ostatní dětičky. Mufinka jen kvete
Sáří Tobě děkuju, kočko a a je brzo lépe a můe si těhu začít pořádně uívat! Sluí Ti to
Není tady
holky i já díky moc za prima odpoledne... hrozné je, e to vdycky straně rychle uteče... hlasuju, Ronjí, za nějaký ten víkend...
slibuju, e tam u bych čůzičky vztala :-))))))
Silvouku díky za poklonu... vak ty jsi taky kost!!! kolik má dole???
Marti a ty zas někdy povídej, e je Titíček rarach... takovej andílek!!!!! :-)))
Není tady
Mufí, tak Titíček byl zaraenej, ale kdy jsme odcházeli, tak jsme potkali řvoucího Erika s tetou a tak spustil taky (no, hlavně jsem ho rvala od těch autodráh) a stále jetě nespí ho asi u přetrhnu. A musím uznat, e jsi fakt kočka, moc Ti to sluí, a ty malý potvůrky mi chyběly.
Malá Ronjátka jsou rozkoný, jen na mě se nějak nedostalo s chováním
HOlky, dík, e jsem Vás mohla poznat osobně.
NO a jdu na toho zpěváka, teď máme hitovku - had leze z díry.
Není tady
Tak i já jsem bez úhony dorazila domů.
Holky bylo to moc fajn. Pro víkend taky hlasuji, ale asi ááá v novém roce
Erik i Titíček jsou podobný péra jako mám tady take v normě
Není tady